Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma oni su kao NATO
,prvaci bili s 4 hiljade na stadionu,e nabijem na k.urac takav klub,imaginarni,doduse i MZ im nije veca,tako da je mozda i opravdano

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
@ultrasnotred
Tebe mora da je Staljin il onaj S.Koreja vaspitao
Tebe mora da je Staljin il onaj S.Koreja vaspitao
Ovaj uvijek ostavlja slicne komentare ne bi li se ko upecao na nisku provokaciju.. Zadrto, zadojeno, ali najmanje je ono krivo u svemu tome. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Sami trazite te komentare, momak se hladno nadoveze na raspravu i zna sta nekoga najvise boli, nazalost. Hajde sto imamo temu za prepucavanja, ali vi uvijek nadjete povod da i na svakoj drugoj nastavite sa vrijedjanjem, prepucavanjem, nevezano za temu. Da pricamo desavanjima na pauzi, ciljevima klubova, transferima, spekulacijama, ne bi se ni doticali ovih skakljivih tema koje ne vode nicemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Reče momak koji svu svoju povijest gleda na crno - bijelim slikama. Otkad je izmišljena slika u boji nema se šta uslikati, bar ne više nego velika većina u ligi, u većini slučajeva manje. Do neki dan reketarili igrače da mogu u EL danas divovi. Najbolje bi bilo da uzmete sliku kada je gostovao Dino Merlin pa da prodajete raji priču o gigantima... koji pune stadion samo kada dolaze Papa, Dino Merlin, Joksimović... Neka trava "niče" u kampu, dok "niče" trava dobro je.RedEvil je napisao/la:Ma oni su kao NATO,prvaci bili s 4 hiljade na stadionu,e nabijem na k.urac takav klub,imaginarni,doduse i MZ im nije veca,tako da je mozda i opravdano
![]()
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
-
- Kontakt:
Dobar si u glavi pravo kad na ovakve ispade odgovoriš crno-bjelim slikama...
Bolje je vama da kad bude gostovao papa, donesete vas udarni trans i onako potajno, skriparski, hinjski se slikate u nekom zabacenom dijelu stadiona gdje vas nece raja vidjeti i onda to kacite po FB-u kao gostovanje da ste odradili.maxmore je napisao/la:Reče momak koji svu svoju povijest gleda na crno - bijelim slikama. Otkad je izmišljena slika u boji nema se šta uslikati, bar ne više nego velika većina u ligi, u većini slučajeva manje. Do neki dan reketarili igrače da mogu u EL danas divovi. Najbolje bi bilo da uzmete sliku kada je gostovao Dino Merlin pa da prodajete raji priču o gigantima... koji pune stadion samo kada dolaze Papa, Dino Merlin, Joksimović... Neka trava "niče" u kampu, dok "niče" trava dobro je.RedEvil je napisao/la:Ma oni su kao NATO,prvaci bili s 4 hiljade na stadionu,e nabijem na k.urac takav klub,imaginarni,doduse i MZ im nije veca,tako da je mozda i opravdano
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mlađi sam ja pokazi dokaz od 90 na ovamo. To ti ga dođe 25+ godina divovi , istinski, takav period obilježe nečim.joker90 je napisao/la:Bolje je vama da kad bude gostovao papa, donesete vas udarni trans i onako potajno, skriparski, hinjski se slikate u nekom zabacenom dijelu stadiona gdje vas nece raja vidjeti i onda to kacite po FB-u kao gostovanje da ste odradili.maxmore je napisao/la:Reče momak koji svu svoju povijest gleda na crno - bijelim slikama. Otkad je izmišljena slika u boji nema se šta uslikati, bar ne više nego velika većina u ligi, u većini slučajeva manje. Do neki dan reketarili igrače da mogu u EL danas divovi. Najbolje bi bilo da uzmete sliku kada je gostovao Dino Merlin pa da prodajete raji priču o gigantima... koji pune stadion samo kada dolaze Papa, Dino Merlin, Joksimović... Neka trava "niče" u kampu, dok "niče" trava dobro je.RedEvil je napisao/la:Ma oni su kao NATO,prvaci bili s 4 hiljade na stadionu,e nabijem na k.urac takav klub,imaginarni,doduse i MZ im nije veca,tako da je mozda i opravdano
![]()
Jedino tako i smijete prema Kosevu krenuti. A ovo za historiju necu ni komentarisati koliko je glupo, nemam se sta raspravljati tu za navijacem kluba koji postoji 20 godina. Zna se ko je najuspjesniji klub iz BiH u bivsoj drzavi, pa ti sad pricaj sta hoces.
Lištica
Lištica
- SarajlijaTM
Fkt ne znam sto ce vam ova prica???
Ko je.be misljenje nekoga iz listice,a vi mu fol objasnjavate. Prije rata su bili rezervat ujka,a sad su rasadnik ujka,odgajan je da mrzi i sta dalje ocekujete. On opravdava ubistvo momka koji je dosao bodriti svoj klub. Eto neka je i dosao da razbija i,rusi ima brate kazna za to,zakon,a ne da ubiju momka i onda to opravdavaju smjesnim argumentima.
Evo npr. Dosao ogranak torcide iz hercegovine na grbavicu,greskom murije pusten na stadion prije svih,napali 5-6 djece koji su postavljali koreografiju i onda se zabarikadirali u buseve,murija ih cuvala ko bjele medvjede. Jesam li ja sad trebao pucati po njima i ubiti koga? Naravno da ne,ali to papku koji se sa bratom tuce oko "međe",ne mozes objasniti,zato molim da i ne pokusavate.
Ko ih J. vise,sticice ih kazna,kad tad!
Ko je.be misljenje nekoga iz listice,a vi mu fol objasnjavate. Prije rata su bili rezervat ujka,a sad su rasadnik ujka,odgajan je da mrzi i sta dalje ocekujete. On opravdava ubistvo momka koji je dosao bodriti svoj klub. Eto neka je i dosao da razbija i,rusi ima brate kazna za to,zakon,a ne da ubiju momka i onda to opravdavaju smjesnim argumentima.
Evo npr. Dosao ogranak torcide iz hercegovine na grbavicu,greskom murije pusten na stadion prije svih,napali 5-6 djece koji su postavljali koreografiju i onda se zabarikadirali u buseve,murija ih cuvala ko bjele medvjede. Jesam li ja sad trebao pucati po njima i ubiti koga? Naravno da ne,ali to papku koji se sa bratom tuce oko "međe",ne mozes objasniti,zato molim da i ne pokusavate.
Ko ih J. vise,sticice ih kazna,kad tad!
Hhehheehhh,cuj Papa,covjek izabrao mjesto za posjetu,mo's misliti ni manje ni vise nego Sarajevo,i mi ga barem i tako punimo,40.000,sto vas kanton ne posjeduje,i sto rece brat @joker,imaginarni klub koji ni rat nije zapamtio,fasisti,malogradjani koji ne smiju iz svoje MZ izaci,smiju samo u Livno na stocnu pijacu,oni se nasli nas prozivati,kojih ima vise na svim gostovanjima nego njih na domacem,veliki navijacijoker90 je napisao/la:Bolje je vama da kad bude gostovao papa, donesete vas udarni trans i onako potajno, skriparski, hinjski se slikate u nekom zabacenom dijelu stadiona gdje vas nece raja vidjeti i onda to kacite po FB-u kao gostovanje da ste odradili.maxmore je napisao/la:Reče momak koji svu svoju povijest gleda na crno - bijelim slikama. Otkad je izmišljena slika u boji nema se šta uslikati, bar ne više nego velika većina u ligi, u većini slučajeva manje. Do neki dan reketarili igrače da mogu u EL danas divovi. Najbolje bi bilo da uzmete sliku kada je gostovao Dino Merlin pa da prodajete raji priču o gigantima... koji pune stadion samo kada dolaze Papa, Dino Merlin, Joksimović... Neka trava "niče" u kampu, dok "niče" trava dobro je.RedEvil je napisao/la:Ma oni su kao NATO,prvaci bili s 4 hiljade na stadionu,e nabijem na k.urac takav klub,imaginarni,doduse i MZ im nije veca,tako da je mozda i opravdano
![]()
Jedino tako i smijete prema Kosevu krenuti. A ovo za historiju necu ni komentarisati koliko je glupo, nemam se sta raspravljati tu za navijacem kluba koji postoji 20 godina. Zna se ko je najuspjesniji klub iz BiH u bivsoj drzavi, pa ti sad pricaj sta hoces.

Znam da si mlađi, ne moras mi to govoriti. Da si stariji navijao bi za Velez ko i sva normalna raja iz Hercegovine, a ne za taj klub ili sta vec. Pozzmaxmore je napisao/la: Mlađi sam ja pokazi dokaz od 90 na ovamo. To ti ga dođe 25+ godina divovi , istinski, takav period obilježe nečim.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
O čemu priča ovaj?
FK Sarajevo je, ako gledamo samo na period poslije rata, bh. klub koji je ostvario najbolje rezultate na evropskoj sceni, a za to vrijeme su osvojene 3 titule i 5 kupova BiH.
FK Sarajevo je, ako gledamo samo na period poslije rata, bh. klub koji je ostvario najbolje rezultate na evropskoj sceni, a za to vrijeme su osvojene 3 titule i 5 kupova BiH.
1946
Ma kakvo Saraj'vo
,oni su nas najbolje predstavljali u Evropi
,nikad nisu pretkolo prosli,brukali nas samo

Nista dokaz? I ti si izgleda mlađi.joker90 je napisao/la:Znam da si mlađi, ne moras mi to govoriti. Da si stariji navijao bi za Velez ko i sva normalna raja iz Hercegovine, a ne za taj klub ili sta vec. Pozzmaxmore je napisao/la: Mlađi sam ja pokazi dokaz od 90 na ovamo. To ti ga dođe 25+ godina divovi , istinski, takav period obilježe nečim.
Lištica
Lištica
Za sta dokaz hoces? Da smo uspjesniji od vas i prije(logicno), a i poslije rata? Ne kontam te fakat.maxmore je napisao/la:Nista dokaz? I ti si izgleda mlađi.joker90 je napisao/la:Znam da si mlađi, ne moras mi to govoriti. Da si stariji navijao bi za Velez ko i sva normalna raja iz Hercegovine, a ne za taj klub ili sta vec. Pozzmaxmore je napisao/la: Mlađi sam ja pokazi dokaz od 90 na ovamo. To ti ga dođe 25+ godina divovi , istinski, takav period obilježe nečim.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma oni imaju svoju historiju, kod njih imaju ljudi sa maštom zaduženi za smišljaju pisanje historije...
Iskorak koji vas diže iznad svih timova u PL od rata na ovamo. Pitam za tu bajnu povijest kojom se prsite a da nije crno-bijela. Nema. Po broju titula i Zrinjski i Željo vas jašu... ako je uspjeh 3 pretkolo nešto zbog čega se zovete divovi, onda jeste. Usput, što se tiče dolaska Sarajeva na Pecaru , vi ste nam kao i Severina kada je dolazila Lučiću na onu brodicu... a i H2H kaže koji tim je bolji. Kamp Butmir, mislim da se tako zove, " peće se" što bi šipac rekao, ostalo ništa..Ili mi ti daj neki svijetli trenutak novije povijesti koji vas je izdigao iznad timova ove lige, pa čak i ovih koji postoje evo već "20" godina.joker90 je napisao/la:
Za sta dokaz hoces? Da smo uspjesniji od vas i prije(logicno), a i poslije rata? Ne kontam te fakat.
Lištica
Lištica
Zrinjski 3 titule i 1 kup, mi 3 titule i 5 kupova. Kako su bolji od nas u ovoj novijoj historiji? A ako pricas o nekom iskoraku, nema to nijedan nas klub poslije rata zbog qrcevog stanja u nasoj drzavi koje se reflektuje i na nas sport. Kao sto neko napisa vec, mi smo opet imali u svim brukama nasih klubova i finih rezultata u evropi, 1 gol nas je djelio od grupa Europa Lige npr. Za pobjede na Pecari vam svaka cast, to je jedini normalan i validan argument koji ti imas danas i na koji se mozes pozvati, nemam tu prigovora. Sto ce tice kampova i svega ostalog, pa tuga je da ste vi toliko dugo vec finansijski stabilni, a niste mogli nista posebno da uradite da se odlijepite od ostalih koji su tek sad malo poceli da staju na noge sto se tice novca. Necu sad ulaziti u to kako i odakle imate pare, to svi vec znaju. Vjerovatno vas koci ona politika da samo katolici smiju igrati, inace mislim da ste mogli imati puno boljih igraca i samim tim i rezultata. Ali vama je bitnije da budete zadrti primitivci, nego uspjesan BiH klub!maxmore je napisao/la:Iskorak koji vas diže iznad svih timova u PL od rata na ovamo. Pitam za tu bajnu povijest kojom se prsite a da nije crno-bijela. Nema. Po broju titula i Zrinjski i Željo vas jašu... ako je uspjeh 3 pretkolo nešto zbog čega se zovete divovi, onda jeste. Usput, što se tiče dolaska Sarajeva na Pecaru , vi ste nam kao i Severina kada je dolazila Lučiću na onu brodicu... a i H2H kaže koji tim je bolji. Kamp Butmir, mislim da se tako zove, " peće se" što bi šipac rekao, ostalo ništa..Ili mi ti daj neki svijetli trenutak novije povijesti koji vas je izdigao iznad timova ove lige, pa čak i ovih koji postoje evo već "20" godina.joker90 je napisao/la:
Za sta dokaz hoces? Da smo uspjesniji od vas i prije(logicno), a i poslije rata? Ne kontam te fakat.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 10 jan 2016, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.