Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Monolog » 20 apr 2010, 22:54

daffy je napisao/la:zasto me provociras?? sta sam ti uradio..?

lijepo je Moggi rekao ono sto pise u mom sigu.. i tu recenicu nije rekao 2006. godine, vec 2010 kada su izasli dokazi da su i Facheti i Galiani pricali sa sudijama..
Nije provociranje. Samo me zanima zašto pišeš da, citiram te: "nije bilo namještanja". Nije bitno ko je učestvovao u istim: Reggina, Juventus, Inter, Lazio ili neki deseti klub, bitno je da je namještanje postojalo, te da, vrlo vjerovatno, postoji i dan danas.
Ako si ono shvatio kao provokaciju, onda ne znam šta za tebe nije provokacija, ha ya.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 20 apr 2010, 22:54

Monolog je napisao/la:

lijepo je Moggi rekao ono sto pise u mom sigu.. i tu recenicu nije rekao 2006. godine, vec 2010 kada su izasli dokazi da su i Facheti i Galiani pricali sa sudijama..
Nije provociranje. Samo me zanima zašto pišeš da, citiram te: "nije bilo namještanja". Nije bitno ko je učestvovao u istim: Reggina, Juventus, Inter, Lazio ili neki deseti klub, bitno je da je namještanje postojalo, te da, vrlo vjerovatno, postoji i dan danas.
Ako si ono shvatio kao provokaciju, onda ne znam šta za tebe nije provokacija, ha ya.
Stvar je u tome što namještanje nikada nije dokazano
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 23:01

Monolog je napisao/la:

pa.. :D .. ja se slomi na onoj temi da pisem i ljudima objasnim da nije dokazano 2006 godine niti je dokazano 2010 godine da je Juve namjestao.. vec na osnovu nekih cinjenica i poziva smlatili da Juve izbace.. zasto, kako i zbog cega Juve nije podnio zalbu pitaj predsjednika Juventusa koji je zelio da Juve zadrzi samo za sebe.. :D
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 apr 2010, 23:21

ma i da se dokaze namjestanje sumnjam da ce biti izbacivanja iz lige, nisu Talijani ludi da sami sebi slabe ligu. Juve je izbacen jer je taj događaj prepumpan pa je neko morao ispasti zrtveno janje....a i SP se blizilo moralo se to nekako smiriti prije tog dogadjaja...
Side before self

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 apr 2010, 00:19

Da je neki igrac Rome uradio sto je veceras Baloteli, sumnjam da bi smio prenociti u Rimu

Kakav bezobrazluk
nema potpisa

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 apr 2010, 00:21

mislim da je on svoje u Interu odsviro, jer ono ne moze trpiti vise niko, jos prije 2 godine je trazio istu platu kao Adriano (5 miliona), bio mi je drag, gotivio sam ga, al ovo sto pokazuje, ovo je cisti bezobrazluk i nepostovanje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 21 apr 2010, 00:57

ovi navijaci juventusa veci strucnjaci od sportskih novinara renomiranog magazina , niko nije rekao da vjerujes gazzeti ali mozes li vjerovati svojim ocima kad si dobio svu potvrdu o kvalitetu Mourinha , ili ce te opet pronaci neki razlog da cinjenice i fakti zbog mrznje prema interu ne uspiju doci do vaseg mozga

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 21 apr 2010, 01:10

pokazalo se ko je GRANDE iz ove lige......Era GRANDE INTER-a se nastavlja....ostali psssst

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 21 apr 2010, 01:21

De ajde sta ste se digli uporedite historiju Juventusa i Intera pa cete doci do vrlo jednostavnog zakljucka. Trenutno jeste bolji i svaka vam cast al nece ni to vjecno trajati....
Side before self

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 21 apr 2010, 01:30

mexy_whites je napisao/la:De ajde sta ste se digli uporedite historiju Juventusa i Intera pa cete doci do vrlo jednostavnog zakljucka. Trenutno jeste bolji i svaka vam cast al nece ni to vjecno trajati....
trenutno smo najbolji

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 21 apr 2010, 01:34

materazzi je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la:De ajde sta ste se digli uporedite historiju Juventusa i Intera pa cete doci do vrlo jednostavnog zakljucka. Trenutno jeste bolji i svaka vam cast al nece ni to vjecno trajati....
trenutno smo najbolji
Trenutno je u Serie A Roma najbolja jer je prva na tabeli. Mislim da se u ovoj temi ne prica o LP.
Side before self

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 apr 2010, 09:28

ehh, kada sam ja pricao o tom ruznom crnom Balotelliju, kada su mi navijaci iz Torina i Chieva zvizdali.. pjevali pjesme na njegov racun i ostale stvari proglaseni smo rasistima? wtf? sad ste i vi rasisti :?

ko je uopste rekao da inter nije najjaci zadnji 5 godina.. ali prije tog pitanja ja uvijek postavim kontra pitanje, kako ste dosli do toga? ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 apr 2010, 11:12

daffy je napisao/la:ko je uopste rekao da inter nije najjaci zadnji 5 godina.. ali prije tog pitanja ja uvijek postavim kontra pitanje, kako ste dosli do toga? ;)
ma upravo to...pa niko normalan nece osporit interu da je najbolji...al sta,kako,zasto....pa preko noci su postali sve to...imaju potpuni monopol u sreie A nekon Farsopolija

slusam sinoc marjana..prica o ibri..kaze inter ga prodo za 70 nesto miliona...3 puta visa cijena od onog sto su platili juventusu..kaze to je biznis porodice moratti.

ne reko...to je otimanje ;)

svi vide da je inter najaci...al isto tako neupitno je na koji nacin su to dostigli i postigli...i to je ono sto ce uvijek biti trn u oku njima bez obzira na sve....

Pogotovo nakon ovih novih dokaza...ja ne mogu ni jednu sezonu smatrat regularnom u ovih 5 godina i ne osjecam se inferiorniji i ne zavidim im zbog tog....u biti sve ovo je neregularno.tj automatski ce biti cim se moggi oslobodi....i na sta da budem ljubomoran....na neko vjestacko i prisiljeno stvaranje tima i ovajanje papirnih trofeja :oops: :oops:

jedino u svemu ovome sto mi smeta je cinjenica i pomisao sta je sve moj juventus izgubio u ovih 5 godina i na koji nacin(nepravdom)...a nikako to sto su oni dominantni...neka im je na cast takva "dominacija"

PROUD TO BE JUVENTINO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 apr 2010, 11:18

Joj ovog cuj uporedi tradiciju Juventusa i Intera bola od historije se ne zivi,evo ja sam navijac veleza koji ima veoma veliku historiju al kakve veze to ima kad je zadnjih 10 godina uvijek u borbi za opstanak izuzev ove godine zato ne peglaj sa historijom.
Samo jedan klub Velež Mostar

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 apr 2010, 11:30

pa hoces da cujes jedno od bitnijih stvari kod "historije"..

momak zvani Kjaer ima ponude iz svakog vrhunskog kluba.. Manchester, Milan, Juve.... ma svi.. i lijepo neki dan rece, ja zelim da igram za Liverpool.. da Liverpool koji je trenutno 7 na tabeli u engleskoj i koji je bankrotirao.. eto sta znaci historija.. Diego Ribas da Cunha je mogao preci u bilo koji klub, ali zato sto je kao mali navijao za Juve tu je i presao.. to je historija.. i nikad velikan nije propao.. nikad.. zasto se Milan, Juve i inter drze stalno na vrhu.? radi te historije i radi imena i prezimena.. ;)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 apr 2010, 11:37

Adnel je napisao/la:Joj ovog cuj uporedi tradiciju Juventusa i Intera bola od historije se ne zivi,evo ja sam navijac veleza koji ima veoma veliku historiju al kakve veze to ima kad je zadnjih 10 godina uvijek u borbi za opstanak izuzev ove godine zato ne peglaj sa historijom.
Cuj gluposti ''od historije se ne zivi'' ... pa od cega se zivi majke ti

Historija ti je doniejla rezultate i trofeje, ugled i postovanje, sponzore i novac a na kraju i navijace ... historija je sve sto cini jedan klub.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 apr 2010, 11:39

Ma znam to brate ,al nemozes se vadit na to u buducnosti da ljutis navijace i da redas poraze onda niko ne gleda tradiciju.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 apr 2010, 11:46

mexy momak je upravu.. jer sta se imaju dizati i govoriti grande inter nakon jedne pobjede?? uredu da oni ovako haraju 20 godina, pa rekao bih i ja to.. ali jedna tekma i odma..

niko ne osporava da su najbolji trenutno, ali neka smire dozivljaj..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 apr 2010, 11:51

L'Avvocato je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Joj ovog cuj uporedi tradiciju Juventusa i Intera bola od historije se ne zivi,evo ja sam navijac veleza koji ima veoma veliku historiju al kakve veze to ima kad je zadnjih 10 godina uvijek u borbi za opstanak izuzev ove godine zato ne peglaj sa historijom.
Cuj gluposti ''od historije se ne zivi'' ... pa od cega se zivi majke ti

Historija ti je doniejla rezultate i trofeje, ugled i postovanje, sponzore i novac a na kraju i navijace ... historija je sve sto cini jedan klub.
Hehe, kakva je ovo glupost, ok, hajd ti živi od historije a ja ću od sadašnjosti i vidjet ćemo ko će bolje, može ?! Historija ima veliki dio u klubu al mislim da navijače više zanima sadašnja situacija i bliska historija a ne ona od prije 100 godina... Od historije se ne živi, pa vi vidite...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 apr 2010, 11:51

Evo Guners svata hvala bogu :D

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.