Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nick
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la nick » 02 apr 2011, 03:26

mora iz svakog kantona ici na glasanje pa polako stepenicu po stepenicu, tako se bira vidis kako se pusina vrati ko lesi, predlozi ga bosna sarajevska pa ganja po sarajevu neke blecine da glasaju za njega i evo ga haman do colakovica dodje... da bi ivica doso recimo mora ga predlozit zeljo i onda raznorazna glasanja da bi doguro do predsjednika... :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2011, 03:33

Ako se na to sve bude cekalo ,ko zna mozda opet odemo u baraz za svijetsko 2348.Sad ce to proletiti ko' dlan od dlan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2011, 09:58

Halix je napisao/la:Sergej Sergej Sergej Barbarez :) :) :) :) :)
Bas me zanima u koji ce grupu njega stavit ako bude u tom komitetu. Koja je on etnicka grupa da mi je znat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 02 apr 2011, 10:08

Cartman je napisao/la:
Bas me zanima u koji ce grupu njega stavit ako bude u tom komitetu. Koja je on etnicka grupa da mi je znat.
Barba je pravi Bosanac i Hercegovac !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2011, 10:22

Adin_BiH je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Barba je pravi Bosanac i Hercegovac !
Ti nemaju mjesta u ovom komitetu. Tu su stranci, bosnjaci, hrvati i srbi. Pa izaberi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 02 apr 2011, 10:39

formacija 3-5-2. 3 prestavnika uefe. 5 prestavnika nas. 1 prestavnik srba. 1 prestavnik hrvata.sa takvim timom idemo u brazil. :)

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 02 apr 2011, 12:04

"Da li biste od sunita, šiita i Kurda u Iraku tražili da izaberu jednog lidera?", upitao je kolumnista ESPN i optužio čelnike FIFA i UEFA da su licemerni kada od Bosne i Hercegovine traže nešto što je nemoguće u mnogim delovima sveta.

Kolumnista ESPN, Lender Šerlekens, otvoreno je kritikovao UEFA i FIFA zbog sankcija upućenih Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Američki sportski novinar u komentaru ESPN o sankcijama protiv FS BiH žestoko se obrušio na Svetsku i Evropsku fudbalsku federaciju rekavši da su te dve kuće "licemerne i očigledno ne znaju kako svet funkcioniše".

"Jasno mi je da je postojanje pravila važno, ali u ovom slučaju trebalo je pokazati malo više razumevanja. I deca znaju da se mora doći do kompromisa i to je nešto što se u BiH mora postići".

Šerlekens smatra da je prirodno što se tri strane u BiH nisu mogle dogovoriti o Statutu koji će podrazumevati jednog predsednika Saveza.

"Da li biste od sunita, šiita i Kurda u Iraku tražili da izaberu jednog lidera?"

Sportski novinar ESPN je naglasio da UEFA i FIFA primenjuju dvostruke aršine.

"Upečatljivo je kako UEFA i FIFA brzo reaguju kad se neko usudi da ode i samo pola koraka izvan postavljenih granica. Posebno ako se uzme u obzir da se i same organizacije susreću sa velikim problemima kao što su transparentnost, korupcija, tehnologija... I ranije sam pisao o licemerju FIFA kad su u pitanju sport i politika, a sada toj listi možemo dodati i potpuno nepoznavanje načina na koji svet funkcioniše", podvukao je Šerlekens, koji je u novinarskoj karijeri pisao za londonski Gardijan i Vašington Tajms.
Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 02 apr 2011, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 apr 2011, 12:12

slika

Bravo aleksandar :D :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 apr 2011, 12:13

Sta ima ljudi, jeste li vise izabrali tog predsjednika? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 apr 2011, 12:15

Principatus je napisao/la:Sta ima ljudi, jeste li vise izabrali tog predsjednika? :D
Jesmo Moamer Gaddafi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 02 apr 2011, 12:15

aleksandar_veliki je napisao/la:
Denis Ispušlić je napisao/la:Jest me vi Bosnjaci nervirate sa tom "gospodskom" pricom kako ne treba gledati nacionalnost,treba gledati ko je sposoban i ko je covjek,a ne brojati krvna zrnca i ostala sranja!
Koliko vam je prica glupa,evo hajmo napraviti zajednicku drzavu sa Srbijom i Hrvatskom,da prestanemo onda brojati krvna zrnca,da pravimo gradjansku drzavu,ukidamo entitete,biramo jednog Predsjednika,jedan covjek jedan glas,moze?
Samo me postedite price o tome kako je ovaj rat bio agresija Srbije i Hrvatske na BiH i da zato necete,jer mi je ratnih prica i lazi pun k u r a c,i "istorija",a pogotovo licemjera sa tom pricom o gradjanskoj drzavi i sl.

Nemojte s r a t i,matere ti.....

Banovase ga sedam dana. Stvarno su bezobrazni!
Bas je prosao u skladu sa svojim prezimenom! :D
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 apr 2011, 12:33

Ja sam svo vrijeme govorio da ne smijemo biti (previse) optimisticni.
Mi Bosanci i Hercegovci bez temelja gradimo spratove, i to pravo puno spratova. Kad nekog pitas gdje su temelji, on te zna cak i napasti. Kako ces ga to pitati jer eto, mi moramo moci uspjeti sagraditi toliko spratova iako nemamo temelja. Budes neko ko sere ili ko nije pravi patriota samo zato sto si pitao nesto normalno.
Nikad mi nije bilo jasno odakle nam toliki optimizam a u situaciji smo da slavimo nesto sto je normalno. Ono sto je svugdje u svijetu normalno je kod nas razlog za slavlje i smatra se kao veliki uspjeh.

Nikad ne trebamo dozvoliti da opet prihvatimo slican Savez, makar potrajalo i dviej godine a ne dva mjeseca. Bude li opet isto i bude li opet podjele na ove i one, opet cemo u vrlo skorom vremenu biti suspendovani.
Ostaviti npr Hadzibegica i Bazdarevica po strani i postaviti nekog vodoinstalatera ili obucara iz RSa bi nam bilo otrpilike isto kao i sto smo imali.
Ako je potrebno da ove kvalifikacije propadnu, bolje i to nego da propadne narednih 10 ili 20. Kamo srece da smo zrtvovali neke prosle kvalifikacije, sad bi mozda igrali bez problema i razmisljanja o suspenziji.

Znam da je Ivica Osim star ali on je ubjedljivo najbolje rjesenje. Bar jednu godinu, da postavi ZDRAVE temelje u novom Savezu, pa nek onda dodje neko mladji. Za Ivicu se zna, on je 100% sportista a 0% nacionalista. Takvi ljudi su nam najpotrebniji!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 02 apr 2011, 12:42

kralj_je_mrtav je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110402013

Osvrt za respect
Ma kakav osvrt za respect covjece. Pametnjakovic sere po Susicu na osnovu izjave koju je pogresno protumacio. Neka kloc prvo nauci citati pa neka glumi nekog novinara.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 02 apr 2011, 13:05

Ma Sergeja treba postaviti istog trena ,to je ba ljudina voli covjek svoju drzavu .Jos postaviti Bolica iz Bosnjackog reda i naci barem malo normalnog srbina (HEHEHEHEH)i da pocnemo sa gradnjommm .

HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 apr 2011, 13:08

Madafaka je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110402013

Osvrt za respect
Ma kakav osvrt za respect covjece. Pametnjakovic sere po Susicu na osnovu izjave koju je pogresno protumacio. Neka kloc prvo nauci citati pa neka glumi nekog novinara.
Tako nekako i ja mislim. U zadnje vrijeme mnogi pametuju sa onim "ne sam Safete" a vecina se i ne sjeca toga. Bitno je ispasti pametan. Inace nam je u krvi dokazivati se i pametovati o onom sto je neko drugi uradio a niko ne gleda sebe.
Ne vidim nista lose u tome sto je Safet Susic rekao. Suspendovani su ljudi koji nisu ni krivi ni duzni. Mislim naravno na fudbalere a ne Savez.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 02 apr 2011, 13:24

Za sve Bosance i Hercegovce a posebno Saraljije

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 apr 2011, 13:37

ja masa i govana, sta da nam kaze? ko vas **** kad ih u 15 godina niste uspjeli smjenit, niste se skupili 2 puta pred savezom... sad nam svi krivi i trebaju kao da nam otvore oci... sevap nas je ukinut.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 02 apr 2011, 13:40

kralj_je_mrtav je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Tako nekako i ja mislim. U zadnje vrijeme mnogi pametuju sa onim "ne sam Safete" a vecina se i ne sjeca toga. Bitno je ispasti pametan. Inace nam je u krvi dokazivati se i pametovati o onom sto je neko drugi uradio a niko ne gleda sebe.
Ne vidim nista lose u tome sto je Safet Susic rekao. Suspendovani su ljudi koji nisu ni krivi ni duzni. Mislim naravno na fudbalere a ne Savez.
Slazem se ja sa tobom brate, ali ti garantujem da i ti fudbaleri znaju mnogo toga, no njih interesuje samo teren. Pa vidi molim te, suspendovani smo, a kapiten se nije oglasio. Sazovi press, reci nesto, ipak si kapiten, idol masama.

A sta ce rec?Sto je imao rekao je poslije utakmice BiH-Rumunija a sad...nije nitko ni trazio intervju
RIP SALE VILENJAK

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 apr 2011, 13:45

kralj_je_mrtav je napisao/la: Slazem se ja sa tobom brate, ali ti garantujem da i ti fudbaleri znaju mnogo toga, no njih interesuje samo teren. Pa vidi molim te, suspendovani smo, a kapiten se nije oglasio. Sazovi press, reci nesto, ipak si kapiten, idol masama.
Kako neko rece: Grohotom se smijem. :)
Zasto? Zbog ovoga:

Protesti ispred N/FSBiH: Više policije nego navijača
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 apr 2011, 13:48

Principatus je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la: Slazem se ja sa tobom brate, ali ti garantujem da i ti fudbaleri znaju mnogo toga, no njih interesuje samo teren. Pa vidi molim te, suspendovani smo, a kapiten se nije oglasio. Sazovi press, reci nesto, ipak si kapiten, idol masama.
Kako neko rece: Grohotom se smijem. :)
Zasto? Zbog ovoga:

Protesti ispred N/FSBiH: Više policije nego navijača

vise ih sjedi u savezu nego navijaca ispred, pa da su izasli cola uske i ekipa isprebijali bi navijace i uzeli im transove :D, kakvi mi latargicnijeg naroda nema na planeti...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.