Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Uvijek bio i uvijek biće 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Uvijek bio i uvijek biće

JesteChinaglia je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Uvijek bio i uvijek biće
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hahahaha koji namazankoFaraonTM je napisao/la:Ne vjerujte Chiniju ni kada poklone nosiChinaglia je napisao/la:smatram da je po prikazanom na terenu, uzevši u obzir kvalitet dvije ekipe, Lazio više zaslužio titulu, međutim, nebitno da li je pobjednik bio bolji protivnik ili ne, ako je osvoji, zasluženo je
zbog ovakvih stvari Juve i jeste velikan i četverostruki uzastopni šampion Serie A ..

Da je Lacio dobio ne bi vas niko oprao

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
ne bi brate, vjeruj, poslije finala protiv roma, ništa nije isto
ne zezam te, nego ozbiljno, niti sam razočaran, niti tužan, al' mi je žao ..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj Lazia jest bio navalio da uzme kup, ko da su reinkarnacija Parme s kraja devedesetih. Nekako mi bi žao Piolija i ekipe mu, ali jbg, morao je neko da igubi. U nekom drugom slučaju, ovo bi Lazio uzeo od bilo kojeg protivnika. Ovako su naišli na poprilično jaču ekipu i to je to.
Svidjelo mi se što nisu igrali ciganski i krvnički kao neke ekipe koje ne bih da imenujem ... gospodski je mentalitet Pioli donio u tim.
Deseti kup osvojen, srebrena zvjezdica je tu, čeka se naredno finale i posljednja utakmica sezone. Avanti ragazzi!

Svidjelo mi se što nisu igrali ciganski i krvnički kao neke ekipe koje ne bih da imenujem ... gospodski je mentalitet Pioli donio u tim.
Deseti kup osvojen, srebrena zvjezdica je tu, čeka se naredno finale i posljednja utakmica sezone. Avanti ragazzi!

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Zapamti dobro ovaj njegov post, ako ih dobijete u ponedjeljak slijedi ti sličan ovakav post o respektiranju Rome kao kluba, a ako vas dobiju onda će da vas mezi do idućeg derbija.. Pa bolan doktorirao sam ja njegaManuel je napisao/la:Hahahaha koji namazankoFaraonTM je napisao/la:Ne vjerujte Chiniju ni kada poklone nosiChinaglia je napisao/la:smatram da je po prikazanom na terenu, uzevši u obzir kvalitet dvije ekipe, Lazio više zaslužio titulu, međutim, nebitno da li je pobjednik bio bolji protivnik ili ne, ako je osvoji, zasluženo je
zbog ovakvih stvari Juve i jeste velikan i četverostruki uzastopni šampion Serie A ..![]()
![]()
Da je Lacio dobio ne bi vas niko oprao

Edit: Eto vidiš Manuel post dvog druga Chinija, to ti je jer su vas dobili a otprilike možeš zamisliti šta bi se desilo da je obrnuta situacija

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
znam te Chini kad si JTS bioFaraonTM je napisao/la:Zapamti dobro ovaj njegov post, ako ih dobijete u ponedjeljak slijedi ti sličan ovakav post o respektiranju Rome kao kluba, a ako vas dobiju onda će da vas mezi do idućeg derbija.. Pa bolan doktorirao sam ja njega

Eh upravo to, džaba si se kamuflirao... Isto kao naš prijatelj Čarli aka VelaHavle, sve je promijenio ali odaje ga to što vjeruje da je Morata igračina koja vrijedi silne milioneChinaglia je napisao/la:znam te Chini kad si JTS bioFaraonTM je napisao/la:Zapamti dobro ovaj njegov post, ako ih dobijete u ponedjeljak slijedi ti sličan ovakav post o respektiranju Rome kao kluba, a ako vas dobiju onda će da vas mezi do idućeg derbija.. Pa bolan doktorirao sam ja njega

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Eh upravo to, džaba si se kamuflirao... Isto kao naš prijatelj Čarli aka VelaHavle, sve je promijenio ali odaje ga to što vjeruje da je Morata igračina koja vrijedi silne milioneChinaglia je napisao/la:znam te Chini kad si JTS bioFaraonTM je napisao/la:Zapamti dobro ovaj njegov post, ako ih dobijete u ponedjeljak slijedi ti sličan ovakav post o respektiranju Rome kao kluba, a ako vas dobiju onda će da vas mezi do idućeg derbija.. Pa bolan doktorirao sam ja njega

Karli je legenda, ne treba mu zamjerit' što ne zna, mlad je, naučit' će
Ja se iskreno nadam da hoće, vakat mu je. 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hahaha vidi momaka. Šta je, tek je dvadesetidruga, ima još stasanja uz budućeg najboljeg napadača Evrope, Morattu ^^
- HeavensWonder
- Kontakt:
Chinaglia se izvukao ovaj put. Trebalo ga je oprati dobro, ali eto drag nam čovjek pa nećemo puno. I ne dirajte Moratu, može se desiti da se vrati u Real za 30mil €, što znači da se isplatilo onih 20 uloženih 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mladost ludost...VelaHavle je napisao/la:Hahaha vidi momaka. Šta je, tek je dvadesetidruga, ima još stasanja uz budućeg najboljeg napadača Evrope, Morattu ^^
@Heavens
Pa dobro samo klubovi poput Reala mogu platiti toliko igrača koji ne vrijedi ni trećinu, nešto slično kao Bale

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
L'Avvocato je napisao/la:Deseti kup osvojen, srebrena zvjezdica je tu, čeka se naredno finale i obaranje Benficinog rekorda. Avanti ragazzi!![]()

mislim, štaviše, uvjeren sam da Parolo može mirne duše u tim sezone, kako igra čovjek
šteta što ga nismo doveli dok je bio u Ceseni, tad se spominjao ..

šteta što ga nismo doveli dok je bio u Ceseni, tad se spominjao ..
MaGiCa je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Deseti kup osvojen, srebrena zvjezdica je tu, čeka se naredno finale i obaranje Benficinog rekorda. Avanti ragazzi!![]()

Izbori

Dobro sto jest jest ono ce finale ostati najvece za sva vremena al da ste dobili sinoc Juveta a mogli ste znam sta bi im pocinioChinaglia je napisao/la:ne bi brate, vjeruj, poslije finala protiv roma, ništa nije isto

Al neka i treba podyebavati,yebes forum ako nema zajebancija.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
ne, ne .. šala, zajebancija, provociranje, to volim i bilo bi tako, naravno, al' kažem ti onako s emotivne strane, poraz me nije pogodio, jednostavno mi je žao! kao što me ne bi dotakla ni pobjeda (kao nekad, prije finala s vama), drago bi mi bilo da smo osvojili i radovao bih se, al' kad na jednom meču doživiš vrhunac emocija, onda se ništa ne može mjerit' s tim, bude ti drago ili žao, al' nije to, to
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14, muxa i 12 gostiju.