FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 10 apr 2012, 20:03

_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma gusari su otisli kuci sa sljivama nema tu sta da se priča,.... :mrgreen: :mrgreen:
Brate nemoj da pises lazi na forumu nije fer ni prema kome.. :D Ta utakmica bila je kad je bila ne sjecam se tacno :D ali pobijedili ste 1:0 ili 2:0 ne sjecam se dobro,znam da je tada igrala Bosna i Hercegovina sa Portugalom (prva tekma 1:0)...!

Mi smo dosli sa kombijem nas 9 da pratimo Rudar,na kraju kad smo izlazili sa stadiona sa kombijem na kojem je bila zastava sa Ljiljanima neko od vase kolone je kamenovo nas kombi i onda smo mi izasli i poceli da ganjamo te koji su nas kamenovali,volji za istinu jesmo pokupili sav alat od nekog lika koji je pravio kucu tu blizu (lopatu,grablje i jos nesto..) Ganjali smo se izmedju nekih barakica (kao i u nas one :lol: ) i znam da niko nije otisao sa sljivama kuci,i niko nije dobio batine od nas tada..!Doduse jest jedan policajac udario naseg jednog sakom iz guzve nako hinjski sto se kaze al ovaj mu je vratio odmah i zato smo bili u muriji :) Ko je stariji bio na licu mjesta tada znat ce bolje od vas (Ljumana ili simpatizera) tako da ne valja da se sire lazi,a ni da se napadamo izmedju se jer ipak smo mi i vi Zeleno Crna boja - Sveta boja :mrgreen: :mrgreen:
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la LjumanM95 » 10 apr 2012, 20:15

Joj jarane pišeš o nečemu što je bilo 3 godine. :lol: Post star k'o Biblija. :mrgreen:

1-0 smo vas pobijedili tad teškom mukom. Znam da je taj BiH igrala sa Portugalom, bio pravo fin dan (ko je tad umro zajeb'o se pravo :mrgreen: ), tribine obje djelimično popunjene i igra zadovoljavajuća. Gol pao nakon prekida i bio dovoljan za novu pobjedu Budućnosti.

A za te nerede ne bih o tome ovdje jer nije dozvoljeno da se o tome priča ovdje. Samo da kažem da sam bio 50-ak metara od mjesta gdje su počela sr*nja i da sam vidio odprilike sve. Nije bilo nikakvih konkretnijih i većih povreda i slično, hvala Bogu. U svakom slučaju onakvi činovi su za svaku osudu i ne treba da ih bude, ali uvijek ima pojedinaca koji vole tako zakuhati svugdje pa i kod nas.

Za to zadnje se slažem, trebamo gajiti prijateljske odnose, ipak su to 2 mala rudarska grada, zeleno-crne boje i sve to. Ugledajte se na mene i @L' Imperatora ili @bega_afc kako smo se sprijateljili. :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 10 apr 2012, 20:42

LjumanM95 je napisao/la:Joj jarane pišeš o nečemu što je bilo 3 godine. :lol: Post star k'o Biblija. :mrgreen:

1-0 smo vas pobijedili tad teškom mukom. Znam da je taj BiH igrala sa Portugalom, bio pravo fin dan (ko je tad umro zajeb'o se pravo :mrgreen: ), tribine obje djelimično popunjene i igra zadovoljavajuća. Gol pao nakon prekida i bio dovoljan za novu pobjedu Budućnosti.

A za te nerede ne bih o tome ovdje jer nije dozvoljeno da se o tome priča ovdje. Samo da kažem da sam bio 50-ak metara od mjesta gdje su počela sr*nja i da sam vidio odprilike sve. Nije bilo nikakvih konkretnijih i većih povreda i slično, hvala Bogu. U svakom slučaju onakvi činovi su za svaku osudu i ne treba da ih bude, ali uvijek ima pojedinaca koji vole tako zakuhati svugdje pa i kod nas.

Za to zadnje se slažem, trebamo gajiti prijateljske odnose, ipak su to 2 mala rudarska grada, zeleno-crne boje i sve to. Ugledajte se na mene i @L' Imperatora ili @bega_afc kako smo se sprijateljili. :mrgreen:
Ma znam brate :D da je to staroo,nego da malo ispravim nepravdu ma sa cije strane ona dolazila...jest da sam zakasnio al sta je tu je :D To nikome me treba,pogotovo ne nama koji zivimo za zeleno - crnu boju...! Imperator mi je komsija :D hehee....a ono sto si napisao za Famos uredu nema problema nisam znao.... :D
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 apr 2012, 20:45

Dobar čovjek ti je onda komšija, pozdravi ga. :P

Ma znam šta si htio, realno niko nije otišao kući sa šljivama, a krivca si već naveo. Al' eto nećemo više o tome ovdje, može nam admin uletiti pa smo naje*ali. :lol:

Ma Famos ti je bio nekad gigant, dosta sličan klub kao i Rudar nekada. Stabilni drugoligaši, uvijek pri vrhu :lol: , ali eto nisu nijedni ni drugi okusili slast igranja u eliti. Nemoj shvatiti ono kao neku provokaciju, nije mi to bio cilj. ;)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 10 apr 2012, 20:52

LjumanM95 je napisao/la:Dobar čovjek ti je onda komšija, podravi ga. :P

Ma znam šta si htio, realno niko nije otišao kući sa šljivama, a krivca si već naveo. Al' eto nećemo više o tome ovdje, može nam admin uletiti pa smo naje*ali. :lol:

Ma Famos ti je bio nekad gigant, dosta sličan klub kao i Rudar nekada. Stabilni drugoligaši, uvijek pri vrhu :lol: , ali eto nisu nijedni ni drugi okusili slast igranja u eliti. Nemoj shvatiti ono kao neku provokaciju, nije mi to bio cilj. ;)

Hocuu :D A nece nam Admin nista :D vidi da smo raja zeleno crna hehe :D da se svadjamo pa hajde :D ali ovako samo prijateljski razgovor i malo neke situacije razjasnili :D :lol: pozZ

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 apr 2012, 22:08

LjumanM95 je napisao/la:
Mene si zaboravio, svog vjernog prijatelja na tribini ;) ;)
1947!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 10 apr 2012, 22:25

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma gusari su otisli kuci sa sljivama nema tu sta da se priča,.... :mrgreen: :mrgreen:
Brate nemoj da pises lazi na forumu nije fer ni prema kome.. :D Ta utakmica bila je kad je bila ne sjecam se tacno :D ali pobijedili ste 1:0 ili 2:0 ne sjecam se dobro,znam da je tada igrala Bosna i Hercegovina sa Portugalom (prva tekma 1:0)...!

Mi smo dosli sa kombijem nas 9 da pratimo Rudar,na kraju kad smo izlazili sa stadiona sa kombijem na kojem je bila zastava sa Ljiljanima neko od vase kolone je kamenovo nas kombi i onda smo mi izasli i poceli da ganjamo te koji su nas kamenovali,volji za istinu jesmo pokupili sav alat od nekog lika koji je pravio kucu tu blizu (lopatu,grablje i jos nesto..) Ganjali smo se izmedju nekih barakica (kao i u nas one :lol: ) i znam da niko nije otisao sa sljivama kuci,i niko nije dobio batine od nas tada..!Doduse jest jedan policajac udario naseg jednog sakom iz guzve nako hinjski sto se kaze al ovaj mu je vratio odmah i zato smo bili u muriji :) Ko je stariji bio na licu mjesta tada znat ce bolje od vas (Ljumana ili simpatizera) tako da ne valja da se sire lazi,a ni da se napadamo izmedju se jer ipak smo mi i vi Zeleno Crna boja - Sveta boja :mrgreen: :mrgreen:
Hahahaha ovo je bilo fakat prije 3 godine,sjecam se nekog lika koji je sa hasovom marširo ulicom,i sjecam se da je drot klepio nekog lika iz kaknja...ali bilo pa proslo :mrgreen: ,htjeli smo se organizovat sad ove sezone da vam dodjemo,ali par njih nije smjelo upravo zbog tog incidenta,pa tako da smo odustali od toga :D

PS: Prema nekim (ne)zvanicnim informacijama,tekma(ako se tako moze nazvati)Buducnost-Gradina je prodana plavoj momcadi... nadam se da ce se rezultatom demantovati ovaj moj post,sve u svemu vidit cemo ! ! ! :|
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 10 apr 2012, 22:32

kuman_@mel je napisao/la:
Night_Crew_Kakanj je napisao/la:

Hahahaha ovo je bilo fakat prije 3 godine,sjecam se nekog lika koji je sa hasovom marširo ulicom,i sjecam se da je drot klepio nekog lika iz kaknja...ali bilo pa proslo :mrgreen: ,htjeli smo se organizovat sad ove sezone da vam dodjemo,ali par njih nije smjelo upravo zbog tog incidenta,pa tako da smo odustali od toga :D

PS: Prema nekim (ne)zvanicnim informacijama,tekma(ako se tako moze nazvati)Buducnost-Gradina je prodana plavoj momcadi... nadam se da ce se rezultatom demantovati ovaj moj post,sve u svemu vidit cemo ! ! ! :|
Brat :D taj sto je bio sa asovom to mi je jedan od najboljih jarana,ja sam sprpio grablje nije za pohvalit al eto zeza zesca :lol: :D kazem ja neki lik pravio kucu tu :D a poslije trazio alat po ulici heheh :D jebga sve je too zezacijaaa za nas navijace,al sve ima ono do jednom jebga :D a to sto kazes da je prodana tekma Gradini naviklo se na too moj brate,i kod vas i kod nas...takvo vrijeme.Nekada su bili vazniji puni stadioni i zadovoljna publika,i pare su se gledale al ne toliko ko danas,danas je vaznije 100 ljudi na tribini al klepit bruku love....zato i jesmo tu gdje jesmo :(

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 11 apr 2012, 16:12

bilo i proslo :)

Uvijek smo mi bili gostoljubivi domacini, navijaci Celika su uvijek pili sa nama 3 dana pred utakmicu... U svakoj navijackoj grupi ima tih koji khenjaju jbg. Slijedeci put kad dodjete dodjite ranije da popijemo kafu/pivu/sok/rakiju pa cemo 4gether na tekmu :D
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 11 apr 2012, 19:07

sef_mafije je napisao/la:bilo i proslo :)

Uvijek smo mi bili gostoljubivi domacini, navijaci Celika su uvijek pili sa nama 3 dana pred utakmicu... U svakoj navijackoj grupi ima tih koji khenjaju jbg. Slijedeci put kad dodjete dodjite ranije da popijemo kafu/pivu/sok/rakiju pa cemo 4gether na tekmu :D
nisam te vidio na stadionu od 2005-te :D :D
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 12 apr 2012, 01:09

Boga mi, nisam ga ni ja dugo vidio na stadionu. Red bi bio da malo da posjetiš stadion, eto Gradina prava prilika za to, možda i budući Premijerligaš. :D

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 12 apr 2012, 15:28

Ljumani_Banovici je napisao/la:
sef_mafije je napisao/la:bilo i proslo :)

nisam te vidio na stadionu od 2005-te :D :D

dodjem ja i sjednem u lozu pa me ne vidite :P hehe , odviko sam se, od tekmi :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 14 apr 2012, 16:31

0-1 u Vitezu! Samo hrabro momci!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 apr 2012, 16:54

LjumanM95 je napisao/la:0-1 u Vitezu! Samo hrabro momci!
i na kraju će žalit za prosutim bodovima ...
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 14 apr 2012, 17:04

2-1 za Vitez... :roll: :roll:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 apr 2012, 17:05

LjumanM95 je napisao/la:

2-1 za Vitez... :roll: :roll:
o tome ti pricam ;)
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 14 apr 2012, 17:14

3-1 :roll: :roll: :lol:

A taman se ponadao, evo makar boda, kad ono potop...

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 15 apr 2012, 11:09

ovu sezonu smo zijanili svakako, nek kod kuce pobjedjujemo do kraja i to je to. ;) ;)

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 15 apr 2012, 13:47

http://fkbuducnostbanovici.**** ... itezu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Suljić je bio strijelac protiv Viteza. Dobar igrač, pravo volio bih da ostane na kraju sezone.

Slijedeću tekmu igramo sa komšijama iz Srebrenika derbi. Sve mi miriše da će biti kao i onda sa Zvijezdom kada je ulazila, kad su nas dobili...

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 16 apr 2012, 15:07

LjumanM95 je napisao/la:http://fkbuducnostbanovici.**** ... itezu.html

Suljić je bio strijelac protiv Viteza. Dobar igrač, pravo volio bih da ostane na kraju sezone.

Slijedeću tekmu igramo sa komšijama iz Srebrenika derbi. Sve mi miriše da će biti kao i onda sa Zvijezdom kada je ulazila, kad su nas dobili...

Dat cemo mi bodove gradini ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.