FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mozel' mi neko reci za ovoga sahinia ? , odakle je , gdje je igrao i to.. ? 

Seyo_TM je napisao/la:dobar ti datumnick je napisao/la:24-07-2010 02:00
Šaban Pehilj nova prinova Plavih
Šaban Pehilj, nova akvizicija Plavih pristigla iz Olimpika, mogao bi nastupiti već na turniru u Fojnici na kojem Željo učestvuje u sklopu priprema za narednu sezonu
>>>povratak u buducnost
:ugeek:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bistrikboy
- Kontakt:
Softic ono malo sto je igrao kod lediranog bio sasvim ok,ali kriterij su danas visi.Omeragic (iz Kaknja?) i Šaini također na probi,o Šaini-u internet kaze:He has previously played for FK Dukla, Genclerbirligi S.K. and Eskisehirspor before coming to FK Qarabag.Bio u Azerbejdzanu lani,izborio Europu,ima 25 godina.U drugoj Turskoj ligi u 26 utakmica postigao 7 golova,dok je igrao za Genclerbirligi S.K.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jeli ovaj Pehilj potpiso ili je na probi i ako moze vise informacija o njemu?
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Ovo je Sadat ŠaHini. Prošao sve kategorije Sarajeva i zaigrao i za našu mladu repku. Išao sa mnom u srednju, tursko-bosanski koledž. Na male bio preperverzan igrač i vrlo brz, što sad, a ni tad nije moralo ništa da znači. Vidjećemo.
Kontam odakle vam on. SS.ba mijenja ove članke svako malo. Ja kad sam čitao, pisalo da se još ne zna koja dvojica.
25 godina
http://www.transfermarkt.de/en/sadat-sa ... 58842.html
Kontam odakle vam on. SS.ba mijenja ove članke svako malo. Ja kad sam čitao, pisalo da se još ne zna koja dvojica.
25 godina
http://www.transfermarkt.de/en/sadat-sa ... 58842.html
Zadnja izmjena: Normalan, dana/u 23 jul 2010, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
- RagazziDelSud
- Kontakt:
arapinho1 je napisao/la:Jeli ovaj Pehilj potpiso ili je na probi i ako moze vise informacija o njemu?
Fojnici bi mogao nastupiti i Šaban Pehilj, nova akvizicija Plavih pristigla iz sarajevskog Olimpika. Radi se o vrlo talentovanom napadaču (rođen 1992. godine), koji još uvijek ima pravo nastupa za juniorski tim. No, sudeći po onome što je pokazivao proteklih dana na treninzima Pehilj bi mogao konkurisati vrlo brzo i za udarnu postavu Plavih.hh2Mqwj9wqfQ
Potraži ga na Facebooku!!!

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hehe pa ovaj momak ako je vjerovat ovim stranicama po internet: Bosanac, turcin, makedonac, albanac i azerbaijdzanac (?) haha 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Svaka čast, bistriče, što iskopa taj video, nigdje ga ne nađoh. Kažem ja, preperverzan igrač.
Brzina i tehnika su neupitni.

Sto se tice novi imena mogu reci za Pehilja da je perspektivan igrac sad vidjecemo kako ce se razviti u Zelji.Preko klipa se igrac ne moze poznati da li vrijedi ili ne tako da dok ga ne vidimo na terenu suvisno je komentare ostavljati.Softic nije bio los kod Hotica,ali nije ni nesto posebno,ali vidjecemo sta ce Amar reci jer njegova je zadnja

AMAR OSIM!
Jao secam se Softica kada je igrao protiv nas u kvalifikacijama,kako se sprdao za Georgievom to je strasno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prijasnjih sezona, u nasoj ligi kada neki tim uzme titulu, totalno se raspadne i ode mu vecina prvotimaca koji su ga doveli do titule. To nije slucaj sa Zeljom ove godine, otisla su samo tri vazna igraca (Bekric,Bucan,Simic), a dosla su jos neka pojacanja (Zeba,Savic,Ganchev,...) Tako da imamo fine sanse da odbranimo titulu po drugi put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma igrao je on ovde godinu dana i nesto ga nisam upamtio da je pretjerano kvalitetan, pogotovo za ovog Zelju, jer je velika razlika izmedju ovog i onog ZeljeDevil je napisao/la:Jao secam se Softica kada je igrao protiv nas u kvalifikacijama,kako se sprdao za Georgievom to je strasno.
Za zivot cijeli!
sjecam se da je povrijedio clanak meni se cini cim je dosao i da dugo nije trenirao , a treba se sjetiti kako neki sadasnji igraci koji su nosili dres zelje pod krunicem i hoticem igrali tad a kako igraju sadThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma igrao je on ovde godinu dana i nesto ga nisam upamtio da je pretjerano kvalitetan, pogotovo za ovog Zelju, jer je velika razlika izmedju ovog i onog ZeljeDevil je napisao/la:Jao secam se Softica kada je igrao protiv nas u kvalifikacijama,kako se sprdao za Georgievom to je strasno.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ima i ta mjesta, da vidimo jel bilo do igraca il do amaralottdogg je napisao/la:sjecam se da je povrijedio clanak meni se cini cim je dosao i da dugo nije trenirao , a treba se sjetiti kako neki sadasnji igraci koji su nosili dres zelje pod krunicem i hoticem igrali tad a kako igraju sadThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma igrao je on ovde godinu dana i nesto ga nisam upamtio da je pretjerano kvalitetan, pogotovo za ovog Zelju, jer je velika razlika izmedju ovog i onog ZeljeDevil je napisao/la:Jao secam se Softica kada je igrao protiv nas u kvalifikacijama,kako se sprdao za Georgievom to je strasno.

Za zivot cijeli!
Ko je napravio ovaj novi forum,neka ga sto prije obrise...
Sto se tice Softica dosao je kao igrac od koga se puno ocekivalo nazalost to nije nikad pokazao koji su razlozi bili ne znam ali ja sam od njega uvjek ocekivao da bljesne lopte definitivno zna jak je i borben ima stvarno odlican pas ali mu je nesto falilo da to i pokaze moguce povrede, ne bi se zacudio da ga Brko ostavi ni najmanje Brko voli fajtere a Softic je taj tip igraca.
SADAT SAINI je meni nepoznainca ali iz ovog klipa pravo brz igrac i fina kontrola lopte sem toga ako je nastupao za Gençlerbirliği i Eskisehirspor vjerovatno nesto i vrijedi.Sta ce biti sa njim vidicemo ne djeluje lose...
Ovaj treci Jasmin Omeragic nisam uspio naci nista o njemu ni ko je ni sta.
SADAT SAINI je meni nepoznainca ali iz ovog klipa pravo brz igrac i fina kontrola lopte sem toga ako je nastupao za Gençlerbirliği i Eskisehirspor vjerovatno nesto i vrijedi.Sta ce biti sa njim vidicemo ne djeluje lose...
Ovaj treci Jasmin Omeragic nisam uspio naci nista o njemu ni ko je ni sta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nakon turnira u Fojnici idemo opet u Medjugorje, zaradilo se u Evropi 

A sve se kuka da nemadjale je napisao/la:Nakon turnira u Fojnici idemo opet u Medjugorje, zaradilo se u Evropi

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
za ovog sainija pitari bi rekli pele 

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.