1. Sloga - 43Grdan je napisao/la:Turbina ima sve u svojim rukama jer im trebaju 4 boda iz utakmica sa Tomislavom i Slogom,protiv Višića,Stoca,Kupresa,Kamešnice i Iskre ne bi trebali imati problemaBistrik je napisao/la:ko ima bolji rapored do kraja? turbina ili sloga?.
2. Turbina - 43
3. Stolac - 38
4. Tomislav - 37
Sloga ima bolju gol razliku od Turbine (+8) ali će se na kraju gledati međusobni omjer u slučaju istog broja bodova.
Prva utakmica u Ljubuškom je završena 2:2.
Može se reći i da Sloga ima sve u svojim rukama jer gostuju u Grudama i kod Bigestea, što su objektivno puno lakše utakmice nego Turbinina gostovanja u Kupresu i Tomislavgradu.
Nakon toga slijedi utakmica koja će vjerojatno biti odlučujuća
Turbina - Sloga Ljubuški u Jablanici ili Drežnici u pretposljednjem kolu (ovisno hoće ti biti spreman teren u Jablanici).
FORMA :
E sad, Sloga je puno jača nego u prvom dijelu prvenstva.
Zadnjih 5 utakmica SLOGA - 5 pobjeda i gol razlika 21:2 i gledao sam sve utakmice - jednostavno i kući i u gostima melju i protivnik nema šanse. S tim da im da su im 3-4 igrača van stroja (ozljeđeni / kartoni)
Gledao sam Turbinu protiv Brotnja i jedan dio protiv Bigestea i nisu me impresionirali.
Neupitno da su dobri ali po meni to nije momčad za 1. lige.
Isto tako prosuli su 5 bodova u zadnjih 5 kola (poraz u Posušju i neriješeno kod Bigestea.)
Sloga je definitivno na papiru kvalitetnija momčad i sad su maksimalno nabrušeni, ali Turbina ima prednost domaćeg terena... long way to go...