_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma gusari su otisli kuci sa sljivama nema tu sta da se priča,....

Brate nemoj da pises lazi na forumu nije fer ni prema kome..

Ta utakmica bila je kad je bila ne sjecam se tacno

ali pobijedili ste 1:0 ili 2:0 ne sjecam se dobro,znam da je tada igrala Bosna i Hercegovina sa Portugalom (prva tekma 1:0)...!
Mi smo dosli sa kombijem nas 9 da pratimo Rudar,na kraju kad smo izlazili sa stadiona sa kombijem na kojem je bila zastava sa Ljiljanima neko od vase kolone je kamenovo nas kombi i onda smo mi izasli i poceli da ganjamo te koji su nas kamenovali,volji za istinu jesmo pokupili sav alat od nekog lika koji je pravio kucu tu blizu (lopatu,grablje i jos nesto..) Ganjali smo se izmedju nekih barakica (kao i u nas one

) i znam da niko nije otisao sa sljivama kuci,i niko nije dobio batine od nas tada..!Doduse jest jedan policajac udario naseg jednog sakom iz guzve nako hinjski sto se kaze al ovaj mu je vratio odmah i zato smo bili u muriji

Ko je stariji bio na licu mjesta tada znat ce bolje od vas (Ljumana ili simpatizera) tako da ne valja da se sire lazi,a ni da se napadamo izmedju se jer ipak smo mi i vi Zeleno Crna boja - Sveta boja

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi