RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RodjeniiBrato » 08 jul 2014, 17:12

Velez ce navijacu koji je provocirao Maletica zabraniti pristup svom stadionu

Neobično je da se nogometaš penje na tribinu obračunavati se s provokatorom, no očito je Veležovom igraču Darku Maletiću“prekipjelo”, jer ovom “navijaču” nije prvi put da dolazi na utakmice samo da bi vrijeđao igrače svoje ekipe.
“Zadnje dvije prijateljske utakmice ista osoba izaziva slične incidente. Stoga će FK Velež se učiniti da ta osoba više ne može prisustvovati utakmicama našeg kluba, nećemo mu dozvoliti pristup našem stadionu kako ne bi izazivao ponovne sukobe s našim igračima", kazao nam je direktor Veleža Sedin Tanović.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 jul 2014, 17:13

I vrijeme je vise. Ovakve kabadahije je odavno vec trebalo cistit sa stadiona. Bravo.

http://www.****/mob/clanak/90260

Ps... kuzi komentare svinja ispod teksta. :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 jul 2014, 17:17

RodjeniiBrato je napisao/la:Velez ce navijacu koji je provocirao Maletica zabraniti pristup svom stadionu

Neobično je da se nogometaš penje na tribinu obračunavati se s provokatorom, no očito je Veležovom igraču Darku Maletiću“prekipjelo”, jer ovom “navijaču” nije prvi put da dolazi na utakmice samo da bi vrijeđao igrače svoje ekipe.
“Zadnje dvije prijateljske utakmice ista osoba izaziva slične incidente. Stoga će FK Velež se učiniti da ta osoba više ne može prisustvovati utakmicama našeg kluba, nećemo mu dozvoliti pristup našem stadionu kako ne bi izazivao ponovne sukobe s našim igračima", kazao nam je direktor Veleža Sedin Tanović.
Izgleda da Pika jos uvijek pokusava preokret u Velezu.
Nismo ni svjesni koliko cemo dusmana imati krene li Velez na Evropu. Ocekujem Velezovu dominaciju na utakmicama i dosta napada na upravu, igrace a mozda i na trenera.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 jul 2014, 17:21

POD BIJELIM BRIJEGOM ZASTAVA SE VIORI I ONA GOVORI VELEŽ JE NAJBOLJI
Nek je rahmet dusi nasem starom stadionu gdje se igrao fudbal,gdje su se nà poluvremenu pustale Velezove pjesme a ne neke gange,gdje se dolazilo i u radnickim i u svecanim odjelima a nikad carapama i japankama,gdje su se izvaljivale mostarske izvale,gdje se skupljalo po 35 000 mostaraca,gdje su padali Borusija,Derby,Twente,Vasas,Spartak Moskva i drugi. Tek sada uprati sliku rugla sta se uradilo s njim. Isto ko kad pajdo uzme novo auto iz fabrike i stavi mu one plave neonke ispod poda i cupavac na retrovizor. Nek ti je rahmet dusi jer znam da si zivio bez duse ovih zadnjih 20 godina i samo jednom u svakoj zivio punim plucima
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 jul 2014, 17:35

MostaracVelezovac je napisao/la:I vrijeme je vise. Ovakve kabadahije je odavno vec trebalo cistit sa stadiona. Bravo.

http://www.****/mob/clanak/90260

Ps... kuzi komentare svinja ispod teksta. :mrgreen:
Kad se skupe seljačke lole iz Kočerina Pologa Jara Ograđenika Ljutog doca i ostalih vukojebina davat komentare. Neznam gdje uhvate crticu wireles signala :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jul 2014, 17:39

Ko ih ****. Nas treba samo da zanima Velež. Ne pominjite ih na temi nikako i ne kvarite dobru atmosferu. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 08 jul 2014, 17:43

zizu1991 je napisao/la:Ko ih ****. Nas treba samo da zanima Velež. Ne pominjite ih na temi nikako i ne kvarite dobru atmosferu. :kafa:
:clap: Tako je care. Ko ih *ebe. Samo da se momci dobro pripreme, da pucaju od snage ko' na proljece i bice veselo kad pocne u avgustu. ;)

Forza Velez!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 jul 2014, 17:46

zizu1991 je napisao/la:Ko ih ****. Nas treba samo da zanima Velež. Ne pominjite ih na temi nikako i ne kvarite dobru atmosferu. :kafa:
Ma boli me qurac za njih nego MV postavi ovaj link pa me nasmijase komentari iz ruralnih podrucja. Inace ne citam ova smeca. Mosa lezVe :cool:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jul 2014, 17:48

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Mosa lezVe :cool:
I nikako drugačije. Idemo!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 08 jul 2014, 17:56

Hajde RAja stipu oke preko puta, tumaraju 20 godina bez glave i repa bez smjera i puta bez smisla i putokaza ne znaju ni oni jadni gdje bi, šta bi i kako bi.U kući im vise šalovi Ajduka i Dinana, a oni jadni kad dođu na stadion u čorapama i japankama(Armani) moraju iz inata navijat za Svinjski.Ali neka u inat je i magarac crko.Teško je voliti jedno a navijat za druge.Mi hvala bogu tih problema nismo, nemamo i nećemo nikad imati.Jedan grad, jedan klub, jedni navijači MOSTAR VELEŽ RED ARMY.Hvala bogučisti u glavi, čisti u duši, čisti u srcu, crveni od glave do pete od novorođenčeta do najstarijeg starca.
E sad sam nešto mislio kako bi bilo fino ujutru ispratiti u malo većem broju naše Rođene.Ne znam je li to moguće organizirati, ali bi bio potez za 10 :thumbup: :pray:
Eto nakon 20 i više godina dočekašmo da krenu naše legendarne mahale, napokon i svaka čast.Ocjena 10+.
I kako smo prije rata u svemu bili prvi nažalost morat ćemo jednim ružnim povodom biti prvi u BiH, a to je da zabranimo ulaz na stadion ovom klasičnom retardiranom, idiotskom imbecilu, ime mu neću spominjati da ne trujem pdf ali opet smo u nečem prvi svaka čast za taj potez, ovakvima je mjesto u malom mjestu blizu Mostara koje se zove Domanovići.Nažalost njemu više ni legenda Fahro Puzić ne može pomoći.
E sad malo ljepše joj kako je lijepo ovih dana biti naš navijač iskreno se nadam da će Feja dokazati svima nama a i cijeloj BiH da je najbolji trener, te da će ove svemirce znati ukomponirati u jednu družinu koja će ostavljati blistav trag svukud kuda u budućnosti igrala i harala. Sretno momci u Austriji.Od vas samo tražimo red,rad,disciplinu i igru.Još jednom sretno.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!!!!
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jul 2014, 18:09

U koliko sati kreću u Austriju?

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 08 jul 2014, 19:06

Vezni igrač Sinan Ramović (22) sporazumno je raskinuo danas saradnju sa Veležom. U prošloj sezoni Ramović je imao 15 nastupa za Velež i postigao 2 pogotka. Proljetni dio sezone je većim dijelom propustio zbog povrede.

Ramović je u Velež došao prošlo ljeto iz Goška iz Gabele, a osim federalnog ligaša iz Gabele još je nastupao i za svoj matični klub Goražde.

STETA MAJKE MI DOBAR IGRAC :shifty: :shifty: :shifty:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 jul 2014, 19:13

VELEZDOGROBA je napisao/la:Vezni igrač Sinan Ramović (22) sporazumno je raskinuo danas saradnju sa Veležom. U prošloj sezoni Ramović je imao 15 nastupa za Velež i postigao 2 pogotka. Proljetni dio sezone je većim dijelom propustio zbog povrede.

Ramović je u Velež došao prošlo ljeto iz Goška iz Gabele, a osim federalnog ligaša iz Gabele još je nastupao i za svoj matični klub Goražde.

STETA MAJKE MI DOBAR IGRAC :shifty: :shifty: :shifty:
Valjda je skontao da će konkurencija u ekipi biti prejaka na njegovioj poziciji, a kako protekli dio sezone više nije igrao nego što jeste, taman i za njega i za nas ok što ide. Nadam se da će naći angažman u nekom klubu u kome će imati mjesto u prvih jedanaest, jer je stvarno dobar igrač.

Sretno Rama! ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 08 jul 2014, 19:21

Dvojica juniora Dino Cemalovic(vezni red) i Mustafa Setka(lijevi bek) potpisali profesionalne ugovore do 2018. god. Sutra putuju sa ekipom u Austriju.Jos jedan jako dobar potez uprave

Steta sto se tice Rame al realno on nebi mogao izboriti mjesto u prvih 11 jer tu imamo gri bolja igraca. A jos on noje igrao od 12 og mjeseca jer ima problem sa kicmom.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 08 jul 2014, 19:44

Dobro Raja a Šta bi sa onim Skokom ? Što on ne potpisa ugovor jeli nije zadovoljio ili? Valjalo bi da i on je s Nama :D :mrgreen:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 jul 2014, 19:46

Mostarac1971 je napisao/la:Dobro Raja a Šta bi sa onim Skokom ? Što on ne potpisa ugovor jeli nije zadovoljio ili? Valjalo bi da i on je s Nama :D :mrgreen:
Priča se da ima problema sa zdravljem, sad' šta je tačno u pitanju ne znam. Ali će nam se valjda priključiti u skorije vrijeme...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 08 jul 2014, 19:56

Evo ga ko' kec na desetku! ;)

HAURDIĆ DOGOVORIO SARADNJU SA VELEŽOM
Anes Haurdić (24) parafirao je danas vjernost „Rođenim“. Polivalentni fudbaler koji može igrati na nekoliko pozicija u timu dogovorio je saradnju sa Veležom do juna 2016. godine.

On je još kao kadet otišao u Češku, gdje je praktično stekao fudbalsko obrazovanje i proveo ukupno sedam godina. Nastupao je za prvoligaše Češke Jablonec i Znojmo, dok je od BH klubova igrao još i za Sarajevo.

Svojevremeno Haurdić je upisao 10 nastupa za U-19 selekciju BiH, kao i 7 nastupa za U-21 selekciju naše države. Svoj debi u dresu Veleža Haurdić je imao u nedelju protiv Širokog, kada je odmah u prvim minutama u dresu „Rođenih“ i ubilježio i prvi pogodak.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jul 2014, 20:05

opaki ste vi momci sa neretve sada svaka cast :cool:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 jul 2014, 20:05

Šta je ovo,sve bolja vijest od bolje :opaopa:
Šlag na kraju,Haurdić potpisao.
A veseli ova vijesti o zabrani ulaska retardu na stadion,krajnje profesionalno i neviđeno do sada na našim terenima.Svakim danom,sve smo jači i ozbiljniji.Velika pusa onima koji nas nazivaju raznim epitetima i koji su čvrsto vjerovali da ćemo se ugasiti.
No,naprotiv,sve smo jači!
Duvajte ga luzeri kuknjava
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 jul 2014, 20:10

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Ma boli me qurac za njih nego MV postavi ovaj link pa me nasmijase komentari iz ruralnih podrucja. Inace ne citam ova smeca. Mosa lezVe :cool:
Moram se dotaći ovog sivila u moru lijepih vijesti.
Ovaj portal povremeno pročitam,jer su tu vijesti iz Mostara,i Hercegovine.
Ali,pročitam samo vijesti,komentare ne,niti me zanimaju.Lijepo me zaboli racku za frustracije uzarićke,cimske,seljačke.
No,da se odmaknemo od ovih bljedolikih komentatora.Guzim kao nikad do sada,nekako sam smiren i spokojan :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.