Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Sto se tice stolica na Koševu, ja se prvenstveno nadam da one nece biti montirane na pod, tj. na beton, jer valjda barem mogu na jednu tribinu staviti da su stolice izdignute. Nesto tipa kako je vec bilo, samo sa naslonjacem, tipa ove slike iznad, samo sto mislim da ce morati biti veci razmak izmedju stolica nego na toj slici. Za boju me boli briga, logicno bi bilo da je zelena kada su vec sve ostale iste te boje.
Evo prva probna je postavljena. Izgleda da ce ipak ici na beton direktno.
Djeluje mi da naslon ima solidnu visinu.
http://fksinfo.com/galerija/10-kolo-pl- ... lika#15088" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksinfo.com/galerija/10-kolo-pl- ... lika#15088" onclick="window.open(this.href);return false;
Biće ko i na ostalim tribinama.Samo nije mi jasno zašto su sve tribine dobili stolice sa naslonjačem, osim zapadne koja bi trebala biti "najluksuznija" i za koju je najskuplja karta.
DRUG NEBI TI PUNCA
Velid rece da ce biti puno veci kapacitet Bilinog polja nego sto je sada,njemu je vjerovat 
Sent from my ST21i using Tapatalk HD

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Zato što se zapad radio odmah nakon rata tačnije 1996 za Atletski miting prijateljstva koji je održan na Koševu, a ostale tribine su se radile naknadno zato je razlika u stolicama. Pored ovog UEFA je tek prije par godina uvela pravilo da stolice moraju imati naslonjače.bagrcavi je napisao/la:Biće ko i na ostalim tribinama.Samo nije mi jasno zašto su sve tribine dobili stolice sa naslonjačem, osim zapadne koja bi trebala biti "najluksuznija" i za koju je najskuplja karta.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ove stolice na zapadu su postavljene kada je stadion renoviran, početkom osamdesetih, dok na ostalim tribinama nije ni bilo stolica. To su te iste stolice. Koševo u ratu, što se tiče stolica, nije bilo nešto devastirano i to je sva istina.Lik je napisao/la:Zato što se zapad radio odmah nakon rata tačnije 1996 za Atletski miting prijateljstva koji je održan na Koševu, a ostale tribine su se radile naknadno zato je razlika u stolicama. Pored ovog UEFA je tek prije par godina uvela pravilo da stolice moraju imati naslonjače.bagrcavi je napisao/la:Biće ko i na ostalim tribinama.Samo nije mi jasno zašto su sve tribine dobili stolice sa naslonjačem, osim zapadne koja bi trebala biti "najluksuznija" i za koju je najskuplja karta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Hmm, 100 % znam da je Koševo renovirano prije ovog mitinga 1996 i da je atletska nova postavljena, za stolice ne mogu tvrditi 100 %, ali ipak mislim da su i one tada postavljene. Moram još provjerit da bih bio siguran, ali mi se čini nemoguće da su postavljene početkom osamdesetih i da dan danas izgledaju relativno nove, da bar od sunca nisu izblijedile...avlami97 je napisao/la:Ove stolice na zapadu su postavljene kada je stadion renoviran, početkom osamdesetih, dok na ostalim tribinama nije ni bilo stolica. To su te iste stolice. Koševo u ratu, što se tiče stolica, nije bilo nešto devastirano i to je sva istina.Lik je napisao/la:Zato što se zapad radio odmah nakon rata tačnije 1996 za Atletski miting prijateljstva koji je održan na Koševu, a ostale tribine su se radile naknadno zato je razlika u stolicama. Pored ovog UEFA je tek prije par godina uvela pravilo da stolice moraju imati naslonjače.bagrcavi je napisao/la:Biće ko i na ostalim tribinama.Samo nije mi jasno zašto su sve tribine dobili stolice sa naslonjačem, osim zapadne koja bi trebala biti "najluksuznija" i za koju je najskuplja karta.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Gotovo je sa betonskim radovima, ono malo radnika sređuju unutrašnjost tribine i prilaz, i završavaju grube radove na one dvije dodane sekcije. Po njihovim riječima reflektori fakat trebaju biti demontirani, kud je u planu tako, kud Sloboda ne igra noćne utakmice pa im ne trebaju više. Šminkanje tribine slijedi. Već su pripremili sve za nastavak rekonstrukcije (najvjerovatnije je slijedeća istočna tribina - duplo veća) a sami nastavak ovisi o raspisivanju tendera za najboljeg izvođača jer planovi i makete već postoje. Opet, po njihovoj priči dovoljno će biti i trečina love (cca 2,5 miliona) za početak realizacije i svi su raspoloženi da nastave jer su se "udomaćili" tamoProbisvjet je napisao/la: Jesu dodane, Vidi se da su najnovije slike. Ne znam jel jos treba ici prema reflektoru ili je gotovo sa betonskim radovima na sjevernoj tribini?

Super će biti ako odmah nastave i krenu na istok koji bi trebao biti sasvim nešto drugo. To je prva ogromna tribina od dvije i sad nešto kontam...ako je se ova sjeverna gradila 3 godine a vrijednost projekta je 4.1 milion, onda istok mora da vrijedi najmanje 7 mil. a to je ogroman novac i bez pomoći bar TK-a (teško da će nešto uletiti Federacijaarmintz1997 je napisao/la:Gotovo je sa betonskim radovima, ono malo radnika sređuju unutrašnjost tribine i prilaz, i završavaju grube radove na one dvije dodane sekcije. Po njihovim riječima reflektori fakat trebaju biti demontirani, kud je u planu tako, kud Sloboda ne igra noćne utakmice pa im ne trebaju više. Šminkanje tribine slijedi. Već su pripremili sve za nastavak rekonstrukcije (najvjerovatnije je slijedeća istočna tribina - duplo veća) a sami nastavak ovisi o raspisivanju tendera za najboljeg izvođača jer planovi i makete već postoje. Opet, po njihovoj priči dovoljno će biti i trečina love (cca 2,5 miliona) za početak realizacije i svi su raspoloženi da nastave jer su se "udomaćili" tamoProbisvjet je napisao/la: Jesu dodane, Vidi se da su najnovije slike. Ne znam jel jos treba ici prema reflektoru ili je gotovo sa betonskim radovima na sjevernoj tribini?. Eto, dodaj i oduzmi od onog što su rekli, ipak se nešto radi.

-
- Kontakt:
Ako ce na tusnju demontirat reflektore,neka ih posalju u Gracanicu. Mi cemo ih malo ''renovirat'' i postavit. 

Mislim da sam još prije godinu dana čuo da su navodno nađene ozbiljne mušterije za kupovinu reflektora i to upravo grad koji počinje sa slovom G, nažalost po tebe, nije Gračanica nego GradačacNkBratstvoGracanica je napisao/la:Ako ce na tusnju demontirat reflektore,neka ih posalju u Gracanicu. Mi cemo ih malo ''renovirat'' i postavit.

Tek sada vidim koliko smo mi bijeda...HSV planira 2030 izgradnju novog stadiona, jer ovaj sadasnji tada nece zadovoljavati kriterije UEFA-e i Njemackog saveza, odnosno pri njegovoj gradnji koncipiran je samo na period od 30 godina - dok su Allianz i Veltins Arena na 45 godina.
http://de.wikipedia.org/wiki/Imtech_Arena
Mi do tada necemo imati ni upola od ovog stadiona. Rzumjem da smo siromasna zemlja, ali kada svaka Vukojebina gradi novi stadion mogli bi smo i mi pojedina sredstva uloziti u infrastrukturu, ali na nasu zalost kod nas u lopovi na vlasti.
http://de.wikipedia.org/wiki/Imtech_Arena
Mi do tada necemo imati ni upola od ovog stadiona. Rzumjem da smo siromasna zemlja, ali kada svaka Vukojebina gradi novi stadion mogli bi smo i mi pojedina sredstva uloziti u infrastrukturu, ali na nasu zalost kod nas u lopovi na vlasti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ce vama bolan nebio onakvi reflektori..ono kad bi vi upaalili nestalo bi vam struje u gracaniciNkBratstvoGracanica je napisao/la:Ako ce na tusnju demontirat reflektore,neka ih posalju u Gracanicu. Mi cemo ih malo ''renovirat'' i postavit.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Kod nas kazu , ako budemo na polusezoni medju prva cetiri tima, pojacat ce tim. I ako negdje oko 20 kola budu prvi, Krecu prosirivat stadion.staragarda je napisao/la:sta ce vama bolan nebio onakvi reflektori..ono kad bi vi upaalili nestalo bi vam struje u gracaniciNkBratstvoGracanica je napisao/la:Ako ce na tusnju demontirat reflektore,neka ih posalju u Gracanicu. Mi cemo ih malo ''renovirat'' i postavit....de vi tamo saletite nekog nek vam stadion napravi jer iduce godine ako se docepate miki maus lige valja vam na Tusnju il u gradaccu igrat...tako su i ovi iz srebrenika najavljivali svasta nesto a sad poslije 11 kola pakuju kofere u nizu ligu a niko im gradinu u srebreniku nepogleda ima po godine
![]()

Znal' ko što su zelene stolice na Koševu?Vamos je napisao/la:Evo prva probna je postavljena. Izgleda da ce ipak ici na beton direktno.
Nešto slično kao na stadionu Iskre iz Bugojna, čije su klupske boje plavo bijela?

- Ponos Torina
- Kontakt:
Zato sto su Reis i SDA tako htjeliChuckie je napisao/la:Znal' ko što su zelene stolice na Koševu?Vamos je napisao/la:Evo prva probna je postavljena. Izgleda da ce ipak ici na beton direktno.
Nešto slično kao na stadionu Iskre iz Bugojna, čije su klupske boje plavo bijela?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Navodno je bilo kako bi se stadion stopio sa okolinom, posto je ukopan i sl., ali tome vjerujem isto onoliko koliko i predizbornim obecanjimaPonos Torina je napisao/la:Zato sto su Reis i SDA tako htjeliChuckie je napisao/la:Znal' ko što su zelene stolice na Koševu?Vamos je napisao/la:Evo prva probna je postavljena. Izgleda da ce ipak ici na beton direktno.
Nešto slično kao na stadionu Iskre iz Bugojna, čije su klupske boje plavo bijela?!!!

- Ekonomista
- Kontakt:
S kakve je ovo deponije stolica donešena?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.