English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ako im gud ebening zacini sedmicu pobjedom Ville trebat ce antidepresiva ovdje
Povrede, slabe opcije s klupe, neiskustvo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ma sve stoji, ovo sam vise mislio obzirom na komentare navijaca Arsenala po internetu. Nije jos nista gotovo svakako. S kim Arsenal igra zaostali mec?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
mogu misliti kako je kod navijača Spursa sad
-
- Kontakt:
A fino su ih navijaci Liverpoola upozoravali...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odlična utakmica i sudar dvije identične fudbalske filozofije. Samo što je večeras Arsenal više ličio na Guardioline ekipe, a City na otočke
Izgubili su gotovo preslikano onako kako City/Guardiola gubi Evropske utakmice. Ali se i večeras vidjelo da su na pravom putu i da je Arteta pravi čovjek na duže staze.

Izgubili su gotovo preslikano onako kako City/Guardiola gubi Evropske utakmice. Ali se i večeras vidjelo da su na pravom putu i da je Arteta pravi čovjek na duže staze.
Iako nas je 90% navlačilo da gunersi uzmu titulu ...pušioničari su naučili da budu pušioničari. ..
-
- Kontakt:
jesi li ti sretan zbog ovoga večeras?

Druže, deseti si, dvadeset bodova manje, bit će to dobro.
Individualni kvalitet Halanda i Brujnea i pun k.urac iskustva u ovakvim mečevima za "titulu" koje je City odigrao u posljednjih 5-6 godina, a neiskustva Arsenala - razlozi pobjede Citya.
Drugim riječima, Arsenalu treba još pure, što igračkim kadrom što iskustvom i Artete i ovih mladih igrača da bi postali ono što su City i Liverpool bili i što su sad, i da bi se momački pohrvali u 38 kola.
Nketiah je promašio 2 haman čista zicera, Haland i Grealish zabili svoje i to je to.
Za City ovo jednostavno mora biti prekretnica sezone, što za ligu što za LP. Ruben Dias je ovoj ekipi sve, nerealno kakva klasa i koliko svi ostali u defanzivi pored njega izgledaju bolje i igraju sa više samopouzdanja.
Drugim riječima, Arsenalu treba još pure, što igračkim kadrom što iskustvom i Artete i ovih mladih igrača da bi postali ono što su City i Liverpool bili i što su sad, i da bi se momački pohrvali u 38 kola.
Nketiah je promašio 2 haman čista zicera, Haland i Grealish zabili svoje i to je to.
Za City ovo jednostavno mora biti prekretnica sezone, što za ligu što za LP. Ruben Dias je ovoj ekipi sve, nerealno kakva klasa i koliko svi ostali u defanzivi pored njega izgledaju bolje i igraju sa više samopouzdanja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nisam ja burke ni prvi ni deseti, Celzi je. Samo lagano, fudbal je sporedna stvar.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:

Lijepo je konačno vidjeti City na prvom mjestu.
Al KDB I zabijanje nafakaskog gola u derbijima za titulu, lik se pretplatio
-
- Kontakt:
mislim ti kao Spursovac koji normalno da ne želi vidjeti Arsenal na vrhu
Naravno, lijepo je prozivati dok se ne odgovori činjenicom, onda se svi opuste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.