A ponuđena mu je pomoć...Donnie Darko je napisao/la:Bruka i sramota.BigDaddy je napisao/la:.
Jesi li ti igro protiv ovog dortmundovca?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A ponuđena mu je pomoć...Donnie Darko je napisao/la:Bruka i sramota.BigDaddy je napisao/la:.
Samo muziku.sekerbay je napisao/la: Jesi li ti igro protiv ovog dortmundovca?
Šalji, bio sam i danas, ti reče za 5 min i ništa, ja morao ići kasnije, nisam mogao čekati.BigDaddy je napisao/la:igramo li ovo?rio_Ferdy88 je napisao/la:
Kakva partija jbt, preznojio sam se savbvb je napisao/la:bvb - bodi 0-2 (2-4 3-4)
Malo mismatch, malo umor (2 meca zaredom, a treci bi bio kasnije da sam prosao), malo sreca, malo bodi.
veliko finale večeras oko ponoći, dok malo dodjem sebiBlejzer10 je napisao/la:
Pa jbt ja vodio 1-0 i mene izbace, niđe veze, ja se javljao čovjeku 3 puta i nije mogao i ja sad ispade krivSarmelino je napisao/la:Kako slabi majnd gejms ria
Ja nisam u stanju da funkcionisem danas,vidi to sa bodijem. Ja te ne bi izbaciorio_Ferdy88 je napisao/la:Pa jbt ja vodio 1-0 i mene izbace, niđe veze, ja se javljao čovjeku 3 puta i nije mogao i ja sad ispade krivSarmelino je napisao/la:Kako slabi majnd gejms ria
Ovo baš glupost, da neko nekoga proizvoljno izbacuje kako mu se ćefne, al hajd nije da nismo navikli, kad mogu teme proizvoljno ubacivati kako kome koja odgovara onda me ne čudi da mogu i registrovati rezultate isto tako
Ja nisam imao takve informacije, meni je rečeno da ti iz nekog razloga izbjegavaš Daddya, još sam napisao da riješite do 18h, kaže čovjek da si mu se javio i napisao hoćemo igrati, on ti poslao temu a ti opet nestao, sve do sada, za 2-3 sata će se igrati finale lige, a ti još uvijek ne bi riješio meč PRVE RUNDE, daj zapitaj se malo do koga je, ono fakat.. trebamo čekati svi tebe pa da u srijedu tamo nekad se odigra finale, ovim tempom koji imaš ne bi prije, još sam ponovio barem 10 puta da se danas završava sverio_Ferdy88 je napisao/la:Pa jbt ja vodio 1-0 i mene izbace, niđe veze, ja se javljao čovjeku 3 puta i nije mogao i ja sad ispade krivSarmelino je napisao/la:Kako slabi majnd gejms ria
Ovo baš glupost, da neko nekoga proizvoljno izbacuje kako mu se ćefne, al hajd nije da nismo navikli, kad mogu teme proizvoljno ubacivati kako kome koja odgovara onda me ne čudi da mogu i registrovati rezultate isto tako
K'o FIFA birvaktileDonnie Darko je napisao/la:Kao što rekoh, sramotna organizacija.
Prepoznah bodija i Rija. Jesam li pogodio?sljivo je napisao/la:Ni Bobi Fiser nije igrao 'vake mind games kao sto se ovdje igraju
Odigrajte eto sada, to jest završite, ako izgubiš ništa nikome, ako pobjediš igraj sa bvb, nema druge opcijerio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imaš pogrešne informacije, očito, ili si odlučio vjerovati jednoj strani bez da provjeriš istinitost tih navoda (a ne bih rekao da si me pitao je li to istina prije nego što si donio odluku), ne znam zašto bih ga izbjegavao, kažem ti vodio sam 1-0 u tekmama i 1-1 bilo u drugoj, ugasi mi se mob tad i poslije kad sam došao kući slao sam mu, on nije mogao, rekao mu da šalje kad bude mogao, sinoć ništa nije odgovarao, jutros isto ništa, i onda danas šaljem kaže za 5 min, nije mogao odmah, poslije šalje kad ja nisam mogao jer sam imao goste.
Al najlakše na mene skriviti
Hoćeš i ti šećko da te mlatnem znači, oksekerbay je napisao/la:Haj da proširim spisak.
Historija, religija i gk, sve po dvije partije.
Ako dobiješ samo jednu, piši 6-0
Rio svima handri živce.
Kod mene gotovo stalno uključeno.
Idem kroz grad, ono pišti.
Sjednem sa radnicima, ono pišti.
Zaigram se gk, odigram par partija, dignem glavu a svi radnici otišli![]()