Oko 19.000 navijacakinder_jaje je napisao/la:a koliko prima ovaj stadion na kojem igraju
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Nije neki, pola...Goalgetter je napisao/la:Jeste. Bice ih navodno jos vise , ali su neki bez karataBosnier je napisao/la:Jel ovo istina da je vec preko 1000 navijacu u bukurestu ?
Čelik Zenica 1945
Konacno utakmica bez one famozne 'Savez napolje'.
Krenuti s dvojicom napadaca,pritisnuti ih prvih 15 minuta,dati gol i onda se lakse dise.Poslije toga pustiti im loptu i laganica na kontre...

Krenuti s dvojicom napadaca,pritisnuti ih prvih 15 minuta,dati gol i onda se lakse dise.Poslije toga pustiti im loptu i laganica na kontre...

Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
- Kontakt:
sto ne bi bilo dosta nasih navijaca kad je jeftin put 180 maraka i ne treba viza. da nemam ispit isao bih i ja.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Principatus
- Kontakt:
Nego pitam se gdje nam je onaj "Rumun" od prosle utakmice, sto je ovdje davao komentare? 
Ljudi moji utakmica se priblizuje, nervoza, samo da me ne pogodi infarkt veceras.

Ljudi moji utakmica se priblizuje, nervoza, samo da me ne pogodi infarkt veceras.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nije skupo, da sam bio u prilici isao bih vjerovatno ali zbog obaveza privatnih nisam mogao.adnan_hzsa je napisao/la:sto ne bi bilo dosta nasih navijaca kad je jeftin put 180 maraka i ne treba viza. da nemam ispit isao bih i ja.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
A sada ćemo svi zajedno sa najpoznatiom navijačkom pjesmom na ovim našim prostorima da dignemo moral našim zmajevima a to je SAVEZ NAPOLJE.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos nekoliko sati do tekme. Nervoza polako dostize vrhunac
.
Nista, odoh malo provocirati one Rumune na transfermarktu, malo da ubijem dosadu do tekme

Nista, odoh malo provocirati one Rumune na transfermarktu, malo da ubijem dosadu do tekme

Pobjeda 100% imamo jako kvalitetnu reprezentaciju i mozemo proci na euro 2012....Sreetnoo Zmajevi..A ima cemo podrsku i nasi navijaca kazu da ce ih biti dosta..trazi se karta vise.... 

-
- Kontakt:
Samo im reci SUDJUN PULA i nema dalje.Goalgetter je napisao/la:Jos nekoliko sati do tekme. Nervoza polako dostize vrhunac.

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ne znam zasto imam neki osecaj da BIH ovo nece uzeti.
Nadam se da gresim,ali mislim da je ovde najrealnije da dodje x(imam ga i na kladionici
)
Na papiru je BIH verovatno malo kvalitetnija ali to nista ne znaci.Rumuni jesu u problemima sto administrativnim sto igrackim jer nema Radua,Goiana,Chivua,Cocisa,Deaca,Stancua,Niculaea...ali opet ostaje tu jedna kvalitetna 11-orka koja moze dobro da odigra,i trebace BIH dosta dosta truda i napora da ulozi da bi stigla do povoljnog rezultata.Da li ce krila ovoj reprezentaciji dati "svetlo na kraju tunela" u savezu ostaje da vidimo veceras.Nadam se da cu uspeti da naletim na neki kvalitetan stream za utakmicu,i da uzivam u istoj i nadam se pobedi BIH.

Na papiru je BIH verovatno malo kvalitetnija ali to nista ne znaci.Rumuni jesu u problemima sto administrativnim sto igrackim jer nema Radua,Goiana,Chivua,Cocisa,Deaca,Stancua,Niculaea...ali opet ostaje tu jedna kvalitetna 11-orka koja moze dobro da odigra,i trebace BIH dosta dosta truda i napora da ulozi da bi stigla do povoljnog rezultata.Da li ce krila ovoj reprezentaciji dati "svetlo na kraju tunela" u savezu ostaje da vidimo veceras.Nadam se da cu uspeti da naletim na neki kvalitetan stream za utakmicu,i da uzivam u istoj i nadam se pobedi BIH.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nadam se da nikada vise necemo imati potrebu da "pjevamo tu navijacku pjesmu"aqarius je napisao/la:A sada ćemo svi zajedno sa najpoznatiom navijačkom pjesmom na ovim našim prostorima da dignemo moral našim zmajevima a to je SAVEZ NAPOLJE.

Go Gunners!
ne znam jel neko postavljao ali je predobra stvar!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
4-IN-A-ROW
- Goalgetter
- Kontakt:
Dodatan motiv: Na utakmici i Misketov "jaran" Hagi

Rumunski trener i nekadašnja fudbalska legenda George Hagi prisustvovat će večerašnjem susretu između Rumunije i Bosne i Hercegovine.
Hagi, nama najpoznatiji po potpuno neopravdanim sankcijama prema Zvjezdanu Misimoviću iz ere boravka našeg reprezentativca u Galatasarayu, prema nekim špekulacijama trebao bi zamijeniti Razvana Lucescua na klupi Rumunije ukoliko naša reprezentacija večeras pobjedi u Bukureštu i Rumune definitivno izbaci iz trke za mjesta u grupi D koja vode na Euro 2012.
Iako bi dobrom partijom naš Misimović večeras, na neki način, učinio uslugu svom bivšem treneru iz Istanbula, sigurni smo kako će sama činjenica da će ga sa tribina gledati čovjek koji mu je pokvario u potpunosti ovu sezonu dodatno motivirati fudbalera Dinama iz Moskve, te da će popularni Miske na travnjaku Valentin Stănescu stadiona briljirati!

Rumunski trener i nekadašnja fudbalska legenda George Hagi prisustvovat će večerašnjem susretu između Rumunije i Bosne i Hercegovine.
Hagi, nama najpoznatiji po potpuno neopravdanim sankcijama prema Zvjezdanu Misimoviću iz ere boravka našeg reprezentativca u Galatasarayu, prema nekim špekulacijama trebao bi zamijeniti Razvana Lucescua na klupi Rumunije ukoliko naša reprezentacija večeras pobjedi u Bukureštu i Rumune definitivno izbaci iz trke za mjesta u grupi D koja vode na Euro 2012.
Iako bi dobrom partijom naš Misimović večeras, na neki način, učinio uslugu svom bivšem treneru iz Istanbula, sigurni smo kako će sama činjenica da će ga sa tribina gledati čovjek koji mu je pokvario u potpunosti ovu sezonu dodatno motivirati fudbalera Dinama iz Moskve, te da će popularni Miske na travnjaku Valentin Stănescu stadiona briljirati!
-
- Kontakt:
yebo te zivot,pa oskara treba dati ovom sto je odradio ovaj video,najezi se sav! Hvala imenjace za ovaj video.emir_ je napisao/la:ne znam jel neko postavljao ali je predobra stvar!!!
[youtube][/youtube]
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
- fahrenheit
- Kontakt:
Wowemir_ je napisao/la:ne znam jel neko postavljao ali je predobra stvar!!!
[youtube][/youtube]

"Like a krme in Teheran."
Dakle, igrac utakmice na kraju ce biti Zvjezdan MisimovicGoalgetter je napisao/la:Dodatan motiv: Na utakmici i Misketov "jaran" Hagi

Stvarno extra !fahrenheit je napisao/la:Wowemir_ je napisao/la:ne znam jel neko postavljao ali je predobra stvar!!!
[youtube][/youtube], hebote sunac..bez teksta sam ostao...svaka cast!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Principatus
- Kontakt:
Miske odavno nije zabio gol za nas, onako cisto po statistici danas mora dati. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jeli Pape skontao da mu mora igrati Ibisevic da bi rasteretio Dzeku, ovako ako Dzeko bude sam igrao u napadu nista nece moci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.