Wanderson je napisao/la: ↑11 okt 2023, 18:32
Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:15
Ma kakve love, mogu oni pricati, molili su Boga da skrenu paznju Svedske.
Ako je vec neko trazio pare to se lijepo objasni i kaze, to i to je u pitanju a nista konkretno, dakle dvolicne nesposobne Bosnje lazu ili su najvece kukavice.
Lova se vecinom trazi do u17 i u19 uzrasta i to je istina.
Ne brukaj se, U21 selektori najvise para uzimaju, licno sam Vladi Jagodicu dao par puta.
Ako je tako mi onda bolje i ne zaslužujemo, sve su Balije iste prevara mucka, laz, hujhudluk.
Kada sam se ukljucio na forum mislio sam da je to jedna zdrava sredina sa istinskim navijacima repke.
Medjutim, brzo sam se razocarao i vidio da je ovdje najvise pokvarenih Balija vecinom propaliteta koji ovdje lijece svoje komplekse hujhudluk i frustracije i vidio da nema nista smisla.
Bosnje su narod osudjen na propast,zato se bosnjama i sprema scanarij kao Palestincima, ne mogu bez lazi, prevara, kradje, lopovluka, ne mogu bez toga da ih neko cipelari, prica viceve o njima, a za bosnje nije prava smrt ako ih uje il' cetalji ne zakolju.
Mozda nema veze sa temom, samo aludiram na to da smo mi sami sebi najveci neprijatelji, muckarosi a zalimo se na ovakvo stanje u sportu.
I jos nadasve takvi ti se najvise žale i pricaju o moralu kako na forumu tako i u javnom zivotu sigurno.
P s
Jankovic sigurno ne uzima pare.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz