Evo i mene polako hvata trema....
na fakultetu je danas bilo tesko skroz, sa jedne strane matrice, landa, matrix tabele a sa druge strane dzeko i Ibisevic

...tesko mislim, tesko racunam, vucem se, hehe....
tesko je Bogami, sutra ranim ujutro, moram uciti citav dan a popodne moram jos jednom zadnji put na predavanje a onda trcim kuci, brzo nesto pojesti, friz napraviti u kola i pravac u kafic ( a tamo cu tek biti nervozan, jos kada se live prikljuce u stadion, oni prvi tretci kada budem vidio igrace, bicu blizu infrakta)....
ja mislim da bi sa ovim sastavom sto cu upravo navesti bili izuzetno jaki, mada moram istaknuti da je formacija mogla za nijansu biti drugacija i naravno stim i jaca ali posto znam da ce igrati Ibricic nije moglo bolje od ovoga,
vjerujte mi bolje od ovoga nemoze, jednostavno izracunao sam i prevagao sve osobine nasih igraca i vrline njihove i najradije bi sutra zelio vidjeti ovu formaciju na travnjaku:
--------------------------------------------------------------Hasagic
Jahic--------------------------------------------------------Nadarevic-------------------------------------------------------Spahic
----------------------Medunjanin------------------------------------------------------------------Rahimic--------------------------
-------------------------------------------------------------Misimovic----------------------------------------------------------------
Ibricic-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Salihovic
------------------------------------Ibisevic-----------------------------------------Dzeko
sutra se javljam jos jednom oko 8 navece da nam pozelim srecu, a sada odo da malo jos ucim.
Sretno raja i cujemo se sutra

!!!!!