A da imenuješ jednog kandidata koji predstavlja vladavinu razuma?
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Nevjerovatna je kolicina budalastinja izrecenih od admina.
car...

car...

tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Slusaju razum tako sto dovode trenera koji je bio cetvrti prije 4 godine sa Bugarskom u grupi, jedini koji nije osvojio HNL sa Dinamom. Covjek kojeg niko nece da ih trenira. To nije razum, to je ludilo. A i vama ako je to razumno onda ste i vi ludi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mene da se pitalo, spremali bismo se sad za Evropsko prvenstvo

Tuta Bugarin nas vodi do SP 2022. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Inace su Robi i Dusko imali ponuda na bacanje i to od evropskih velikana. Ipak, odlucila je ljubav prema BiH.Bundesliga je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:12Slusaju razum tako sto dovode trenera koji je bio cetvrti prije 4 godine sa Bugarskom u grupi, jedini koji nije osvojio HNL sa Dinamom. Covjek kojeg niko nece da ih trenira. To nije razum, to je ludilo. A i vama ako je to razumno onda ste i vi ludi.
- PointBlank
- Kontakt:
Al koja je prednost ovome treneru, nad ostalima?admin je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:16Inace su Robi i Dusko imali ponuda na bacanje i to od evropskih velikana. Ipak, odlucila je ljubav prema BiH.Bundesliga je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:12Slusaju razum tako sto dovode trenera koji je bio cetvrti prije 4 godine sa Bugarskom u grupi, jedini koji nije osvojio HNL sa Dinamom. Covjek kojeg niko nece da ih trenira. To nije razum, to je ludilo. A i vama ako je to razumno onda ste i vi ludi.
Samo Bugarin i niko drugi, Bugari su poznati kao ljudi koji nisu skloni malverzacijama, prevarama i korupciji.
Nikakva. Nije diskusija vezana za Peteva. Nije ni sigurno da ce on biti selektor. Pokusavam reci da smo, 95 posto raje, bili odusevljeni odlukama Saveza prilikom izbora Robija i Duska, a sada je ta ista raja razocarana eventualnim dolaskom Peteva. A, istina je da u trenutku imenovanja prethodnika i u ovom trenutku, bolje trenerske reference ima Petev od Prosineckog. Duska ne racunam kao trenera, nego slucajno je "uletio" u diskusiju.PointBlank je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:19Al koja je prednost ovome treneru, nad ostalima?admin je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:16Inace su Robi i Dusko imali ponuda na bacanje i to od evropskih velikana. Ipak, odlucila je ljubav prema BiH.Bundesliga je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:12Slusaju razum tako sto dovode trenera koji je bio cetvrti prije 4 godine sa Bugarskom u grupi, jedini koji nije osvojio HNL sa Dinamom. Covjek kojeg niko nece da ih trenira. To nije razum, to je ludilo. A i vama ako je to razumno onda ste i vi ludi.
Ma pusti tu šuplju s visine.

Nije to razum, nego marifetluci da se iskoristi prilika i u ime "razuma" postave još gori.
Da se zabetonira propast , u ime velikih ciljeva, dugoročne strategije, bla,bla.
Vidjeli smo to xy puta.

I naravno, nisi dao nijedan prijedlog jer ga nemaš. Odnosno imaš jedan brkati prijedlog, al ne smije reći.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 04 dec 2020, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mani sarkazma admine. Napisao sam u postu iznad da rade istu stvar kao i kada ih je rulja pritiskala samo sto je ovaj nepoznat javnosti. Ni za ovim se niko ne otima. Vas problem novinara je sto mislite da je masa=navijaci. Ima mnogo navijaca koji razmisljaju drugacije i nece Barbareza, Kodru itd. Nego vi zapeli za ovog Bugarina kao da je nekakav spasilac, a lik je zapravo isti kao i oni prije njega.
Ne bih se slozio sa ovim "gori". U datom trenutku, a vrijeme je pokazalo, goreg od Robija nismo mogli postaviti. Trener bez bilo kakvih uspjeha, covjek kojeg su se susjedi odrekli, a inace su poznati po "guranju" svojih, A, opet ponavljam, 95 posto "strucnjaka" je svrsavalo nakon njegovog izbora, dok sada imamo kandidata sa boljim trenerskim referncama, a usudjujemo se reci da je "gori".
Pogresno "citas" moje psotove. Nisam ja zapeo za Peteva, mene da se pita prije bih za selektora imenovao recimo Dragana Jovica, kao sto bih da me se pitalo, Jovica izabrao prije Robija i Duska. Pokusavam samo reci da je Petev ukoliko gledamo trenerske reference, bolja opcija nego li je Robi bio u trenutku kada je izabran za selektora.Bundesliga je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:24Mani sarkazma admine. Napisao sam u postu iznad da rade istu stvar kao i kada ih je rulja pritiskala samo sto je ovaj nepoznat javnosti. Ni za ovim se niko ne otima. Vas problem novinara je sto mislite da je masa=navijaci. Ima mnogo navijaca koji razmisljaju drugacije i nece Barbareza, Kodru itd. Nego vi zapeli za ovog Bugarina kao da je nekakav spasilac, a lik je zapravo isti kao i oni prije njega.
Ma nezbiljna je to argumentacija. Prozivat raju što je navijala za opciju koja je tad bila realno najbolja, pa se pokazala ko promašaj.
Kad budeš imo neki prijedlog, ozbiljno ću te shvatit. Dotad je to sve nevješto taktiziranje, mudrovanje, a guranje nekih ličnih varijanti.
Kad budeš imo neki prijedlog, ozbiljno ću te shvatit. Dotad je to sve nevješto taktiziranje, mudrovanje, a guranje nekih ličnih varijanti.
-
- Kontakt:
Dobro, ne bih bas Jovica ali premisa je slicna. Ne bih ni Bajevica ni Prosineckog. A ne bih ni ovog Bugarina jer njegove reference su u strmoglavom padu. Prvo sramota sa Bugarskom, pa brukanje sa Dinamom. Pa onda je trenirao jos tri tima kroz 3 godine. U svakom se zadrzao nekih 6 mjeseci maksimalno. Da je valjao ostao bi duze u barem jednom od njih. Jos su ti timovi sve slabiji od slabijeg, Omonia, neki poljski tim i arapski, ne mozes im ni imena zapamtiti. Ako je bolja opcija od Prosineckog to ne govori mnogo. Ne valjaju nijedan.admin je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:33Pogresno "citas" moje psotove. Nisam ja zapeo za Peteva, mene da se pita prije bih za selektora imenovao recimo Dragana Jovica, kao sto bih da me se pitalo, Jovica izabrao prije Robija i Duska. Pokusavam samo reci da je Petev ukoliko gledamo trenerske reference, bolja opcija nego li je Robi bio u trenutku kada je izabran za selektora.
Dobra ova, realno najboljaDrFilgud je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:36Ma nezbiljna je to argumentacija. Prozivat raju što je navijala za opciju koja je tad bila realno najbolja, pa se pokazala ko promašaj.

Pošteno, sad se može diskutovat.admin je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:41Dobra ova, realno najboljaDrFilgud je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:36Ma nezbiljna je to argumentacija. Prozivat raju što je navijala za opciju koja je tad bila realno najbolja, pa se pokazala ko promašaj.
Kad budeš imo neki prijedlog, ozbiljno ću te shvatit. Dotad je to sve nevješto taktiziranje, mudrovanje, a guranje nekih ličnih varijanti.. Dakle, ako u konkurenciji imamo Peteva, Jakirovica i Barbareza, realno nam je najbolja opcija Bugarin. Hajmo svi za njega, nek se cuje nas glas, pa makar im vise nista ne znaci.
Meni je on u toj trojki najlošije rješenje. Karijera mu je u padu, teško da će imati entuzijazam i emociju koja je u ovoj situaciju možda važnija od struke.
Bojim se, ko što rekoh, bugarskog Prosinečkog.
Ne bih rekao sramota sa Bugarskom. Zasto? Bugarski reprezentativni fudbal nikad nije predstavljao neku konstantu. Izuzmemo li Mundijal u Americi i tu genraciju Stoickov, Leckov, Ivanov nisu nikad imali nekih znacajnijih uspjeha. A mislim da su u posljednjih 20 godina samo jednom se plasirali na veliko takmicenje.Bundesliga je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:40Dobro, ne bih bas Jovica ali premisa je slicna. Ne bih ni Bajevica ni Prosineckog. A ne bih ni ovog Bugarina jer njegove reference su u strmoglavom padu. Prvo sramota sa Bugarskom, pa brukanje sa Dinamom. Pa onda je trenirao jos tri tima kroz 3 godine. U svakom se zadrzao nekih 6 mjeseci maksimalno. Da je valjao ostao bi duze u barem jednom od njih. Jos su ti timovi sve slabiji od slabijeg, Omonia, neki poljski tim i arapski, ne mozes im ni imena zapamtiti. Ako je bolja opcija od Prosineckog to ne govori mnogo. Ne valjaju nijedan.admin je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:33Pogresno "citas" moje psotove. Nisam ja zapeo za Peteva, mene da se pita prije bih za selektora imenovao recimo Dragana Jovica, kao sto bih da me se pitalo, Jovica izabrao prije Robija i Duska. Pokusavam samo reci da je Petev ukoliko gledamo trenerske reference, bolja opcija nego li je Robi bio u trenutku kada je izabran za selektora.
Nisam siguran ko od njih trojice ima entuzijazam i emociju, odnosno sta znaci emocija. Imamo tri trenera u opticaju, sad zasad, od kojih je jedan imao neke uspjehe, drugi nikakve, a treci realno jos uvijek se nije okusao kao trener. Licno mislim da bi novom predsjedniku najbolje bilo izabrati ovog koji jos nije bio trener. Pokusavam razmisljati njegovom glavom i zato mi je cudno sto sam dobio info da realno nema nikakvih izgleda.DrFilgud je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:46Pošteno, sad se može diskutovat.admin je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:41Dobra ova, realno najboljaDrFilgud je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:36Ma nezbiljna je to argumentacija. Prozivat raju što je navijala za opciju koja je tad bila realno najbolja, pa se pokazala ko promašaj.
Kad budeš imo neki prijedlog, ozbiljno ću te shvatit. Dotad je to sve nevješto taktiziranje, mudrovanje, a guranje nekih ličnih varijanti.. Dakle, ako u konkurenciji imamo Peteva, Jakirovica i Barbareza, realno nam je najbolja opcija Bugarin. Hajmo svi za njega, nek se cuje nas glas, pa makar im vise nista ne znaci.
Meni je on u toj trojki najlošije rješenje. Karijera mu je u padu, teško da će imati entuzijazam i emociju koja je u ovoj situaciju možda važnija od struke.
Bojim se, ko što rekoh, bugarskog Prosinečkog.
-
- Kontakt:
Zato što su završili četvrti u grupi. Nisu toliko loši ni da završe na tom mjestu. Pogledaj mu i statistiku sa bugarskim nacionalnim timom. Strašno loše izgleda.admin je napisao/la: ↑04 dec 2020, 11:48Ne bih rekao sramota sa Bugarskom. Zasto? Bugarski reprezentativni fudbal nikad nije predstavljao neku konstantu. Izuzmemo li Mundijal u Americi i tu genraciju Stoickov, Leckov, Ivanov nisu nikad imali nekih znacajnijih uspjeha. A mislim da su u posljednjih 20 godina samo jednom se plasirali na veliko takmicenje.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Mostarska, Sheyi, sLucajni i 32 gosta.