Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lejla
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la lejla » 01 okt 2009, 19:57

Virtu4l je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Uh , što lejla lomi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Pazi se Lejle, opasna je iz prekida k'o Miske :P :P
zna berin :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 01 okt 2009, 20:00

lejla je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Uh , što lejla lomi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Pazi se Lejle, opasna je iz prekida k'o Miske :P :P
zna berin :mrgreen:
sta ovo lejla pametuje :P :P

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 01 okt 2009, 20:04

Bosanski dijamant Džeko impresionirao engleske skaute

ENGLESKI su mediji u četvrtak oživjeli priču o interesu Arsenea Wengera za Edina Džeku, fantastičnoga 23-godišnjeg napadača Wolfsburga, koji je blistao u dvoboju Lige prvaka na Old Traffordu.

Njemački su nogometni prvaci izgubili na gostovanju kod Manchester Uniteda 2-1, no Džeko je glavom lijepo zabio vodeći gol na utakmici.

Engleski mediji, među kojima također Metro i Sky Sports, objavili su vijest da je Bosanac oduševo Arsenalove skaute koji su gledali utakmicu. No, trener Arsenala Arsene Wenger za Sky Sports službeno je demantirao interes za Džeku.

"Ne, ne tražimo pojačanje u napadu. Imamo pregršt napadača. Eduardo se fino vraća u formu nakon dugotrajne pauze, dok je Nicklas Bendtner produžio ugovor. Dakle, imamo dosta napadača u kadru. "

O svom je najboljem nogometašu nakon utakmice Englezima izjavu dao i trener Wolfsburga Armin Veh.

"Edin je zabio dobar gol, no ne radi se tu samo o golu. Prouzročio je samom igrom u polju velike probleme svojim čuvarima, uglavnom zbog svoje izvrsne tehnike. Kad igra kao što je igrao večeras, uopće ne treba čuditi što budi toliko zanimanje najboljih europskih klubova."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2009, 20:09

mirza_9 je napisao/la:Bosanski dijamant Džeko impresionirao engleske skaute

ENGLESKI su mediji u četvrtak oživjeli priču o interesu Arsenea Wengera za Edina Džeku, fantastičnoga 23-godišnjeg napadača Wolfsburga, koji je blistao u dvoboju Lige prvaka na Old Traffordu.

Njemački su nogometni prvaci izgubili na gostovanju kod Manchester Uniteda 2-1, no Džeko je glavom lijepo zabio vodeći gol na utakmici.

Engleski mediji, među kojima također Metro i Sky Sports, objavili su vijest da je Bosanac oduševo Arsenalove skaute koji su gledali utakmicu. No, trener Arsenala Arsene Wenger za Sky Sports službeno je demantirao interes za Džeku.

"Ne, ne tražimo pojačanje u napadu. Imamo pregršt napadača. Eduardo se fino vraća u formu nakon dugotrajne pauze, dok je Nicklas Bendtner produžio ugovor. Dakle, imamo dosta napadača u kadru. "

O svom je najboljem nogometašu nakon utakmice Englezima izjavu dao i trener Wolfsburga Armin Veh.

"Edin je zabio dobar gol, no ne radi se tu samo o golu. Prouzročio je samom igrom u polju velike probleme svojim čuvarima, uglavnom zbog svoje izvrsne tehnike. Kad igra kao što je igrao večeras, uopće ne treba čuditi što budi toliko zanimanje najboljih europskih klubova."
Ode Dzeko na zimu iz Wolfsburga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 01 okt 2009, 20:14

meni je Džeko triput bolji od Eduarda.....Ne kažem da ovaj drugi ne valja al ipak je Edin klasu iznad bar po meni,Eduardo ima 65 prilika i da jedan gol,a Edinu je dovoljna jedna....Jest da su drugi tipovi igrača al ipak Džeko je za njega --------------
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 01 okt 2009, 20:23

mirza_9 je napisao/la:Bosanski dijamant Džeko impresionirao engleske skaute

pun pogotak bi bio kad bi prešao u arsenal, em što igra u najačaoj ligi, em što će igrati u velikoj četvorci, em što će mu wenger sigurno pružiti priliku, kako god nek pređe u arsenal, man.utd, liverpoll, villareal, sevillu u bilo koji klub koji se za njega interesovao, samo molim boga da ne pređe u posrnuli milan, tamo bi propo 100%
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 okt 2009, 20:38

dzeko na zimskom prelaznom roku seli i mancester.. realno mancesteru fali jedan klasicni igrac ko dzeko...

citam ovdje neke postove..jao boze mili kretena... nemogu da vjerujem...gol koji je dzeko dao je majstorluk..i dzeko ljubomorni je trenutno medju 5 napadaca evrope..pa crknite sto nemate dzeke.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

_armanix
Kontakt:

Post Postao/la _armanix » 01 okt 2009, 21:35

Emir_tm87 je napisao/la:
_armanix je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Manchester je to, najsretnija ekipa na planeti drugovi...
Heh moj jarane jesil ti gledo utakmicu Manchester ih je razvalio kakav Wolfsburg.Wolfsburg ove godine moze igrat sa Bochumom,Kelnom i onim lijevim ekipama.Jos je Wolfsburg imao srece da ne dobije 10 komada!
ocito ti nisi gledao utakmicu...kako je wolfsburg mogao dobiti 10 komada ako manchester nije imao deset suteva ukupno ???????
Vidim ja da se ti ne razumijes u nogomet i jos puno toga treba da naucis koliko puta je Wolfsburg dosao do 16 metara od gola Wolfsburga?Koga mozes izdvojiti u Wolfsburgu da je odigro odlicnu utakmicu Benaglio i Ricardo Costa su 100%bili najbolji a Grafite moze davat golove lijevim ekipama sinoc je dokazao svoje kvalitete,a za mene najbolji napadac u nasoj repki je Muslimovic i mislim da je on zasluzio da igra u Ligama petice.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 okt 2009, 21:40

Heh moj jarane jesil ti gledo utakmicu Manchester ih je razvalio kakav Wolfsburg.Wolfsburg ove godine moze igrat sa Bochumom,Kelnom i onim lijevim ekipama.Jos je Wolfsburg imao srece da ne dobije 10 komada![/quote]

ocito ti nisi gledao utakmicu...kako je wolfsburg mogao dobiti 10 komada ako manchester nije imao deset suteva ukupno ???????[/quote]

Vidim ja da se ti ne razumijes u nogomet i jos puno toga treba da naucis koliko puta je Wolfsburg dosao do 16 metara od gola Wolfsburga?Koga mozes izdvojiti u Wolfsburgu da je odigro odlicnu utakmicu Benaglio i Ricardo Costa su 100%bili najbolji a Grafite moze davat golove lijevim ekipama sinoc je dokazao svoje kvalitete,a za mene najbolji napadac u nasoj repki je Muslimovic i mislim da je on zasluzio da igra u Ligama petice.[/quote]

na ti si definitivno na drogama...sta ti je...svaka cast muslimovicu al nemozes ga poredit s dzekom..

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 01 okt 2009, 22:00

@_armanix
jel s tobom sve uredu
umjesto da budes ponosan sto je dzeko zabio go jednoj od najboljih momcadi na svijetu,ti si ovde dosao malo kenjat.wolsburg je odigrao predobru utakmicu,odlicno se nosio sa ''snaznim''manchesterom skoro citavu utakmicu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 okt 2009, 22:07

T-MAC je napisao/la:@_armanix
jel s tobom sve uredu
umjesto da budes ponosan sto je dzeko zabio go jednoj od najboljih momcadi na svijetu,ti si ovde dosao malo kenjat.wolsburg je odigrao predobru utakmicu,odlicno se nosio sa ''snaznim''manchesterom skoro citavu utakmicu
ma pojma taj nema.....nije on dobro...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 01 okt 2009, 23:44

quote="Emir_tm87"]
_armanix je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Manchester je to, najsretnija ekipa na planeti drugovi...
Heh moj jarane jesil ti gledo utakmicu Manchester ih je razvalio kakav Wolfsburg.Wolfsburg ove godine moze igrat sa Bochumom,Kelnom i onim lijevim ekipama.Jos je Wolfsburg imao srece da ne dobije 10 komada!
ocito ti nisi gledao utakmicu...kako je wolfsburg mogao dobiti 10 komada ako manchester nije imao deset suteva ukupno ???????[/quote]

Vidim ja da se ti ne razumijes u nogomet i jos puno toga treba da naucis koliko puta je Wolfsburg dosao do 16 metara od gola Wolfsburga?Koga mozes izdvojiti u Wolfsburgu da je odigro odlicnu utakmicu Benaglio i Ricardo Costa su 100%bili najbolji a Grafite moze davat golove lijevim ekipama sinoc je dokazao svoje kvalitete,a za mene najbolji napadac u nasoj repki je Muslimovic i mislim da je on zasluzio da igra u Ligama petice.[/quote]
e ovo gore te ja ne kontam jel to igro wolfsburg protiv wolfsburga :mrgreen: :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 okt 2009, 02:35

Link za interviu Dzeke na Marijanovoj radio emisiji

INTERVIEW ZA DOWNLOAD
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 okt 2009, 10:12

slika
jos malo do izlaska PES-a 2010...gdje konacno mozemo razvaljivati sve pred sobom sa Dzekom :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Radioglava
Kontakt:

Post Postao/la Radioglava » 02 okt 2009, 11:41

rob do bagro je napisao/la:slika
jos malo do izlaska PES-a 2010...gdje konacno mozemo razvaljivati sve pred sobom sa Dzekom :D :D :D

Da hoce takva slika biti, kupio bih original ;)
Bas me interesuje kakve ce ocjene dati dzeki i isto kakve ce mu dati scouti iz football managera.
Trebalo bi biti bolje nego prošle sezone.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 02 okt 2009, 12:00

Željoman je napisao/la:meni je Džeko triput bolji od Eduarda.....Ne kažem da ovaj drugi ne valja al ipak je Edin klasu iznad bar po meni,Eduardo ima 65 prilika i da jedan gol,a Edinu je dovoljna jedna....Jest da su drugi tipovi igrača al ipak Džeko je za njega --------------
E da je situacija obratna pa je recimo Eduardo iz naše zemlje i zove se Edin Silvić i nastupa za gunnerse a Džeko je Brazilac koji nastupa za Hrvatsku sa imenom Jackson Da Sousa Edinho , cijenjeni forumaš bi napisao ovako :

Meni je Edinho običan špic i da nema Misimovića i Gentnera on bi bio osrednji napadač jer mu je lako zabijati kad ima takve pakere .Vidio bih ga ja da igra za Freiburg, ne bi se vidio tamo.

Dok je naš Edo Silvić pravi špic, 10 puta bolji, kakve je samo probleme imao sa povredama i sada kad god zaigra zabije gol.Nije Venger budala da ga drži bezzee.

Stvarno ne kontam potrebe ovih poređenja kada stvarno nemaju smisla.Sve više vidim sindrom iz susjedstva.....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 okt 2009, 12:05

dzeko je trenutno medju 10 najboljih napadaca i bice medju najtrezenijim igracima u prelaznim roku a edvardo nije ni medju 30 najboljih napadaca tako da nema smisla uporedjivati ih ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2009, 15:59

Mister No je napisao/la:
Željoman je napisao/la:meni je Džeko triput bolji od Eduarda.....Ne kažem da ovaj drugi ne valja al ipak je Edin klasu iznad bar po meni,Eduardo ima 65 prilika i da jedan gol,a Edinu je dovoljna jedna....Jest da su drugi tipovi igrača al ipak Džeko je za njega --------------
E da je situacija obratna pa je recimo Eduardo iz naše zemlje i zove se Edin Silvić i nastupa za gunnerse a Džeko je Brazilac koji nastupa za Hrvatsku sa imenom Jackson Da Sousa Edinho , cijenjeni forumaš bi napisao ovako :

Meni je Edinho običan špic i da nema Misimovića i Gentnera on bi bio osrednji napadač jer mu je lako zabijati kad ima takve pakere .Vidio bih ga ja da igra za Freiburg, ne bi se vidio tamo.

Dok je naš Edo Silvić pravi špic, 10 puta bolji, kakve je samo probleme imao sa povredama i sada kad god zaigra zabije gol.Nije Venger budala da ga drži bezzee.

Stvarno ne kontam potrebe ovih poređenja kada stvarno nemaju smisla.Sve više vidim sindrom iz susjedstva.....
Naravno da nema.
Dzeko je za Eduarda.................................................Dzeko :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 02 okt 2009, 16:22

harishp je napisao/la:
Mister No je napisao/la:

Naravno da nema.
Dzeko je za Eduarda.................................................Dzeko :mrgreen:
uporedio sam ih zato sto je wenger rekao da mu ne treba napadac jer ima eduarda i zato sam rekao da bi wengeru bio bolji potez dzeko nego eduardo to je to a sto se tice nacionalizma ne....
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 02 okt 2009, 16:25

Ma sta vam je gdje taj vas velemajstor Dzeko igra,a gdje slabasni Eduardo :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], antibot, CAGarfia, Diadora, Lekqqq1921 i 15 gostiju.