Pa dobro, ove sezone bi ga tesko i Sky Sports uhvatio od pocetka.legenda reala je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:BHT prenosi, Džeko na klupi, to je ta konekcija![]()
![]()
![]()
Jesu ikad oni prenosili, a da je on igrao
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
steta sto Dzeko ne igra,mozda ga i cuva za srijedu ,mada sumnjam,Mancini jednostavno ponizava Dzeku i to je to,ali sve ce to doci na svoje,samo treba raditi i sutiti...
Balotelija nema ni na klupi,sto znaci da ce Dijamant ipak igrati,sad sve zavici od rezultata...bude li City vodio na poluvremenu mozda ga i ne ubaci,ajd znaj Strucnjaku!
Balotelija nema ni na klupi,sto znaci da ce Dijamant ipak igrati,sad sve zavici od rezultata...bude li City vodio na poluvremenu mozda ga i ne ubaci,ajd znaj Strucnjaku!
Mada mora se priznati da je ovaj sastav Citya koji igra od pocetka odlican,tu je i Maicon umjesto Zabalete.... po nekoj logici bi trebali vec u prvom poluvremenu rjesiti pitanje pobjednika!
- Cautinho
- Kontakt:
Pa eto,kad gledaš,nema ni Balonje,pa Dzeko sigurno ulazi u nastavku,vjerujem i ranije,45-60 minut.Goalgetter je napisao/la:Opet usljo Tevez dobiva sansu od pocetka. Ne kazem ja, Edin ne pruza sjajne partije kad pocinje utakmicu u prvih 11, ali mislim da je vise zasluzio prvu postavu od Teveza.
Keep walking.
-
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da je Mancini praznovjeran covjek nego sto sumnja u Dzekin kvalitet. Potrefilo se par puta da uđe i zabije i kad pocne da ne zabije i sad on misli to ce vjecno tako trajat. Covjek koji ide po razno raznim svetistima i vjeruje prorocima nije nista drugo nego praznovjeran.
Ajjjj e ne mogu da vjerujem. Izgovor igrao je utakmicu za reprezentaciju ili cuvam ga. Pa ..... ti mancini najmilije.
Haman vise da je praznoglavan.robijas_Ri je napisao/la:Ja bih prije rekao da je Mancini praznovjeran covjek nego sto sumnja u Dzekin kvalitet. Potrefilo se par puta da uđe i zabije i kad pocne da ne zabije i sad on misli to ce vjecno tako trajat. Covjek koji ide po razno raznim svetistima i vjeruje prorocima nije nista drugo nego praznovjeran.
Stavis u ekipu dva pekinezera''visoki'' metar i zilet i cekas nabacaj iz kornera ili slobodnog:roll:

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Zvanicno! Mancini je obican debil od trenera.
Steta, a bio je sjajan fudbaler.
Steta, a bio je sjajan fudbaler.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
Vas Mancini iznenadjuje??? On mene nikad nemoze iznenaditi.
Covjek ulozio mlrd funti u ekipu i u 2 utakmice nemoze pobjediti Ajaxa u LP.
Najbolje bi bilo da se Dzeko napravi fukara i da odbije uci u igru. Staviti ce ga na transfer listu,a hvala Bogu kandidata za njegovu kupovinu na sve strane.
Covjek ulozio mlrd funti u ekipu i u 2 utakmice nemoze pobjediti Ajaxa u LP.
Najbolje bi bilo da se Dzeko napravi fukara i da odbije uci u igru. Staviti ce ga na transfer listu,a hvala Bogu kandidata za njegovu kupovinu na sve strane.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
A dobro , kad BHT prenosi to je standard da je Edin na klupi . Tek poslije prvog poluvremena počinjem gledat, a ovdje ću slušat izvještaje 

Stavio Teveza koji nezna ni dati gol, a Dzeko najbolji strijelac ekipe... Ne razumijem
Ooooo Aston Vilaa oooo 
Ako Velid Spaho bude komentator, Dzekila 100% ulazi i zabija, zabice nekome danas.

Ako Velid Spaho bude komentator, Dzekila 100% ulazi i zabija, zabice nekome danas.

Ovo sta ManSini radi vise nije ni simpaticno 

[quote="MrAmani96"]Stavio Teveza koji nezna ni dati gol, a Dzeko najbolji strijelac ekipe... Ne razumi
Ma znas i sam da Mancini i logika i ne idu bas zajedno

Ma znas i sam da Mancini i logika i ne idu bas zajedno

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Hajmo sad svi:
Ona me je Aston Vila u ljubaviiiii prevarilaaa sta mi radisss majkooo majkooooo

Ona me je Aston Vila u ljubaviiiii prevarilaaa sta mi radisss majkooo majkooooo

- Zenichanin
- Kontakt:
opet standardno
do 70 minute navijamo za Aston villu
do 70 minute navijamo za Aston villu

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Mancini ni u Strumfo gradu ne bi bio genijalac. Go figurekralj_je_mrtav je napisao/la:Sve se odvija po Mancinijevom planu. Spicevi umaraju odbranu Ville, a onda ulazi superzamjena i ponovo odlucuje pobjednika. Svi slavimo superzamjenu, ali niko ne slavi tog genijalca Mancinija

Ma nije on genijalac. Neke stvari i budale skontajukralj_je_mrtav je napisao/la:Sve se odvija po Mancinijevom planu. Spicevi umaraju odbranu Ville, a onda ulazi superzamjena i ponovo odlucuje pobjednika. Svi slavimo superzamjenu, ali niko ne slavi tog genijalca Mancinija

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 23 gosta.