Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Ja ne vidim nigdje slicna zapazanja ili komemtar. Svi mi zelimo sve najbolje Dzananu kao sunarodnjaku, a time i repki. Ali ukoliko neko napise neki komentar koji Musu ne dize u nebesa ili ga kritikuje, to je znaci dau zeli da slomi nogu ili da fasuje neku povrijedu. Ovo je forum i smisao istoga je izmjena mišljenja i pogleda.
Pa eto ima i ovdje jedan koji jasno kaze nema Musa mjesta kod nas (ne znam samo ko smo to "mi"),nismo mi lutrijska ekipa i tako te stvari.Ok i mene je iznenadilo da ide ove godine na Nba,znam takodje da mu fali mase,mislim takodje da bi bilo bolje da je par godina igrao euroligu,al brate bode me opet ono u oci "nema on mjesta kod nas"!Profesor je napisao/la:Ja ne vidim nigdje slicna zapazanja ili komemtar. Svi mi zelimo sve najbolje Dzananu kao sunarodnjaku, a time i repki. Ali ukoliko neko napise neki komentar koji Musu ne dize u nebesa ili ga kritikuje, to je znaci dau zeli da slomi nogu ili da fasuje neku povrijedu. Ovo je forum i smisao istoga je izmjena mišljenja i pogleda.
Dan tmuran ja mahmuran
A ionako postoje ljudi u nba koji su zaduzeni za draft,ako ga neko pikuje idem od toga da valjda zna sta radi
Dan tmuran ja mahmuran
- Vainglorious
- Kontakt:
Blazersi biraju između Muse i Anfernee Simonsa. Lik je inace PG defanzivni specijalac i nije uopste nije igrao na koledžu, nego pauzirao godinu. Nesto ne sumnjam da uzimaju musu ako spadne do 24. pika.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Gdje si to pročitao?Vainglorious je napisao/la:Blazersi biraju između Muse i Anfernee Simonsa. Lik je inace PG defanzivni specijalac i nije uopste nije igrao na koledžu, nego pauzirao godinu. Nesto ne sumnjam da uzimaju musu ako spadne do 24. pika.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Vainglorious
- Kontakt:
Negdje na netu naletih, ne mogu sad da nadjem... A ima mi smisla jer njih dvojicu izdvajaju i na njihovom zvanicnom twitter nalogu...
-
- Kontakt:
imam neki osjecaj da ce ga uzeti nuggetsi kao 14. pik 

- invincible1921
- Kontakt:
UpravoProfesor je napisao/la:Ja ne vidim nigdje slicna zapazanja ili komemtar. Svi mi zelimo sve najbolje Dzananu kao sunarodnjaku, a time i repki. Ali ukoliko neko napise neki komentar koji Musu ne dize u nebesa ili ga kritikuje, to je znaci dau zeli da slomi nogu ili da fasuje neku povrijedu. Ovo je forum i smisao istoga je izmjena mišljenja i pogleda.

=\_1921_/=
Pokusava se kako upasti u Top4 da se uzme Doncic, ako to ne upsije, ni mene ne bi cudilo da se okrenu Musi, sto bi i njemu bilo dobro jer na 3 nema niko sigurnu minutazu, pogotovo ako Chandler ne iskoristi opciju u ugovoru na jos jednu sezonuboomerang5 je napisao/la:imam neki osjecaj da ce ga uzeti nuggetsi kao 14. pik
Sad je 7 ujutro u Texasu. Gregg Popovich pije prvu jutarnju i poslije Kahwia drugi igrač koji mu prolazi kroz misli je Musa, zamislite to 

Ustvari, sasvim je sigurno da ime Mirze Teletovića od jeseni više neće biti jedino na spisku bosanskohercegovačkih NBA igrača!
Bravo Bernardicu, a sta je Jusuf Nurkic? Nigerijac?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
!bhsport je napisao/la:Ustvari, sasvim je sigurno da ime Mirze Teletovića od jeseni više neće biti jedino na spisku bosanskohercegovačkih NBA igrača!

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ko je to napisao, neko opasno kenja?edinjo-bih je napisao/la:!bhsport je napisao/la:Ustvari, sasvim je sigurno da ime Mirze Teletovića od jeseni više neće biti jedino na spisku bosanskohercegovačkih NBA igrača!
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
spomenut je i nurkic,vjeovatno kasnije dodanTracy3McGrady je napisao/la:Ko je to napisao, neko opasno kenja?edinjo-bih je napisao/la:!bhsport je napisao/la:Ustvari, sasvim je sigurno da ime Mirze Teletovića od jeseni više neće biti jedino na spisku bosanskohercegovačkih NBA igrača!
Ova noć ima čudnu moć.
-
- Kontakt:
kasnije dodano, i treba da stoji "imena" i "jedina"!
Po zadnja dva mocka NBA (30 pick Hawks) i ESPN (26 pick 76ers) se spominje da je draft and stash. Dosta sanse ima da se vrati u Evropu po njima.
Zna li neko u koliko je sati draft po nasem vremenu?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
01h, bice na SK1.Salih1984 je napisao/la:Zna li neko u koliko je sati draft po nasem vremenu?
Rezultat je trend, ideal je vječan!