Olimpik Sarajevo

pabizo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 14 sep 2011, 15:02

mirzza je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@mirzza Bez komentara!
To je najlakse, ko noj, zabiti glavu u pijesak.
Konkurencija za mjesto startera u OLMPICU je žestoka.I dalje stojim iza svog mišljenja da je maleni anonimni neki gančev promašena priča.Pročitaj malo kakav učinak su ranije imali ti makedonci gde su igrali,a to što nisu starteri u OLIMPICU nije moja nadležnost a nadam se i GOSPODINA NIJAZA GRACIĆA i to je dokaz da imamo odlične nogometaše a ko ce nastupati odlucuje šef.st.štaba.Zapamti da u našem klubu igraju najspremniji i nema uguravanja u tim.Hvala i hajde da počnemo normalno komunicirat i bez uvreda i hajde da se radujemo dobrim rezultatima naših klubova grada Sarajeva a dali to bio OLIPIC,ŽELJO ili SARAJEVO mislim da je nebitno jer su to naši gradski klubovi,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 sep 2011, 15:02

mirzza je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@mirzza Bez komentara!
To je najlakse, ko noj, zabiti glavu u pijesak.
Konkurencija za mjesto startera u OLMPICU je žestoka.I dalje stojim iza svog mišljenja da je maleni anonimni neki gančev promašena priča.Pročitaj malo kakav učinak su ranije imali ti makedonci gde su igrali,a to što nisu starteri u OLIMPICU nije moja nadležnost a nadam se i GOSPODINA NIJAZA GRACIĆA i to je dokaz da imamo odlične nogometaše a ko ce nastupati odlucuje šef.st.štaba.Zapamti da u našem klubu igraju najspremniji i nema uguravanja u tim.Hvala i hajde da počnemo normalno komunicirat i bez uvreda i hajde da se radujemo dobrim rezultatima naših klubova grada Sarajeva a dali to bio OLIPIC,ŽELJO ili SARAJEVO mislim da je nebitno jer su to naši gradski klubovi,,,,,

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 14 sep 2011, 15:59

Pa zar jedan od tih makedonaca nije vraćen otpušten ili šta već iz tog Olimpica ?

Lijepo je ovo što se radi stadion, neka samo bih ja volio da ih je više ovakvih u gradu i državi. Neka se gradi dobrobit je to za sve. Ali s druge strane treba biti realan i reći da je Olimpic sam na sebe navukao gnjev ljudi u Sarajevu. Bezveznim najavama, pohodima na titule, kupove raznoraznim obećanjima koje se svake godine sveduu na tjeranje 20-ak igrača.
Možda je to smisao i način poslovanja kluba ali nama generalno nije jasan

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 sep 2011, 16:21

bambur je napisao/la:Pa zar jedan od tih makedonaca nije vraćen otpušten ili šta već iz tog Olimpica ?

Lijepo je ovo što se radi stadion, neka samo bih ja volio da ih je više ovakvih u gradu i državi. Neka se gradi dobrobit je to za sve. Ali s druge strane treba biti realan i reći da je Olimpic sam na sebe navukao gnjev ljudi u Sarajevu. Bezveznim najavama, pohodima na titule, kupove raznoraznim obećanjima koje se svake godine sveduu na tjeranje 20-ak igrača.
Olimpic navukao gnjev ljudi? :shock:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 sep 2011, 17:03

Možda Amar ode u olimpic

(majica mu se slaže sa stolicama)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 14 sep 2011, 17:07

Sto ih ba napadate bezveze. Opusteno ,neka ljudi rade svoj posao kako znaju i koliko znaju i nema potrebe za nekim velikim prepirkama dok ne dodje do tog malog gradskog derbija :mrgreen: Olimpika sa Sarajevom i Zeljom..e tada mala navijacka prepirka i zezancija,sto da ne :D

Ovako draze mi je da Olimpik pobjedi nego recimo Borac i Siroki,narociti kada se borimo za prvo mjesto i Evropu sa njima.... :lol:
Fin stadioncic se zavrsava,valjda ce se i vise raje poceti skupljati na utakmicama Olimpika ;)

Sta je sa ovim stepenicama sa druge strane,tamo gdje stavljaju ovu speru na zicu da se ne vidi? Hoce li i na te stepenice stolice staviti?

Mislim da im fali semafor,kakav god al ga moraju imati,i vec mogu igrati utakmice tamo.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 14 sep 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 sep 2011, 17:16

123456 je napisao/la:Stolice se postavljaju i uskoro ce biti sve postavljene.

slika

Postavlja se nesto kao zastitna ograda.Da se nebi mogao teren vidjeti sa parkinga ispred dzamije.

slika
Ma fino prvo odes na Otoku na kupanju i ima gore terasa sve se vidi tako da spojis ugodno sa korisnim! Platis 5 KM iskupas se i pogledas tekmu. Ljepota.

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 14 sep 2011, 17:17

Mancini je napisao/la:
bambur je napisao/la:Pa zar jedan od tih makedonaca nije vraćen otpušten ili šta već iz tog Olimpica ?

Ne želim da polemišem jer stvarno nemam ništa protiv Olimpica, ali saberi malo sve izjave koje su dolazile iz tog kluba pa ćeš vidjeti da je tako. Ja se recimo konkretno za Želju sjećam prošle godine i utakmice bez gledalaca i naravno prozivanje Ivice Osima za uzimanje fotelja. Sa ostalim ne znam ali znam da ima nekih trzavica i sa komšijama. Opet kažem to je možda politika kluba i skretanja pažnje na sebe.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 sep 2011, 20:14

Piše: A. Beganović
Srijeda, 14.09.11. 20:05.
U okviru šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine Olimpic je pobijedio Mladost iz Gacka.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Utakmica se igrala sa novim selectovim loptama koje su premijerligaši dobili od FSBiH, no iz Olimpica navode da njihov klub domaće utakmice sa istim više neće igrati.

Čelni čovjek Olimpica, Nijaz Gracić, odmah po završetku današnje utakmice za SportSport.ba rekao da su njegovi igrači nezadovoljni kvalitetom lopti, te da najvjerovatnije domaće utakmice neće više igrati sa istim.

"Ove lopte koje smo dobili od Komiteta za normalizaciju su nikakve i sa istim više nećemo igrati. Ne želim omaložavati akciju Komiteta, ali doista ovo nema smisla. Sa ovakvim loptama ne igra se ni na rekreaciji", istakao je Gracić.
Od ovog šarlatana nikada dovoljno gluposti .On se našao da bude uvrijeđena mlada i da govori s kojom loptom če se igrati.Ovdje nisu u pitanju lopte nego pozicije u savezu tačnije izostavljanje ovog kriminalca . :!:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 sep 2011, 20:16

U pravu si valjda je Blaževski otišao jer i pored kvaliteta koji poseduje nije se izborio za mjesto jer je konkurencija paklena,NEMOGU SHVATIT koji gnjev spominješ...........cime smo mi nekoga uvredili -povredili samo se borimo za svoje neko mjesto u gradu----HAJDE da pokažemo malo tolerancije i da pišemo korektno a znamo mi jako dobro da je ŽELJO--ŽELJO,a SARAJEVO-SARAJEVO i da ti klubovi imaju dugu tradiciju a mi smo tek novi u svemu ovome našem fudbalskom loncu bosanskom.Ovo su klubovi našega grada i hajde da se radujemo njihovim rezultatima,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 sep 2011, 20:23

DRHAUSE je napisao/la:Piše: A. Beganović
U okviru šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine Olimpic je pobijedio Mladost iz Gacka.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Utakmica se igrala sa novim selectovim loptama koje su premijerligaši dobili od FSBiH, no iz Olimpica navode da njihov klub domaće utakmice sa istim više neće igrati.

Čelni čovjek Olimpica, Nijaz Gracić, odmah po završetku današnje utakmice za SportSport.ba rekao da su njegovi igrači nezadovoljni kvalitetom lopti, te da najvjerovatnije domaće utakmice neće više igrati sa istim.

"Ove lopte koje smo dobili od Komiteta za normalizaciju su nikakve i sa istim više nećemo igrati. Ne želim omaložavati akciju Komiteta, ali doista ovo nema smisla. Sa ovakvim loptama ne igra se ni na rekreaciji", istakao je Gracić.
Od ovog šarlatana nikada dovoljno gluposti .On se našao da bude uvrijeđena mlada i da govori s kojom loptom če se igrati.Ovdje nisu u pitanju lopte nego pozicije u savezu tačnije izostavljanje ovog kriminalca . :!:
I šta si hteo da postigneš što si postavio ovaj tekst------pa nema smisla jer ovako nešto je jako uvredljivo za covjeka koji sam finansira klub OLIMPIC ,

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 sep 2011, 20:23

aleksandar_veliki je napisao/la:

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:

A zasto je Gracic kriminalac ili zasto bi rekao da su lopte dobre, a nisu. Ja pouzdano znam da mnogi klubovi nece igrati sa istim jer k.urcu ne valjaju, samo svi sute i misle da tako grade neke svoje pozicije.
Lopte su daleko od vrhunskih ali ko je on da stalno diže pobune protiv komiteta , ovo mu nije prvi put.Zašto je kriminalac , pa po pravilu skim si takav si , a skim je on bio u Sarajevu ( sa Mućom i Bajramovićem ) a u zadnje vrijeme haveriše sa poznatim Sarajevskim reketašom Dzenanom Muminovićem Dzekom. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 14 sep 2011, 20:29

Pa i meni licno djeluju lopte poloseg kvaliteta..onako vidi se na prvu,prilikom dodavanja,kretanja lopte po terenu i sl.
Slazem se da ako ne valjaju lopte treba otvoreno se reci i razgovarati sa ljudima iz saveza,pa nisu babaroge .
A Dzeka Muminovic je ja mislim u Olimpiku nesto...u upravi ili nesto tako,mozda grijesim ali mislim da je tako.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 sep 2011, 20:30

DRHAUSE je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:

A zasto je Gracic kriminalac ili zasto bi rekao da su lopte dobre, a nisu. Ja pouzdano znam da mnogi klubovi nece igrati sa istim jer k.urcu ne valjaju, samo svi sute i misle da tako grade neke svoje pozicije.
Lopte su daleko od vrhunskih ali ko je on da stalno diže pobune protiv komiteta , ovo mu nije prvi put.Zašto je kriminalac , pa po pravilu skim si takav si a skim je on bio u Sarajevu ( sa Mućom i Bajramovićem ) a u zadnje vrijeme haveriše sa poznatim Sarajevskim reketašom Dzenanom Muminovićem Dzekom. 8-)
Halo pa sada si preterao jer je g,NIJAZ GRACIC ugledan poslovan covjek,samo da znaš da bi bar pola sarajevske raje volelo popit kavu sa njim ,,,,,,,,,,,,NEKA JE ON NAMA ŽIV I ZDRAV I ZNA ON JAKO DOBRO SA KIM MOŽE DA HAVERIŠE,,,,

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 14 sep 2011, 20:43

Upravo sam o ovome govorio danas sa nekim svojim izjavama skreće pažnju na sebe praveći neke afere koje nikom ne trebaju. Na kraju krajeva on je podnio ostavku ili je povukao ? :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 14 sep 2011, 20:48

Istina lopte su kriminalne, nije se samo Olimpic žalio nego i Zvijezda ali smo dobili odgovor od Ivice: "Nabij te ih na k.urac svi po jednu, jer vas i nema više." :lol: :lol: :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 sep 2011, 20:58

bambur je napisao/la:Upravo sam o ovome govorio danas sa nekim svojim izjavama skreće pažnju na sebe praveći neke afere koje nikom ne trebaju. Na kraju krajeva on je podnio ostavku ili je povukao ? :D
Afere ---bolan šta pišeš i o čemu kakve afere ima g.GRACIC i naravno on nema potrebe da skrece pažnju na sebe jer je NAPRAVIO VELIKI USPJEH I DOVEO OLIMPIC U PREMIJER LIGU BiH a kompanija EUROPLAHAT u ovim teškim vremenima posluje solidno---

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 sep 2011, 21:10

pabizo je napisao/la:
bambur je napisao/la:Upravo sam o ovome govorio danas sa nekim svojim izjavama skreće pažnju na sebe praveći neke afere koje nikom ne trebaju. Na kraju krajeva on je podnio ostavku ili je povukao ? :D
Afere ---bolan šta pišeš i o čemu kakve afere ima g.GRACIC i naravno on nema potrebe da skrece pažnju na sebe jer je NAPRAVIO VELIKI USPJEH I DOVEO OLIMPIC U PREMIJER LIGU BiH a kompanija EUROPLAHAT u ovim teškim vremenima posluje solidno---
Opet on gosp.Gracic :lol: :lol: Je li ti to on dao instrukcije kako da ga oslovljavas na forumu :lol:
Ko je on da svako malo kritikuje Komitet od samog pocetka,a vidim i tebi nije mane.
Ako pricamo o gospodi,Ivica Osim je gospodin,a kako ko posluje to nas ne zanima i nemoj praviti reklame ovdje.I na kraju se odluci da li pises ekavicom ili ijekavicom ;) Lijep pozdrav...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 sep 2011, 21:43

pabizo je napisao/la:

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:

I šta si hteo da postigneš što si postavio ovaj tekst------pa nema smisla jer ovako nešto je jako uvredljivo za covjeka koji sam finansira klub OLIMPIC ,
Ako Gracic ima pravo da se buni zbog ove nove lopte, onda House ima pravo da se buni zbog kenjanja Gracica. Jest da je House rekao da je Gracic "sarlatan" ali ni Gracic nije na "kulturan" nacin izjavio nezadovoljstvo kvalitete Selectove lopte.

Prema tome, Gracic i meni ide na *urac sa ovakvim glupim izjavama. :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 sep 2011, 21:55

bambur je napisao/la:
Mancini je napisao/la:

Ne želim da polemišem jer stvarno nemam ništa protiv Olimpica, ali saberi malo sve izjave koje su dolazile iz tog kluba pa ćeš vidjeti da je tako. Ja se recimo konkretno za Želju sjećam prošle godine i utakmice bez gledalaca i naravno prozivanje Ivice Osima za uzimanje fotelja. Sa ostalim ne znam ali znam da ima nekih trzavica i sa komšijama. Opet kažem to je možda politika kluba i skretanja pažnje na sebe.
Hehe, marketing à la Gracic. Ja oduvijek imam dojam da ljude Olimpic uopce ne zanima...

Meni je uvijek bio ono...simpa klub. "Underdog" Sarajeva. Fin im je stadion, nema sta. Samo ne razumijem zasto ga uopce prave ako su lani zabranili pristup gledaocima...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.