BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 sep 2011, 16:41

Hajde bar će HSv imati kompanjona na začelju.BVB igra sezonu upravo onako kako se i očekivalo.Iste sezone su imali Stuttgart,Wolfsburg... nakon titula.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2011, 16:42

BvB raspad sistema pa ako ne mogu dobiti ovaj raštimani Mainz ne znam onda koga mogu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 24 sep 2011, 16:47

FRANK RIBERY je napisao/la:Hajde bar će HSv imati kompanjona na začelju.BVB igra sezonu upravo onako kako se i očekivalo.Iste sezone su imali Stuttgart,Wolfsburg... nakon titula.
mršššš bavarija u šturc **** ti sav bajern,idi na njihov portal ,nego da ti osvježim sječanje kolko ono bi 2 : 0 i ono bijahu 4 konja debela u pokrajni bavarska :P :P :P :P :P :P

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 24 sep 2011, 16:52

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D :D :D :D :D :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 sep 2011, 16:55

maverick_tz je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Hajde bar će HSv imati kompanjona na začelju.BVB igra sezonu upravo onako kako se i očekivalo.Iste sezone su imali Stuttgart,Wolfsburg... nakon titula.
mršššš bavarija u šturc **** ti sav bajern,idi na njihov portal ,nego da ti osvježim sječanje kolko ono bi 2 : 0 i ono bijahu 4 konja debela u pokrajni bavarska :P :P :P :P :P :P
Ma zeza.Dići će se BVB.Malo su ih povrede poremetile, ali oni se dizu u nastavku sezone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 sep 2011, 16:57

Bice ovde pobeda Dortmunda 8-) Ovi imaju neke SF sanse,kao sto je i onaj gol bio u SF domenu :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 24 sep 2011, 17:18

Toooooor!

Drago mi je k'o da je Bayern poveo. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 sep 2011, 17:19

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

volimm te dortmunddddddddddddddddddddddd

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 sep 2011, 17:23

Hare_BvB je napisao/la:Raspad sistema. :evil:

Abstiegskampf!!! :lol:

Sad mi krivo što Pišonju ne suspendovaše za mečeve u BuLi. :twisted:
Povuci rijec :mrgreen: .

Gundogan za sada nije ni 's' od Sahina. To je problem za Dortmund.

Levandovski nije klasicni spic napadac. Ne moze igrati sam u napadu. Povratak Bariosa ce dobro doci, samo da uhvati pravu formu,..

Veoma vazna pobjeda. Nadam se da ce se konacno razbuditi. Ovo danas opet nije bilo dobro.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2011, 17:24

Veoma sretan gol Piszczeka jer neko je iz odbrane Mainza skrenuo loptu u svakom slučaju zasluženo BvB nosi 3 boda mada je i Mainz imao svoje šanse , ova današnja pobjeda je izuzetno važna za samopouzdanje tima pred važan meč u CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 sep 2011, 17:26

BVB će se dići sa povratkom igrača.Prekvalitetni su da budu u sredini tabele.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 sep 2011, 17:27

Tribalian je napisao/la:Bice ovde pobeda Dortmunda 8-) Ovi imaju neke SF sanse,kao sto je i onaj gol bio u SF domenu :roll:
Kao sto rekoh. :)

Ali najjaci su ova dva pacijenta na Eurosportu :lol: na kraju utakmice kad se pregledaju golovi i sanse,kaze komentator pri pregledu prvog gola Dortmunda " I onda je Perisic poslao po burek ovog tamo...." :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 24 sep 2011, 17:29

evo iz prve ruke,na altenmarktu se sprema ludnica,a da ne spominjem šta ljudi već boravi na borsigu :P :P :P :P

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 sep 2011, 17:32

Hare_BvB je napisao/la:Raspad sistema. :evil:

Abstiegskampf!!! :lol:

Sad mi krivo što Pišonju ne suspendovaše za mečeve u BuLi. :twisted:
:mrgreen:

Joj što volim kad ovako ''isprovociram'' fortunu. :mrgreen:

Ovo je najboji mogući secenarij koji se mogao desiti. Kakva pobjeda!!! :mrgreen: Morali smo više naplatiti silni gnoj koji nam se izdešavao u poslijednje vrijeme. Ali ne smijemo se zanositi, i dalje imamo velike probleme protiv bunker igre. Periša me oduševio. Bolji je za dvi klase od Lewata. :twisted:

PS: Nikad više ne stvljam avatar nevezan uz BVB. :lol: Čim sam ukonio Henrika Velikog , okrenulo je na bolje. :lol: Sujevjerje čini svoje. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 sep 2011, 18:23

Bem ti fudbal i pobjedu kad 10 godina zivota izgubim na svaku utakmicu...morala je i nas sreca malo pogledati,bilo je krajnje vrijeme.

Vidim neko ovdje kritikuje Pisczeka,a on uzvrati golcinom sa 150 metara :D Pomenuti forumas bi iz stida trebao nositi njegov avatar bar 7 dana :mrgreen:

Perisa je dobar,nije los ni u igri 1 na 1 a zna covjek i dati gol... nije ko ona Lewatina koja ce nadam se dugo sjediti na klupi i gledati Lucasa Ramona kako dominira pred golom protivnika.

Sve u svemu ako ovo ne bude prekretnica u nasoj igri(rezultatu) onda ne znam sta ce biti dalje...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 24 sep 2011, 19:37

Ja sam iskreno receno poprilicno zadovoljan sa igrom danasanja utakmica je podsjecala na proslu sezonu. @ Semire @ Hare jel i dalje mislite da je Lowe los ? Momak je odigrao poprilicno dobar mec . Drago mi je za Kehla sto je tu i sto igra dobro jako vazan momak za nasu mladu ekipu mozda ste mogli i primjetit u par situacija kako bodri i dize igrace.. Kagawa sve bolji i bolji i jaci i jaci, mislim da ga Klopp izvadio radi utakmice protiv Marseja jer je malo djelovo iscrpljeno Shinji... Skoro sam htio pisat o Leitneru da mi je krivo sto ne dobija sansu kad eto napokon je dobi, vidi se da momak zna igrat lopte i uvjeren sam da ce sve vise i vise dobijat sansu. Gundogan mi izhebo zivce previse je drko loptu ne znam sta vise za njeg rec momak je dobar igrac ali ako zeli igrat osmicu mora neke stvari skontat u glavuci svojoj jer Leitner ceka ko zapeta puska. Ono sto je piszcek uradio jeste greska ali boze moj desava se sigurno je nece ponovit inace pisonja je mozda ove sezone i najstandardniji igrac koji je u dobroj formi uz Hummelsa i Wajdia.

Eh sad Lewa pa moj crni Lewa koji si ti konj i glupan, ali hajde neka ti jos malo vremena jos si ti mlado celjade mozda i proradis nekad, hvala bogu pa se panter vratio... Perisa sjajan gol majstorski nema sta dobar je momak i lici na pojacanje jer je igrac koji moze pomoci nasoj ekipi i ponekad razliku napravit. mogao bih on ove sezone bit mozda i najbolji strijelac ekipe jer sjetimo se vec 3 put je aluminijum pogodio. Malo mi je zao sto je Grosskreutz ispao iz prve ali jbg realno bolji od njeg su naterenu bili. Vratit ce se Kevin u svoju formu . Dobar tempo dobra igra brzo kombinovanje dosta dobrih rjesenja u napadu je bilo ali zavrsnica bruka losa ali i sjajan golman. Kao sto reko ovo podjesca na proslu sezonu ova igra. Samo odbrana danas nije bila bas na svom nivou pred kraj utakmice one sanse su nas mogle kostat, ali hajde nista nije bitno sad nek smo uzeli 3 boda ha ya. I iskreno osjetim u ove zadnje 2 utakmice uzlaznu putanju. Dizemo se i uvjeren sam kako cemo bit izmedju 2 i 4 mjesta na kraju sezone...

Sad slijedi jako nezgodno gostovanje kod Marseja, gadna paklena atmosfera prevelik teren mislim na duzinu is sirinu travnjaka, sto bi nama trebalo godit kod nase igre. Jer na takvom terenu je tesko igrat Bunkera jer uvijek se moze neka rupa naci. Ne treba igrati naivno ipak je Lp i svaka greska se skupa placa. Ali nadam se povoljnom ishodu. Ali o marseju cemo jos malo detaljnije sad treba uzivat u ovom danas sto su napravili ...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 sep 2011, 23:00

Odlična utakmica, odlično izdanje BvB i zaslužena 3 boda. Fala dragom Manituu :D

@ Damir_BvB

Lowe je zaista bio solidan, svakako bolji nego u prijašnjim utakmicama. Čini mi se da je bio puno ofanzivniji nego inače kad je dobijao prilike da igra.

Perišić trenutno naš najopasniji igrač, treba mu veoma malo prostora da zaprijeti golmanu.
Ne bih nikoga posebno izdvajao, svi su mi bili super, borbeni do zadnje sekunde. Slažem se da je Kagawu izvadio iz igre zbog Lige prvaka. Inače danas je bio veoma pokretljiv. Vidi se da im je Klopp održao lekciju iz strpljenja, koje se na kraju i isplatilo.

Sad u Marseille po povoljan rezultat, pa onda 3 boda kod kuće protiv Augsburga ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 sep 2011, 00:54

adnan24 je napisao/la:Vidim neko ovdje kritikuje Pisczeka,a on uzvrati golcinom sa 150 metara :D Pomenuti forumas bi iz stida trebao nositi njegov avatar bar 7 dana :mrgreen:
''Kakih'' 7 dana, 7 mjeseci druže. :mrgreen: Al' me odbradova poljski kopun. ( :lol: )
Damir_BvB je napisao/la: @ Hare jel i dalje mislite da je Lowe los ?
Bjaaž ba tamo. :D Nikad ne napisah da je loš, već da je lošiji od Schmelzera u defanzivi. ;) Danas je bio dosta solidan, prvenstveno borben. Čak je i trema splasnula čini mi se. :D

Izuzetno bitna pobjeda, što se i dalo primjetiti na ponašanju igrača prilikom proslave golova. Težak teret su ovi klinci nosili u poslijednjih nekoliko mjeseci i nadajmo se da je ovo bilo to dugo očeikvano ''pročepljenje''. Vrijeme je da zalaufamo s pobjedama. U narednom kolu nam u goste dolazi slabašani Augsburg i tu ne smijemo ni pomisliti na kiks. Godila bi nam jedna pobjeda od 2-3 gola razlike. :mrgreen: U međuvremnu nas čeka izuzetno bitan meč u Marseillu gdje ne smijemo izgubiti. ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 26 sep 2011, 12:16

Ako se pobjedi u Francuskoj velike su šanse za prolaz grupe...
Dio Porta

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 sep 2011, 14:59

Hare_BvB je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Vidim neko ovdje kritikuje Pisczeka,a on uzvrati golcinom sa 150 metara :D Pomenuti forumas bi iz stida trebao nositi njegov avatar bar 7 dana :mrgreen:
''Kakih'' 7 dana, 7 mjeseci druže. :mrgreen: Al' me odbradova poljski kopun. ( :lol: )

Posteno od tebe :D A dobar je Pisczek,jedan od najkonstantnijih igraca ove sezone...samo da mu ova greska bude zadnja slicnog tipa i bice on k'o Lahm :roll:

U srijedu nam slijedi veoma vazan mec u Francuskoj koji ne smijemo izgubiti.Prijenos na Arena sport 3 i na SAT 1...na FTV ce biti snimak u 23,15.

Bilo bi odlicno ako bi se Bender oporavio za taj mec,ali dosad nema novih informacija sto i nije bas dobar znak :?

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.