daffy je napisao/la:ko je uopste rekao da inter nije najjaci zadnji 5 godina.. ali prije tog pitanja ja uvijek postavim kontra pitanje, kako ste dosli do toga?

ma upravo to...pa niko normalan nece osporit interu da je najbolji...al sta,kako,zasto....pa preko noci su postali sve to...imaju potpuni monopol u sreie A nekon Farsopolija
slusam sinoc marjana..prica o ibri..kaze inter ga prodo za 70 nesto miliona...3 puta visa cijena od onog sto su platili juventusu..kaze to je biznis porodice moratti.
ne reko...to je otimanje
svi vide da je inter najaci...al isto tako neupitno je na koji nacin su to dostigli i postigli...i to je ono sto ce uvijek biti trn u oku njima bez obzira na sve....
Pogotovo nakon ovih novih dokaza...ja ne mogu ni jednu sezonu smatrat regularnom u ovih 5 godina i ne osjecam se inferiorniji i ne zavidim im zbog tog....u biti sve ovo je neregularno.tj automatski ce biti cim se moggi oslobodi....i na sta da budem ljubomoran....na neko vjestacko i prisiljeno stvaranje tima i ovajanje papirnih trofeja
jedino u svemu ovome sto mi smeta je cinjenica i pomisao sta je sve moj juventus izgubio u ovih 5 godina i na koji nacin(nepravdom)...a nikako to sto su oni dominantni...neka im je na cast takva "dominacija"
PROUD TO BE JUVENTINO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★