SRAMOTA, sad binjo treba otici da bi se neko doveo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sta ima padobranac?10DelPiero je napisao/la:Ovaj Milan je tek 7-8 ekipa prvenstva i ozbiljno im prijeti da ni ove godine ne vide evropu, tek 2 ili 3 igraca imaju kvalitet za najbolje ekipe a ostali su rang Atalante, Udina te ostalih ekipa kojima pripada 10-15 mjesto na tabeli. Stvarno su maksimalno srozali ekipu i ja vas iskreno ne vidim medu kandidatima za prvih 7 mjesta. Nije mi jasno kako se ovo uspjelo desiti jednom velikanu kao Milan ali nazalost pripremite se za jos jednu losu sezonu
Pa sta grijesim reci mi, Zaccardo, Bonera nekakav Albertazzi, idiot Mexes, Constant, Poli, Cristante, Honda, Saponara, Robinho znaci imena koja nebi smjela biti ni na klupi a kamoli u prvih 11 kod Milana. Mozda nisu starteri ali ce dobiti minute sigurno.milanist je napisao/la:sta ima padobranac?10DelPiero je napisao/la:Ovaj Milan je tek 7-8 ekipa prvenstva i ozbiljno im prijeti da ni ove godine ne vide evropu, tek 2 ili 3 igraca imaju kvalitet za najbolje ekipe a ostali su rang Atalante, Udina te ostalih ekipa kojima pripada 10-15 mjesto na tabeli. Stvarno su maksimalno srozali ekipu i ja vas iskreno ne vidim medu kandidatima za prvih 7 mjesta. Nije mi jasno kako se ovo uspjelo desiti jednom velikanu kao Milan ali nazalost pripremite se za jos jednu losu sezonu
Ko napisa da mu je zaomilanist je napisao/la:Nije to problem, sve su to igraci koji ne bi trebali igrati u Milanu, sa tim se slazem, vec nakon jednog prijateljskog meca, dodjete ovdje likovati odmah kako je Milan ekipa za sredinu tabele i kako vam je nas zao, ajd bogati dosta suplje, eto u vas sve WC igracine, pricat cemo kad sezona krene a ne ovako.
i ja sam ljut zbog pristupa igri, ali kad skontam da uopste onakva ekipa nece igrati prvenstvo onda mi bude lakse
pa bas zbog ovoga ti i govorim, dodjete samo da zahebajete i nista vise...Ko napisa da mu je zao![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.