Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Epidaurus
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Epidaurus » 15 dec 2014, 11:34

let3 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Izgubimo li Jusufa, ja prvi lično j.e.b.e.m idiotima iz saveza svu familiju :evil: Logično da Jusuf nije iznad reprezentacije al halo, idioti iz saveza, nismo mi USA da možemo samo tako bukvalno "otjerat" momka koji ima enorman potencijal, potencijal kakav još nismo imali :facepalm: Jusufa se ne smije izgubiti jer će on za 4-5 godina sigurno bit među najboljim centrima u svijetu
psuješ familiju idiotima iz Saveza, a ne psuješ ovom majmunu menageru koji cini sve da odvrati Juku od selekcije :shock: ....zanimljivo rezoovanje
O tom čovjeku je dovoljno rečeno i naravno da je on prije svega glavni krivac što smo izgubili tolike igrače al kao što u članku na stranici piše, ta gnjida i **** od čovjeka samo namjerno provocira savez izjavama koji će počet napadat i Jusufa samog te samim time otjerat ga iz reprezentacije. Naivno i nezrelo totalno je bilo od Haruna ono preko fb-a da piše, baš ko da je srednjoškolac a ne jedan od glavnih ljudi KS BiH

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 dec 2014, 11:35

Crni Harune, ne ide to tako. Ukoliko je cilj srozati sve ono sto smo napravili na dobrom smo putu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 dec 2014, 11:37

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/nu ... genijalaca" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo ne znam kome je pametna ova prepiska na netu i ne mogu da se otmem dojmu da su s r anja nastala dolaskom Konakovica.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 15 dec 2014, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 15 dec 2014, 11:39

Jusuf Nurkić nije iznad reprezentacije BiH", tvrde u KSBiH, ali sasvim sigurno nije ni Harun Mahmutović koji sebi dozvoljava da u ime svih navijača reprezentacije kaže "****!" ako ne najboljem, a onda trenutno najperspektivnijem igraču kojeg naša zemlja ima. Podsjećamo, reprezentacija i KSBiH nisu privatno preduzeće u kojem se ovakve odluke mogu donositi u dva ujutro sjedeći pred Facebookom.

Sve rečeno, svaka čast za ovo od strane SportSport.ba. Bojim se da imamo novi slučaj zvani Zlatan Ibrahimović i mislim da je pametnije Mahutovicu da za sebe zadrži riječi "**** se" jer njegove postove čitaju i mlade generacije a takav rječnik sa takve funkcije je dokaz primitivizma, čovjeka koji se zadovolji sa nekom podrškom od djecurlije koja svaku sekundu gledaju prema vratima hoće li otac ustati i izlemati ga jer je ostao do kasno čitajući kako je već rečeno dječije izjave.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 dec 2014, 11:40

Epidaurus je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Izgubimo li Jusufa, ja prvi lično j.e.b.e.m idiotima iz saveza svu familiju :evil: Logično da Jusuf nije iznad reprezentacije al halo, idioti iz saveza, nismo mi USA da možemo samo tako bukvalno "otjerat" momka koji ima enorman potencijal, potencijal kakav još nismo imali :facepalm: Jusufa se ne smije izgubiti jer će on za 4-5 godina sigurno bit među najboljim centrima u svijetu
psuješ familiju idiotima iz Saveza, a ne psuješ ovom majmunu menageru koji cini sve da odvrati Juku od selekcije :shock: ....zanimljivo rezoovanje
O tom čovjeku je dovoljno rečeno i naravno da je on prije svega glavni krivac što smo izgubili tolike igrače al kao što u članku na stranici piše, ta gnjida i **** od čovjeka samo namjerno provocira savez izjavama koji će počet napadat i Jusufa samog te samim time otjerat ga iz reprezentacije. Naivno i nezrelo totalno je bilo od Haruna ono preko fb-a da piše, baš ko da je srednjoškolac a ne jedan od glavnih ljudi KS BiH
OK, s ovim se mogu složiti....Mahmutović jest napisao pomalo naivan text, baš onako kako je Trnovčević i ocekivao ;) ...ne pravadam ga (mislim Mahmutovića) ali donekle ga i shvatam....cojek je više "puko film" i poslao ovog smrada u 3 PM, jer lik konstanto truje Juku i pravi razodor....neko ga je morao postaviti na pravo mjestu.

Enes Trnovčević vec godinama nanosi veliko zlo bh reprezentaciji :!: i neko mora progovoriti otvoreno o tome.

Ne opravdavam nacin na koji je Mahmutović to odradio, jer mi smeta ovakva FB prepiska, što kažeš isto srednjoškolci napaljeni...jer time ispašta i Jusuf i selekcija - i tu se slažem s tobom.

ali brate, nije ni Jusuf idiot da ne zna sam odluciti ;) punoljetan je i može sam reci neke stvari.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 dec 2014, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 dec 2014, 11:41

Da li je Zametica imao namjeru da spusti tenzije medju Jusufovim menadjerom i savezom, uglavnom puno je toga Harun Mahmutovic dao ovoj selekciji i vjerovatno samo radi njega i jos par entuzijasta mi smo imali kadete i juniore na EP A divzije, a ovaj idiot od Jusufovog menadjera ce se uraditi da mali ne igra za reprezentaciju kao sto je vec uradio i prije da pojedini igraci ne igraju za nas, zato razmislite malo kome j.ebete mater

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 dec 2014, 11:42

Sad procitah Harunov komentar na fb. Covjek se ni jednom recenicom ne obraca Jusufu vec ovom Trnovcevicu.
Ovi nasi jedva docekali da izokrenu pricu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 dec 2014, 11:45

Trnovcevic stiti svog igraca, svi menadzeri to danas rade i tu nema nista licno, ali Harune dragi... pa nisi dijete, nazovi, otidji u Denver i popricaj sa Jusufom. Ako se ne javlja, kartu kupi i na noge mu idi. Interesantno kako su s r anja nastala dolaskom Dine.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 dec 2014, 11:46

Pa ako te neko napada bez razloga ,sta trebas gutat ,i sam je reko da je sutio i saburli bio...
Jusuf ako ce igrat on ce igrat,mada sumnjam ,ocigledno je da ce ga odvuc tamo negdje...
AL OK,PRAVO NA IZBOR IMA.SVAKO,DISAO JE NAS ZRAK,BOSANKA.GA RODILA I SVE JE NA NJEMU...
Jusuf Nurikic,zvuci kao slovenac ili srbin..
Treba jednom.zacepit gubicu,imas pravo Harune..nadam se da ti je postenje i karakter jaca strana.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 dec 2014, 11:47

Ne obraca se Nurkicu, ali ide komentar i na njegov racun.

A Nurkic recimo evo jos nije demantovao ovu izjavu:

Šta se poslije desilo, zbog čega je Nurkić ogorčen na KSBiH?

- Iako su znali koliko je nastavak treninga opasan za njegovo zdravlje, ucjenjivali su ga na stvarno ružan način. Obojici su nam rekli da je Jusuf sada heroj, ali da će ga, koristeći svoju moć u medijima, ako ne nastavi sa treninzima, proglasiti izdajnikom i potpuno mu narušiti ugled kod običnih ljudi u BiH!

Znaci, necu reci da li je ovo istina ili ne, ali svejedno je uzasno sta god da je od tog dvoje. Ako je istina, onda je stvarno to bilo nepravedno od strane saveza, a ako nije, uzasno je da Nurkic tvrdi takvo nesto, jer je onda ocigledno da postoji tezak sukob koji ce se tesko rijesiti.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 dec 2014, 11:51

Harun ovo nije smio preko fb-a pisat, to je ogromna greška. Trebao je lično Trnovčeviću se obratit a ovako će samo ova gnjida od menadžera iskoristit njegovu izjavu i Jusufa koji je još uvijek dosta mlad i nezreo ubijediti da ga je uvrijedio. Trebalo se sve ovo puuuuno političnije odradit :?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 dec 2014, 11:51

storm_raider je napisao/la:Trnovcevic stiti svog igraca, svi menadzeri to danas rade i tu nema nista licno, ali Harune dragi... pa nisi dijete, nazovi, otidji u Denver i popricaj sa Jusufom. Ako se ne javlja, kartu kupi i na noge mu idi. Interesantno kako su s r anja nastala dolaskom Dine.
Jedino ispravno rjesenje. Harune direkt u Denver a Zametici svaka cast na ovom tekstu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 dec 2014, 11:51

A i komentara ispod ovog Harunovog teksta.. "Allah te nagradio", "Ti si najbolji", "Bogami imamo mi Jusufa jos u Bosni i Hercegovini"...

Boze sacuvaj. Ma i ne zasluzujemo bolje. :facepalm:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 dec 2014, 11:53

Pretjeruju obadvije strane sa ovim medijskim prepucavanjem. Nije mi jasno kako to nisu mogli rijesit u 4 oka :geek:
075

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 dec 2014, 11:55

TzBulevar87 je napisao/la:Pretjeruju obadvije strane sa ovim medijskim prepucavanjem. Nije mi jasno kako to nisu mogli rijesit u 4 oka :geek:
Kriv je savez, Harun prije svih, trebao je otici i u 4 oka rijesiti sve. Ovako ispada i naivan i glup.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 dec 2014, 11:57

storm_raider je napisao/la:A i komentara ispod ovog Harunovog teksta.. "Bogami imamo mi Jusufa jos u Bosni i Hercegovini"...
:rol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 15 dec 2014, 12:00

Faruk Zametica zna napisati tekst o savezu i njihovim greskama... a zasto vas portal ne napise nista o Juki i njegovom menadzeru odnosno njihovim greskama :?: ali dobro novinari ovog portala misle da je Juka nevin u citavoj ovoj prici pa me to i ne cudi
i Harun se obratio menadzeru koji je kreten samo takav ;)
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 15 dec 2014, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 15 dec 2014, 12:01

Nadam se sa ce Harun nakon ovoga podnijeti ostavku, ako ima imalo obraza. Ja sam ga prvi hvalio na sva usta, napravio je dosta za BH kosarku, medjutim ovo je jedna ogromna sramota. Kakvo god da je djubre Trnovcevic, ovakvo nesto napisati javno, nemam zaista dovoljno rijeci da iskazem razocarenje. Ja radim u firmi koja medijski nije nimalo eksponirana, niti ima Bog zna kakav znacaj za drustvo, pa opet pazim sta cu pisati na FB da ne sramotim svoj kolektiv. A Harun predstavlja krovnu kucu nase kosarke, i dopusti sebi da psuje putem javne mreze. A daleko od toga da mu je ovo prvi ovakav ispad preko Facebooka, samo do sad nije bio vulgaran. Nakon ovog se nadam (a nisu velike sanse), da ce skupa sa lopovom Konakovicem dignuti sidro. Hvala mu za sve sto je uradio...

Sto se tice Nurkica, veliki potencijal jeste, mozda bude i veliki igrac, zelim mu od srca da to postane. Ali opstajala i uspjevala je ova reprezentacija, i ova zemlja i bez vecih. Ako je patriota kao sto je do sad pokazivao i kao sto se stalno deklarise, nek prevazidje nesuglasice s manje bitnim ljudima, nek dodje igrati za svoj narod, za jednog od najboljih trenera u Evropi, sa jednim od najboljih Evropskih igraca. A ako pak nije patriota ili slijepo vjeruje svom menadzeru, neka uzme Slovenacko drzavljanstvo kao sto su i do sad Enesovi puleni radili.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 dec 2014, 12:01

"To Harune evo babo atif kaze da si ti najbolji cuvajmise a pusti nurkica nije to patrijota dok je u sloveniji igro"

:facepalm:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 dec 2014, 12:05

bhsport je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Pretjeruju obadvije strane sa ovim medijskim prepucavanjem. Nije mi jasno kako to nisu mogli rijesit u 4 oka :geek:
Kriv je savez, Harun prije svih, trebao je otici i u 4 oka rijesiti sve. Ovako ispada i naivan i glup.
Kriv je Harun koliko i Jusuf odnosno njegov menadzer. Ova medijska prozivanja su mi blago receno prave seljacke fore...

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.