Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

ظلامDonnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
kolko god da imam, stariji sam od onog djecaka sto se zaigro na kormilu Reala pa ga odveo na 17. mjesto Primere...Rahman je napisao/la:Koliko imas godina ?LarryDavid je napisao/la:i onda naucit koje sure i klanjat...sve drugo ste pokusali, jedino jos to preostaje...emir18 je napisao/la:Nista moracemo kolektivno Arapski upisat...ko zna sta sutra nosi
Sta vrijedi sto si stariji od djecakakolko god da imam, stariji sam od onog djecaka sto se zaigro na kormilu Reala pa ga odveo na 17. mjesto Primere...

jeftini igrački kadar ?LarryDavid je napisao/la:emir18 je napisao/la:Nista moracemo kolektivno Arapski
kolko god da imam, stariji sam od onog djecaka sto se zaigro na kormilu Reala pa ga odveo na 17. mjesto Primere...

SPY je napisao/la:Moli se Essien da se nasmije,ne mogu ga pronaći u mraku

SPY je napisao/la:Moli se Essien da se nasmije,ne mogu ga pronaći u mraku

Realno očekujem tricu, Ramos se valjda vraća tako da je zadnja linija sigura. Brine me samo malo taj maleni teren u Raya, al ajde igrao je Ronaldo i po većim njivama u Portugalu
  Realno očekujem tricu, Ramos se valjda vraća tako da je zadnja linija sigura. Brine me samo malo taj maleni teren u Raya, al ajde igrao je Ronaldo i po većim njivama u Portugalu 

**** epilepticarimadridist je napisao/la:Rayo koristi svimapoznati pepov izum taktika pichkica u kojoj igraci padaju i kad protivnik podrigne pored njih, koju nazalost sudije i danas puše.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.