pa jbg,moras se malo pomucitikakavdanakneiskustvu je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ukucaj basketball-reference.com pa pogledajkakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko je li se ikada desilo da prvi skakač lige istovremeno bude i među deset najboljih u procentu šuta trojki i šuta sl.bacanja?
ma znam ja za tu stranicu ali mrsko mi tražiti sezonu po sezonu
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
- alfarouqaminu
- Kontakt:
o boze ne verujem da je ovaj del negro tako glup....covece prelomili tekmu dobili i on jos uvek fura prvu petorku...stvarno ne kapiram?
Muka mi je gledati 40minuta sve iste igrace
Muka mi je gledati 40minuta sve iste igrace
[youtube][/youtube]
Izvinite za off ali potrebno mi je.Gledam danas neki insert na TV-u i ova scena.I cale mi kazu da ovo nisu koraci,a meni opet vise naginje na to da jesu.Scena pocinje na 0:15.
Nisam znao gde da postavim a ovde vas je najvise,molim samo pametne odgovore bez spama.
Hvala.
Izvinite za off ali potrebno mi je.Gledam danas neki insert na TV-u i ova scena.I cale mi kazu da ovo nisu koraci,a meni opet vise naginje na to da jesu.Scena pocinje na 0:15.
Nisam znao gde da postavim a ovde vas je najvise,molim samo pametne odgovore bez spama.
Hvala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Na 0:15 jesu koraci krenuo a nije spustio loptu mada kasnije nevjerovatna finta
Inače ovo često i ja sam radim
nekad mi sviraju nekad ne,ali češće se svira pa čak i u NBA
Inače ovo često i ja sam radim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
mislim da nisu koraci...koliko se da vidjeti iz snimka..
ovo je savrseno pivotiranje....
ako mislis na taj dio...
ovo je savrseno pivotiranje....
ako mislis na taj dio...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
devile,cisti koraci...pomerena stajna noga...to se u evropi svira dok u nba to prolaziDevil je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hvala.
LBJ MVP je napisao/la:Na 0:15 jesu koraci krenuo a nije spustio loptu mada kasnije nevjerovatna finta![]()
Inače ovo često i ja sam radimnekad mi sviraju nekad ne,ali češće se svira pa čak i u NBA
Pa u NBA je dozvoljen taj prvi korak a ovdje se i igralo po NBA pravilima koliko se sjecam ,dok su europi koraci 100%
Nema koraka drug,sve je po pravilima!Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hvala.
Hvala vam,mada meni i dalje ovo veoma sumnjivo. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cisti koraciDevil je napisao/la:Hvala vam,mada meni i dalje ovo veoma sumnjivo.
Devil je napisao/la:Hvala vam,mada meni i dalje ovo veoma sumnjivo.
posle ove scene je pitao jeffersona,Where is the ball!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ovaj potez je izumeo upravo bodiroga...majstor,kosarkas koji nije imao bogzna kakvu brzinu,altetizam...ali mogu mirne glave reci jedini kosarkas koji je igrao glavomdoe78 je napisao/la:Devil je napisao/la:Hvala vam,mada meni i dalje ovo veoma sumnjivo.
Ovo nije istina moj alfa.alfarouqaminu je napisao/la:ovaj potez je izumeo upravo bodiroga...majstor,kosarkas koji nije imao bogzna kakvu brzinu,altetizam...ali mogu mirne glave reci jedini kosarkas koji je igrao glavomdoe78 je napisao/la:Devil je napisao/la:Hvala vam,mada meni i dalje ovo veoma sumnjivo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ovo nije istina moj alfa.
Bolje da si rekao jedini kosarkas koji je u igri samo koristio glavu.[/quote]
a ko ga je onda izumeo?
a ko ga je onda izumeo?
- adriano_leite
- Kontakt:
Cavsi lijepo otvorili protiv Sunsa, mada ne ocekujem puno od ove utakmice, ali lijepo je vidjeti kako su 2 nasa rookia otvorila tekmu. Eyenga pokazuje napredak iz utakmice u utakmicu i mislim da ce biti solidan role player u buducnosti za Cavse, kao i Manny H.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Poraz Clevelanda, mada su u najmanju ruku, bili ravnopravni cijelu tekmu.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbg, nisu mogli protiv nasha. u finisu one man show
jbt kako onaj jamison ima los izbor suta, pogotovo u kljucnim trenutcima. vjerovatno najveci choker u ligi, iako mu je konkurencija zestoka.
jbt kako onaj jamison ima los izbor suta, pogotovo u kljucnim trenutcima. vjerovatno najveci choker u ligi, iako mu je konkurencija zestoka.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Kakav je samo Nash igrač, šteta što nije bar 5 godina mlađi. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
igrat ce on jos barem tri godine na ovom nivou ako bude potrebno, nista se ti ne brini
lik je u boljoj formi i od 10 godina mladjih igraca. a sama igra mu se zasniva na cistom umjecu i talentu, bez imalo fizike sto je najbolja strana njegove igre. jedino ispasta odbrana, koju jednostavno vise nemoze igrati, al nije da ju je igrao i dok je bio mladji 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jest da mi je James najdraži igrač, ali upravo takve igrače jako volim. Te koji koriste mozak, nisu fizički jaki, ali uvijek igraju strpljivo i pametno. Malo ih je takvih, nažalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.