Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Šta je sa tim transferom više?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mume u Austriji .. da l' se radi samo o posjeti prijatelju Anelu, ili o nečemu više (Everton je na pripremama u Austriji)

- Goalgetter
- Kontakt:
@Chinaglia. Otkud Sensation na stolu, ako su u Austriji.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovo u Vatri sjedili,kakva Austrija

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Consigliere
- Kontakt:
Senzacija (kiseljakova) senzacija i u Austriji 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
joj crnjaka, al' nema veze, makar je odličan
pokupi s Evertonovog foruma, pa povjerova kad sam vidio Hadžića
@Goalgetter
k'o da gledam šta je na stolu

@Goalgetter
k'o da gledam šta je na stolu

To je najjace od svega--Consigliere je napisao/la:Senzacija (kiseljakova) senzacija i u Austriji

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nije ni cudo sto danas ima 1001 dezinformacija.U danasnje dane svak ima pristup internetu.Hladno napise stvar koju je negdje pokupio bez da provjeri tacnost.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ma ovdje je problem sto su strani klubovi navikli kupovat nase igrace za 50.000 eura, pa sad kad treba odrijesit kesu, odma se dvoume. da besic kojim slucajem igra u dinamo zagrebu, dao bi everton za njeg 20 miliona bez imalo razmisljanja.
Pa ne kupuju ga iz Sarajeva, Želje, Slobode ili šta ti ja znam. On je igrač Ferencvaroša nema nikakve veze sa našim klubovimaBigDaddy je napisao/la:ma ovdje je problem sto su strani klubovi navikli kupovat nase igrace za 50.000 eura, pa sad kad treba odrijesit kesu, odma se dvoume. da besic kojim slucajem igra u dinamo zagrebu, dao bi everton za njeg 20 miliona bez imalo razmisljanja.

eto nek ti je ferencvaros klub koji redovno prodaje igrace za velike parehaver je napisao/la:Pa ne kupuju ga iz Sarajeva, Želje, Slobode ili šta ti ja znam. On je igrač Ferencvaroša nema nikakve veze sa našim klubovimaBigDaddy je napisao/la:ma ovdje je problem sto su strani klubovi navikli kupovat nase igrace za 50.000 eura, pa sad kad treba odrijesit kesu, odma se dvoume. da besic kojim slucajem igra u dinamo zagrebu, dao bi everton za njeg 20 miliona bez imalo razmisljanja.

-
- Kontakt:
Mume je trebao potpisati ali ima problema s papirima, informacija iz prve ruke.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- tyler durden
- Kontakt:
Mume je trebao potpisat, ali nije do sad, potpisace u narednih 15 dana, informacije iz najprvije rukeee !Vandelanoite je napisao/la:Mume je trebao potpisati ali ima problema s papirima, informacija iz prve ruke.
Sta ima Mume ?tyler durden je napisao/la:Mume je trebao potpisat, ali nije do sad, potpisace u narednih 15 dana, informacije iz najprvije rukeee !Vandelanoite je napisao/la:Mume je trebao potpisati ali ima problema s papirima, informacija iz prve ruke.

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ostati će tip u Mađarskoj. Tako ti je to kad se baci nuklearna bomba pravljena od papira.
Od biranja Swansea-ja i Evertona do željenja bilo kakvog transfera, samo da ne ostane tamo.
Kako će sve to lijepo da se prevrne.
Od biranja Swansea-ja i Evertona do željenja bilo kakvog transfera, samo da ne ostane tamo.
Kako će sve to lijepo da se prevrne.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
10 dana citam vase postove tipa "u sljedecih 24h Mume potpisuje za Swansea/Everton", nisam znao da 24h toliko traju..tyler durden je napisao/la:Mume je trebao potpisat, ali nije do sad, potpisace u narednih 15 dana, informacije iz najprvije rukeee !Vandelanoite je napisao/la:Mume je trebao potpisati ali ima problema s papirima, informacija iz prve ruke.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
e ovo se stvarno odužilo,bojim se da i menadžeri ne traže nerealne iznose ...
- master1015
- Kontakt:
tako je edinov transfer u bajern propao jer redzepagic trazio vise za sebezmaj348 je napisao/la:e ovo se stvarno odužilo,bojim se da i menadžeri ne traže nerealne iznose ...
Stvari stoje ovako:
1. Besic se odrekao njemačkog drzavljanstva u korist bh drzavljnstva
2. Kao igrac van EU mora ispuniti pravilo igranja za reprezentaciju (nije kvotu ispunio)
3. Nije do Evertona, vec do te dvije pomenute procedure - i pravo igranja u Engleskoj ce steci kad odradi u Septembru jos koju utakmicu za reprezentaciju, do tada bi trebao na posudbu - i vjerovatno bi ostao u Ferencvarosu. Od Septembra bi ga povukli nazadu Everton.
4. Problem pravi Hamburg, a ne Ferencvaros. Hamburg je nosilac ugovora i obestecenja, i dok se ne rijesi spor sa Besicevim maticnim klubom Tennis Berlinom - transfer je stopiran.
Eto tako stvari stoje!
Hamburg nece da uplati dio transfera na racun Tennis Berlina, a za sumu koja pripada Ferencvarosu hoce da uvali 2 igraca kao zamjenu za Besica. Everton ceka rasplet jer im se ne zuri do kraja Augusta, jer svakako ne moze zaigrati u engleskoj ligi...
1. Besic se odrekao njemačkog drzavljanstva u korist bh drzavljnstva
2. Kao igrac van EU mora ispuniti pravilo igranja za reprezentaciju (nije kvotu ispunio)
3. Nije do Evertona, vec do te dvije pomenute procedure - i pravo igranja u Engleskoj ce steci kad odradi u Septembru jos koju utakmicu za reprezentaciju, do tada bi trebao na posudbu - i vjerovatno bi ostao u Ferencvarosu. Od Septembra bi ga povukli nazadu Everton.
4. Problem pravi Hamburg, a ne Ferencvaros. Hamburg je nosilac ugovora i obestecenja, i dok se ne rijesi spor sa Besicevim maticnim klubom Tennis Berlinom - transfer je stopiran.
Eto tako stvari stoje!
Hamburg nece da uplati dio transfera na racun Tennis Berlina, a za sumu koja pripada Ferencvarosu hoce da uvali 2 igraca kao zamjenu za Besica. Everton ceka rasplet jer im se ne zuri do kraja Augusta, jer svakako ne moze zaigrati u engleskoj ligi...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bhfanatic14, hurem, invincible1921, napapijri1987, Normus90, Proximic, zeljooo13 i 64 gosta.