Vaha ide u Trabzonspor, 100%.

Druze, dobro znamo koliki je Osim mudrac, koliko iskustva ima, i znanja da bi ga samo tako jedna budala prevarila..on je Susica svjesno ostavio i podrzao.dubrovnik je napisao/la:Inace se u svim postovima slazem sa tobom a i u ovom djelimicno. Ipak olaksavajuca okolnost za Osima je sto je star i bolestan covjek, a i sam znas kakva smo ponizenja trpili mi koji smo sumnjali u Susica od njegove tjelesne garde. Covjek kao Osim to ne bi prezivio. Zato kad se sjetim momenata kad smo bili blizu dna i suspenzije za vratom a onda ovaj Sarajevski genijalac stupa na scenu i sve to rjesava samim tim ce mi ostati najveca faca BIH nogometa. Sto se mene tice on ne moze biti kriv za nista. Tko moze predvidjeti da ovakavcovjek kao Susic postoji u danasnjem nogometu. Pa ja sam mu cestitao nakon pripremnih utakmica i Argentine. A onda samar od budale od kojeg se necemo jos dugo otrijezniti.velez_mostar je napisao/la:Sve je to dzaba kad ti na klupi sjedi Safet Susic...OnlyUnited je napisao/la:Pjanic medju boljim veznjacima u Italiji, Dzeko top napadac u najjacoj ligi (16 golova prosle sezone).. Ibisevic dobar kao rezervni napadac (10 golova u bundeski, sto nije mala stvar)... Begovic spada medju 3 najbolja golmana epl-a. Kolasinac veliki potencijal, sigurno meta vecih klubova ovog ljeta. Mujdza od 2009. u Freiburgu, znaci pet godina staza u jednoj od najjacih liga, Salihovic takodjer. Spaha iskusan stoper, odigrao 28 utakmica za Bayer prosle sezone. Lulic jedan od boljih krilnih u Italiji, po spremi takodjer. Mislim kada na ovo sve dodas odlicne ali manje poznate igrace Besica, Hajrovica, Bicakcica, dobijes reprezentaciju koja po potencijalu je morala proci ovu grupu
Puno toga je ispricano u vezi ovog laznjaka, ali nije on kriv sto je iskoristio priliku, krivi su oni koji su mu to dopustili, ukljucujuci Ivicu Osima, kojeg svi cijenimo, ali nam je ucinio medvjedju uslugu podrzavajuci nesposobnog primitivca.
Neka je na dusu i Osimu to sto smo zbog odluka i nacina vodjenja nacionalnog tima ispali od objektivno slabije repke!
Ako je pomogao pri rjesavanju suspenzije, definitivno je to usrao sa Susicem, i nije ni on nedodirljiv kakvim se predstavlja..znam..znam
...sad ce vecina reci "nemoj u bozanstvo zvano Osim dirati", a bice i onih koji znaju da je tako, i da je jako cudno zasto je ublehasu davao podrsku, ili zasto se nije barem malo vise sa strucnog aspekta ukljucio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fali ovim kompleksasima, eto sta fali, samo njima fali. A prvi je Osim bio kandidat poslije 6:2 od Portugala, a sad kao ne moze ne valja. Vaha ako ne moze, Osim mozeanonymousHD je napisao/la:Šta fali Osimu? Kada je bio Pape selektor može onda svako. Dovedite i Kemu iz Rudara, šta ima veze, isto ti je to. Čak Kemo ima više iskustva pod pritiskom, stalno je Čelika spašavao od ispadanja.
Vaha ide u Trabzonspor, 100%.
na rukometno prvenstvo1988risha je napisao/la:SAFET STAY WITH US !!! SA SAJOM U QATAR![]()
tale07 je napisao/la:na rukometno prvenstvo1988risha je napisao/la:SAFET STAY WITH US !!! SA SAJOM U QATAR![]()
Mediji u BiH su instrument za velicanje sistemskih organizacija koji kroz dostupnost informacija, ili neki drugi nacin kupuju pozitivnu sliku o sebi.hogarstrasni je napisao/la:Ako NFSBiH banda , banda jer jos nisu dokazali da su drugaciji, pokusa da nam uvali nekog "Sedojevica" ili slican skart, treba odmah u opsti bojkot reprezentacije . Dosta je vise kriminalaca !
Nadam se da ce ovaj portal, koji je najpopularniji, zauzeti malo konstruktivniji stav nego u posljednjih godinu, kada su kritike na racun korupcije bile usutkivane i cuvao se "mir u kuci"!
Cuj jedan Bajevic koji je sad u penziji ispred jednog Vahe.Vedad87 je napisao/la:Nama treba, neko moje lično mišljenje, neko ko će postrojiti napokon stvari u našem timu. mislim na taktiku, ali ponajviše na tu disciplinu i kojekave javašluke. da se zna ko je šef!
Tu mi padaju dvije osobe na pamet, jedine koje su dovoljne stručne, da imaju autoritet i znanje da to urade:
1. Dušan Bajević
2. Vahid Halihodžić
Faruk Meša i ostali...ne baš... Dušan je imao jako dobre rezultate a znam ovako da je zeznut. uvijek se sjetim kad je radio u Grčkoj, kad su huligani uletili na teren da ih tuku, a on umjesto da pobjegne, on se uhvati mlatiti s njimaElem, ovo je mala digresija, nije toliko bitna, svi mi znamo ko su ova dvojica stručnjaka, znamo njihove prednosti i mane...znamo da oni neće dati da im se miješa u posao i to bi bilo odlično!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.