Safet Sušić - Pape

anonymousHD
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la anonymousHD » 24 jun 2014, 16:30

Šta fali Osimu? Kada je bio Pape selektor može onda svako. Dovedite i Kemu iz Rudara, šta ima veze, isto ti je to. Čak Kemo ima više iskustva pod pritiskom, stalno je Čelika spašavao od ispadanja.

Vaha ide u Trabzonspor, 100%. :crazy:

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 24 jun 2014, 16:30

Nama treba, neko moje lično mišljenje, neko ko će postrojiti napokon stvari u našem timu. mislim na taktiku, ali ponajviše na tu disciplinu i kojekave javašluke. da se zna ko je šef!

Tu mi padaju dvije osobe na pamet, jedine koje su dovoljne stručne, da imaju autoritet i znanje da to urade:

1. Dušan Bajević

2. Vahid Halihodžić

Faruk Meša i ostali...ne baš... Dušan je imao jako dobre rezultate a znam ovako da je zeznut. uvijek se sjetim kad je radio u Grčkoj, kad su huligani uletili na teren da ih tuku, a on umjesto da pobjegne, on se uhvati mlatiti s njima :D Elem, ovo je mala digresija, nije toliko bitna, svi mi znamo ko su ova dvojica stručnjaka, znamo njihove prednosti i mane...znamo da oni neće dati da im se miješa u posao i to bi bilo odlično!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jun 2014, 16:31

Jel moguce da papak odlazi ? :o

:clap: :clap: :clap: :clap:

Barbarez ili Vaha za novog selektora,ovog trajno deportovati iz BiH..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 jun 2014, 16:32

Prerano se radujete odlasku Safeta. :mrgreen:

Vaha i niko drugi. Napravit ćemo sergiju ako savez nema pare za njega :lol:

Barbareza, uz dužno poštovanje, ne bi volio vidjeti kao selektora, odličan igrač, kapitet ali kao trener nije pokazao još ništa. Sad nam trebaju iskusni treneri a ne početnici koji će učit zanat.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 24 jun 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 24 jun 2014, 16:33

dubrovnik je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Pjanic medju boljim veznjacima u Italiji, Dzeko top napadac u najjacoj ligi (16 golova prosle sezone).. Ibisevic dobar kao rezervni napadac (10 golova u bundeski, sto nije mala stvar)... Begovic spada medju 3 najbolja golmana epl-a. Kolasinac veliki potencijal, sigurno meta vecih klubova ovog ljeta. Mujdza od 2009. u Freiburgu, znaci pet godina staza u jednoj od najjacih liga, Salihovic takodjer. Spaha iskusan stoper, odigrao 28 utakmica za Bayer prosle sezone. Lulic jedan od boljih krilnih u Italiji, po spremi takodjer. Mislim kada na ovo sve dodas odlicne ali manje poznate igrace Besica, Hajrovica, Bicakcica, dobijes reprezentaciju koja po potencijalu je morala proci ovu grupu :!:
Sve je to dzaba kad ti na klupi sjedi Safet Susic...
Puno toga je ispricano u vezi ovog laznjaka, ali nije on kriv sto je iskoristio priliku, krivi su oni koji su mu to dopustili, ukljucujuci Ivicu Osima, kojeg svi cijenimo, ali nam je ucinio medvjedju uslugu podrzavajuci nesposobnog primitivca.

Neka je na dusu i Osimu to sto smo zbog odluka i nacina vodjenja nacionalnog tima ispali od objektivno slabije repke!

Ako je pomogao pri rjesavanju suspenzije, definitivno je to usrao sa Susicem, i nije ni on nedodirljiv kakvim se predstavlja..znam..znam
...sad ce vecina reci "nemoj u bozanstvo zvano Osim dirati", a bice i onih koji znaju da je tako, i da je jako cudno zasto je ublehasu davao podrsku, ili zasto se nije barem malo vise sa strucnog aspekta ukljucio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Inace se u svim postovima slazem sa tobom a i u ovom djelimicno. Ipak olaksavajuca okolnost za Osima je sto je star i bolestan covjek, a i sam znas kakva smo ponizenja trpili mi koji smo sumnjali u Susica od njegove tjelesne garde. Covjek kao Osim to ne bi prezivio. Zato kad se sjetim momenata kad smo bili blizu dna i suspenzije za vratom a onda ovaj Sarajevski genijalac stupa na scenu i sve to rjesava samim tim ce mi ostati najveca faca BIH nogometa. Sto se mene tice on ne moze biti kriv za nista. Tko moze predvidjeti da ovakavcovjek kao Susic postoji u danasnjem nogometu. Pa ja sam mu cestitao nakon pripremnih utakmica i Argentine. A onda samar od budale od kojeg se necemo jos dugo otrijezniti.
Druze, dobro znamo koliki je Osim mudrac, koliko iskustva ima, i znanja da bi ga samo tako jedna budala prevarila..on je Susica svjesno ostavio i podrzao.
Razumijem i to da je loseg zdravlja i da je pomogao da se ukine suspenzija, izlazio je ususret mnogima, spustao se na nivo svakakvih kretena samo da bi fudbal u BiH opstao, i to mu nikada ne mozemo zaboraviti, ali u slucaju Susic je jako pogrijesio.

Jednostavno ne mozes pustiti osobu koja napamet ne zna sastav kojim upravlja, da ne pricam da li zna gdje mu igraju igraci..osobu koja nema apsolutno nista za reci ni nakon pobjede, ni nakon poraza, i osobu koja pravi pocetnicke greske da ti vodi tim u koji se svi mi kunemo.

Tu je Osim morao napraviti korekcije i poslati glupana tamo gdje mu je mjesto, da bude samo figura kojom ce upravljati, jer bi bilo puno bolje da je Osim to radio, nego sto su razni menadzeri, brat, i njegova svijest koja je najveca prepreka uspjehu repke.

Susic je klasican odraz drustvenog, i politickog stanja u drzavi, ali to bi valjda svi dosad trebali znat'.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 16:35

SAFET STAY WITH US !!! SA SAJOM U QATAR ;)
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 24 jun 2014, 16:39

anonymousHD je napisao/la:Šta fali Osimu? Kada je bio Pape selektor može onda svako. Dovedite i Kemu iz Rudara, šta ima veze, isto ti je to. Čak Kemo ima više iskustva pod pritiskom, stalno je Čelika spašavao od ispadanja.

Vaha ide u Trabzonspor, 100%. :crazy:
Fali ovim kompleksasima, eto sta fali, samo njima fali. A prvi je Osim bio kandidat poslije 6:2 od Portugala, a sad kao ne moze ne valja. Vaha ako ne moze, Osim moze
a... pehari su tu

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 24 jun 2014, 16:40

1988risha je napisao/la:SAFET STAY WITH US !!! SA SAJOM U QATAR ;)
na rukometno prvenstvo :D

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 24 jun 2014, 16:41

http://www.klix.ba/sport/nogomet/safet- ... /140624120" onclick="window.open(this.href);return false;

:wave:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 16:42

tale07 je napisao/la:
1988risha je napisao/la:SAFET STAY WITH US !!! SA SAJOM U QATAR ;)
na rukometno prvenstvo :D
:thumbup:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 24 jun 2014, 16:44

hogarstrasni je napisao/la:Ako NFSBiH banda , banda jer jos nisu dokazali da su drugaciji, pokusa da nam uvali nekog "Sedojevica" ili slican skart, treba odmah u opsti bojkot reprezentacije . Dosta je vise kriminalaca !
Nadam se da ce ovaj portal, koji je najpopularniji, zauzeti malo konstruktivniji stav nego u posljednjih godinu, kada su kritike na racun korupcije bile usutkivane i cuvao se "mir u kuci"!
Mediji u BiH su instrument za velicanje sistemskih organizacija koji kroz dostupnost informacija, ili neki drugi nacin kupuju pozitivnu sliku o sebi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 24 jun 2014, 16:44

SAFETE IDI NE ZASLUŽUJEMO TE :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 jun 2014, 16:45

Sada kada diletant ode sad cu se instalirati na temu da mu pratim dalji tok karijere samo radi ovih sto su ga branili tako neumorno i trovali svaku konstruktivnu kritiku. Dajem mu max 6 mjeseci u sledecem klubu . Uhvatit ce ih prvih par mjeseci na foru a onda cim ga stisnu rezultati i bude procitan hajmo noga :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 24 jun 2014, 16:46

Kakav ba OSim sta vam je :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 24 jun 2014, 16:47

Ne mogu vam opisati kako se dobro osjećam kad sam pročitao da odlazi. Vala je i vrijeme bilo. Pao mi je kamen sa srca. Šteta što nije otišao nakon USA i Egipta. Uvjeren sam da bi sada bili u osmini finala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 16:50

Vedad87 je napisao/la:Nama treba, neko moje lično mišljenje, neko ko će postrojiti napokon stvari u našem timu. mislim na taktiku, ali ponajviše na tu disciplinu i kojekave javašluke. da se zna ko je šef!

Tu mi padaju dvije osobe na pamet, jedine koje su dovoljne stručne, da imaju autoritet i znanje da to urade:

1. Dušan Bajević

2. Vahid Halihodžić

Faruk Meša i ostali...ne baš... Dušan je imao jako dobre rezultate a znam ovako da je zeznut. uvijek se sjetim kad je radio u Grčkoj, kad su huligani uletili na teren da ih tuku, a on umjesto da pobjegne, on se uhvati mlatiti s njima :D Elem, ovo je mala digresija, nije toliko bitna, svi mi znamo ko su ova dvojica stručnjaka, znamo njihove prednosti i mane...znamo da oni neće dati da im se miješa u posao i to bi bilo odlično!
Cuj jedan Bajevic koji je sad u penziji ispred jednog Vahe. :D :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 jun 2014, 16:51

Kako je opuštajuće kad znaš da ti gori trener ne može doći.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 24 jun 2014, 16:52

Goal.com piše da je prva želja NSBiH Duško Bajević. Iako sam se iskreno nada i još nadam Halihodžiću, ovo je također dobra solucija.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2014, 16:53

koga cemo pljuvati kad ode fakat ce faliti .

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.