Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la calcio » 29 nov 2014, 16:52

Treba li pisati da je Pape podjelio jos jednu pljusku? Vahide idi ti medju profesionalce tamo u Ruandu, a mi cemo vec naci nekoga :lol:
Narod je rekao svoje, zelimo Amara.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 nov 2014, 16:59

Previše lično shvaćaju ljudi ovo, nema potrebe za pljuvanjem i vrijeđanjem, ni Vahe, a ni Papeta.

Vaha kao što Wisey kaže, će se možda nekad i kajati zbog ove propuštene prilike, ali šta je tu je, nećemo sad padati u depresiju jer on nije htio preuzeti klupu. Neka mu je sa srećom, a mi ćemo već pronaći pravog čovjeka i stručnjaka. Nadam se da će to biti Rajevac ili Magath, mada ne bih ništa protiv imao ni da to bude Meša :)

Uglavnom Zmajevi su iznad svih :cool:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 nov 2014, 17:06

Trigger je napisao/la:Kako god, ali zaista nema smisla koliko je vrijeđanja, vulgarnosti, 'pljuvanja' i zluradosti kod mnogih forumaša - kako između sebe tako i prema ovaj put Vahidu Halilhodžiću - zašto!?

Vaha odavno daje, ipak malo "uvijene', izjave da neće na 'selektorsku klupu' iz svojih razloga, a više puta je izjavio da novac nije u pitanju.

Ne 'ulazim' u Vahine razloge - to je njegova privatnost, ali poštujem ne samo njegove nego i bilo čije razloge, ma kako ja lično to 'posmatrao' - pa, imam i ja svojih razloga za štošta...

Odavno, objektivni (rijetki novinari) napominju da Vaha ima, kao ozbiljan i stručan trener svoje 'uslove' i gdje god je radio princip mu je uvijek bio haman isti, pa kako god 'završio' u prethodnim trenerskim destinacijama.

Konkretno (ograđujem se ako nije tačno, ali...) danas u 'Oslobođenju' ima tekst o "Vahinom NE" i parafraziraću njegove riječi:

"...Vahid Halilhodžić definitivno neće na 'selektrorsku klupu' reprezentacije BiH iz nekoliko razloga ali prvi je taj, kako je „slikovito“ objasnio: 'Ne mogu prihvatiti da vodim ekipu u kojoj ću se prvo morati konsultovati sa hodžom i popovima ...“

Pregovori su završeni onog momenta kad je Vahi rečeno DA NE MOŽE SAM BIRATI SVOJE POMOĆNIKE, jer to određuju 'entitetski savezi' !

PS:
Rodoljub Petković, generalni sekretar FSRS, u razgovoru za SportSport.ba: ".....Kada je u pitanju A reprezentacija jedini kandidat za selektora je Milovan Rajevac, dok su za pomoćne trenere kandidati Nikola Nikić, Branimir Tulić i Igor Janković, a za fizioterapeuta Siniša Ćebić...."

Vaha je 'iskoristio' svoje pravo, a sad nastavite pljuvati po gospodinu Vahidu.... Vaše pravo.
Bravo.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 nov 2014, 17:07

Pape vrati se !

:bih:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 nov 2014, 17:08

edin20 je napisao/la:Nakon što je odbio klupu Zmajeva: Halilhodžić preuzima Egipat za 2,2 miliona eura godišnje

dovoljan dokaz kakav je covjek nas vaha
a podero ga je neki dan Senad Avdic u SLobodnoj Bosni pa se digla i kuka i motika zatso tako pise o njemu

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 nov 2014, 17:08

edin20 je napisao/la:Nakon što je odbio klupu Zmajeva: Halilhodžić preuzima Egipat za 2,2 miliona eura godišnje

Zaboravio si dodati
Halilhodžić je iznio svoje zahtjeve, a oni se odnose na godišnju plaću od 2,2 miliona eura, pomoćnika po svom izboru kao i dovođenje trenera golmana i fitnes trenera", kazao je Allam.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 nov 2014, 17:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Uglavnom Zmajevi su iznad svih :cool:
Nisu Zmajevi nego BiH. :cool:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 nov 2014, 17:10

Da sam ljut na Vahu, nisam. Je li mi zao, jeste. Nadao sam se iz razloga jer je mjesto slobodno, i sama cinjenica sto ga bukvalno narod zove da dodje i mislio sam da mu je znacilo nesto sto ga je BIH podrzavala na SP. Nadao sam se da ce reci "Ovo je sto mogu da ponudim BIH i da pokusam da pomognem u ovoj situaciji, da pokusamo do kraja kvalifikacija da se izvucemo na EP, i ako ne uspijemo, razilazimo se", ali nije eto. I u slucaju neuspjeha, mogao bi reci medijima da je bilo premalo vremena da popravi sve u narusenoj reprezentaciji. Jbga, ima svoje razloge i necu da ulazim u to, idemo dalje, njemu neka je sretno.

Kad vec Papeta treba isplatiti do Juna, neka on i vodi dalje haha. Kad vec imamo cirkus u drzavi, zasto nebi napravili cirkus i u svijetu fudbala, da budemo jedini koji ce dati otkaz selektoru i odmah ga opet angazovati :rol:

Iskreno, trenutno mi je toliko svejedno, da bih najradije cak i onog ludog Ciru zovnuo da digne sve na noge, rekao je da bi mu drago bilo kada bi ga pozvali. Nekako poslje toga, mozda Amara jer ima oca iza sebe koji zna sta se dogadjalo u savezu. Ako ijedan stranac dolazi u pitanje, po meni Magath, pa neka vidi sta moze napraviti. Ne znam jbga, nisam nesto optimistican povodom ovoga, nadam se da ce izadji na najbolje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la amorovski » 29 nov 2014, 17:10

BelminM23 je napisao/la:Pape vrati se !

PAPE NE SHVATAJ OZBILJNO STA PISE OVAJ BELMIN.. PAPE IDI SVOJIM PUTEM I NE VRACAJ SE, PUN MI TE QRAC. HVALA

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 29 nov 2014, 17:11

VAHID

vahid Halilhodžić, neizmjerljiva legenda,
rodio se u poznatom stočarskom kraju
u Jablanici
Kada je došao u Mostar
Asim Kamačo mu je postavljao štapove
i učio ga da pravilno hoda.
Vaha, ti si u Veležu bio idol
i mi ti se klanjamo

Zato Vahide, kada ti je
račun u kafiću 8 KM
reci konobaru u redu je
a ne da uzimaš kusur
da platiš parking u Jablanici

Svjetka i panslavenska rock zvjezda Meho Dzeger :D

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 nov 2014, 17:12

Nadam se sa ce prica biti zavrsena uskoro,Vaha ne zeli i ok..
NE ZNAM.OD OVIH PONUDJENIH K9 BI BIO DOBAR,AMAR ILI FARUK..ovaj iz Srbije ,onako cak bi prijw Stimca ..
MAGAT :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 nov 2014, 17:12

Zna li neko vise o ovom Rajevcu? Kakav je trener, kakav stil igre preferira, kakav mu je pristup tekmama i slicno. Znam za njegov uspjeh sa Ganom na SP, ali vise ne.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 nov 2014, 17:13

zgembo89 je napisao/la:

a podero ga je neki dan Senad Avdic u SLobodnoj Bosni pa se digla i kuka i motika zatso tako pise o njemu
Ma pitao bi ja Senada sta misli da mu, u Slobodnoj Bosni, saradnike biraju SDA, SDP, SBB.. Bi li pristao iz nekih emotivnih razloga.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 nov 2014, 17:14

BaDa12 je napisao/la: Nisu Zmajevi nego BiH. :cool:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 nov 2014, 17:16

Goalgetter je napisao/la:Zna li neko vise o ovom Rajevcu? Kakav je trener, kakav stil igre preferira, kakav mu je pristup tekmama i slicno. Znam za njegov uspjeh sa Ganom na SP, ali vise ne.
Tri godine je bez angazmana, to je malo cudno zar ne?

Rajevac je već tri godine bez trenerskog angažmana, no smatra da mu to neće biti problem ukoliko dobije posao u reprezentaciji BiH.

"Nekad je čovjeku prijeko potreban odmor. Istina, nisam mislio da će to potrajati ovako dugo, no ne vjerujem da će mi to biti problem kada nađem angažman. Ja sam želio uzeti jednu veliku reprezentaciju poput Rusije ili SAD-a, no kažem vam, BiH je za mene također veliki izazov", zaključio je Rajevac.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 nov 2014, 17:17

Vaha je bio duzan uraditi nesto za svoju reprezentaciju. Nije to uradio i kraj price.
Nece ostati zapamcen kao veliki trener, mislim u BiH. Tanakovic kao igrac i Vaha kao trener je za mene od danas jedno te isto. Odbio si nas i VOZDRA VAHA!

Idemo dalje. Ako se vec misli dovoditi neki mladi trener koji nema internacionalnu trenersku karijeru, onda neka to bude Amar Osim a ne tamo neki pocetnik iz Hrvatske ili bilo koje druge drzave.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 nov 2014, 17:19

calcio je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Zna li neko vise o ovom Rajevcu? Kakav je trener, kakav stil igre preferira, kakav mu je pristup tekmama i slicno. Znam za njegov uspjeh sa Ganom na SP, ali vise ne.
Tri godine je bez angazmana, to je malo cudno zar ne?

Rajevac je već tri godine bez trenerskog angažmana, no smatra da mu to neće biti problem ukoliko dobije posao u reprezentaciji BiH.

"Nekad je čovjeku prijeko potreban odmor. Istina, nisam mislio da će to potrajati ovako dugo, no ne vjerujem da će mi to biti problem kada nađem angažman. Ja sam želio uzeti jednu veliku reprezentaciju poput Rusije ili SAD-a, no kažem vam, BiH je za mene također veliki izazov", zaključio je Rajevac.
Istina, i mene to pomalo cudi. Zadnja destinacija mu je bila Katar, gdje je ubrzo bio otpusten, zatim 3 godine vec odmara. Njemu je, ukoliko dobije mjesto selektora ovo lutrija, isto kao i ovim drugim kandidatima.

Rajevac, Osim, Hadzibegic... Mislim da su to tri glavna kandidata sada. Jer stranac ne vjerujem da ce biti.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 nov 2014, 17:22

Goalgetter je napisao/la: Istina, i mene to pomalo cudi. Zadnja destinacija mu je bila Katar, gdje je ubrzo bio otpusten, zatim 3 godine vec odmara. Njemu je, ukoliko dobije mjesto selektora ovo lutrija, isto kao i ovim drugim kandidatima.

Rajevac, Osim, Hadzibegic... Mislim da su to tri glavna kandidata sada. Jer stranac ne vjerujem da ce biti.
Mislim da ni jedan od kandidata, izuzev Magatha, nije radio barem godinu-dvije.
Ni Magath se nije proslavio na klupi Fulhama.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 29 nov 2014, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 nov 2014, 17:22

SamoZeljo je napisao/la:Vaha je bio duzan uraditi nesto za svoju reprezentaciju. Nije to uradio i kraj price.
Nece ostati zapamcen kao veliki trener, mislim u BiH. Tanakovic kao igrac i Vaha kao trener je za mene od danas jedno te isto. Odbio si nas i VOZDRA VAHA!

Idemo dalje. Ako se vec misli dovoditi neki mladi trener koji nema internacionalnu trenersku karijeru, onda neka to bude Amar Osim a ne tamo neki pocetnik iz Hrvatske ili bilo koje druge drzave.
Što Amar, a ne Sergej Barbarez. Ili ne mora Sergej, eto nek bude Zlatan Bajramović.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 29 nov 2014, 17:22

Kakvi Osim i Hadzibegic.. Sta vam je bolan?? Ne znam na sta ce tek repka licit ako nam selektor bude jedan od ove dvojice

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.