AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 23 jul 2014, 12:47

Ako cemo gledat po prioritetina najvaznije je dovest krilo, zatim veznjaka, beka pod uslovom da Abate ode, a golman moze i sljedece sezone.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2014, 13:05

Ma ni to krilo nije toliki problem, ako bas zatreba, otkupiti Taarabta da bude zamjena Menezu ili Saraviju. Ako nista, bar napad nam vise nije problem.
Veznjak i bek s druge strane najveci prioritet, bez ta dva igraca se ne smije uci u novu sezonu.

Za golmana se slazem, ali problem je sto bi do godine vec neko mogao ugrabiti Perina, nije bas da se niko ne interesuje za njega. A naci nekog drugog mladog i isto tako kvalitetnog golmana bi po nas bila nemoguca misija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 jul 2014, 13:09

Robinho odbio ponudu Cruzeira u vrijednosti od 1.8m po sezoni, kod nas zarađuje 2.5
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2014, 13:23

Yebem li mu sav rod zenski. :puke:

Sto je najgore, ti ne mozes nikoga drugog dovesti dok se ovog nehljeba ne rijesis. Nasi su pojeli go'vno kad su mu produzili ugovor, dosad bi mu vec istekao pa ti jarane idi gdje ho's, a ovako ti ga ostaje trpiti bar godinu dana. :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 jul 2014, 14:48

Ma neće niko na kraju ni doći. 'Konkurenti' ako ih tako mogu nazvati već su doveli ozbiljna pojačanja od Intera, Rome, Juventusa itd. dok se Milan povezuje sa svakim igračom na svijetu a niko se ne dovodi jer je uprava nesposobna. Na kraju će ćelo 5 do 12 dovesti neke ublehaše tipa Birsa i reći ovo je naš mr. X sad napadamo na sve :tokralju:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 jul 2014, 14:50

Meni nija jasno povezuju nas s Laveziom imas na toj poziciji Serafa i Meneza i oni bi trece krilo, a vezni redi ti čine igrački koji realno su domet za Verone svasta :oops:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 jul 2014, 14:54

meskalin je napisao/la:Meni nija jasno povezuju nas s Laveziom imas na toj poziciji Serafa i Meneza i oni bi trece krilo, a vezni redi ti čine igrački koji realno su domet za Verone svasta :oops:
A sta je sa drugom stranom kad je napad u pitanju? Ne mislis valjda da nam Niang i Robinjo (ako ostane) igraju desno krilo :-?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 jul 2014, 15:35

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 jul 2014, 15:48

Pazzini,Balotelli,Saraf,Menez,Niang sasvim dovoljno za 3 ofanzivna igraca u startnoj postavi jer ne igramo na puno frontova. Pojacati bekovsku poziciju, poziciju centralnog veznog i to je to. Davati dosta minuta Mastouru jer moze biti paklen igrac ionako nemamo sta izgubiti. Volio bi da dovedemo Peruzzia iz Catanie fantastican desni bek. Balanta kao stoper mi je bio jedan od zelja ali cini mi se Inter ce ga dovesti.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 jul 2014, 16:36

Pazzo i Balo ne mogu igrati krilo, Nianga vise ne vrijedi ni spominjati, znaci ostanu Saraf i Menez, koji vi trebali izgurat cijelu sezonu bez povreda i kartona.

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 23 jul 2014, 17:34

Da napišem nešto pa da se mogu quotat na kraju sezone :D

Najiskrenije vjerujem da Filippo Inzaghi može biti Milanov Antonio Conte. Taj čovjek je svoju čitavu slavom okrunjenu nogometnu karijeru izgradio isključivo na nogometnoj inteligenciji i čitanju igre. Sve što je ostvario je bilo isključivo njegovom zaslugom, sa 0,001% talenta. Ako itko zna tajnu formulu za uspjeh u nogometu to su on i Antonio Conte. Nije se rodio taj koji je Pippa zajebao, a ako bude kao trener upola zajeban kao što je bio kao igrač, bit će duplo zajebaniji od svih trenera na svijetu :D

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 jul 2014, 18:24

A jeste se svezali krila.
Hoće li krila dobivati možda od stopera lopte ? Ili kao i svakoj (solidnoj) ekipi treba neki vrhunski veznjak koji bi ih opskrbljivao istim.
Dakle, prioriteti su: Veznjak, pa bek, pa tek onda krilo i golman.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 jul 2014, 18:31

a kome ce onda veznjak dati loptu ako nema krila :lol: :lol: :lol: a ne stvarno, veznih igraca inekak imamo ( ajd sad necemo raspravljat a njihovoj kvaliteti ) ali po brojcanom stanju ih imamo. a koliko krilnig napadaca, znaci Saraf, Menez i Niang, robija ne racunam jer ce najvjerovatnije otici. i sad treba izgurati sezonu sa ova dva, nema sanse, ne spominjite Hondu da to moze igrati kad svi znamo gdje treba da igra, on se snalazi na poziciji krilnog napadaca ko Mejra u Konzumu

tako da ja sam prvenstveno za dolazak jdnog krilnog, pa onda mozda beka, pa golmana, a u veznom ako nafataju koga dobro i jeste ako ne moze se pregrmiti ova sezona i sa Montom, de jongom, muntariem, poliem, Hondom, Cristanteom i ostalim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 jul 2014, 18:34

Pa i suvišno je raspravljati.
Nemamo kvalitetnih klasičnih veznjaka već drvosječe i destruktivce a to za nešto više od eventualno Europa Lige nije dovoljno.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 jul 2014, 18:45

Moram se složiti s @Titom. U sadašnjim okolnostima je prioritet veznjak koji zna baratati s loptom, po mogućnosti trequartista koji može hraniti Balotellija, El Shaarawyja i Meneza loptama. De Jong, Muntari i Essien definitivno nisu takvi igrači, a bogami nije ni Montolivo. Krila su manje-više solidno popunjena, iako sam lično bio za Iturbeov dolazak. Poslije veznjaka dolaze golman, bek i krilo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 jul 2014, 18:58

sta cemo onda za nedaj boze u slucaju povrede Sarafa i Meneza... onda 4-3-3 ne pije vode vise. :?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 jul 2014, 19:08

Što se tiće pozicija krilnih napadaca mislim da su brojcano popunjenje. Zaboravljate da i Baloteli moze igrati kvalitetno krilnog napdaca, igrao je to i u sitiju, ionako se kad igra dosta izvlaci po stranama, brz je a ima i tehniku. Ja bi volio vidjeti napad ElS- Pazzo-Balo, mislim da bi to bio pun pogodak. Sa druge strane Balo na krilu znaci jedan igrac manje i defanzivi jer se taj ne vraca.
Nama bi trebao jedan kvalitetan veznjak koji zna stati na loptu, ali bez 20-30 mil ga nema, znaci od takvog igtaca nista. Zato ja ocekujem sa Cristante i Saponara pokazu svoj kvalitet. Vrijeme im je.
Što se tice bekovskih pozicija ja ocekujem da tu ove godine igraju De Sciglio i Albertazzi, abate i konstant rezerve. Ko je prosle godine gledao koju utakmicu Verone mogao je vidjeti da Albertazzi igra odlicno lijevog beka.

I nemojete mi vise tog Honde i tih klupih stavova igra lose zbog pozicije, presmijesno. LIK JE LOŠ, i to nema veze sa pozicijom koju igra u Milanu, igrao je sve pozicije u vezi i ni na jednoj nije nista pokazao, i za to Ćao iz Milana.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 jul 2014, 19:46

Balu je grehota izvlacit na krilo, sto dalje od gola veca steta i veci prostor za padanje i iznudjivanje prekrsaja. To je moje misjenje i ne mora se niko sloziti. Ne kazem ja da nama be treba veznjak, bek i golman. Naravno da trebaju, ali kao sto neko ranije rexe krila nam i brojcano fali. U slucaju ne daj Boze povrede Meneza ili Faraona, onda jedino ostaje Niang koji nekako moze popunit tu poziciju. O njegovim mogucnostima ne bih sad

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jul 2014, 20:21

Trebalo bi Hondu gurnuti u ova 3 vezna igrača ako ne dođe neko pojačanje a garant neće :)

Igrao je dobro na SP, treba mu dati još jednu šansu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 jul 2014, 20:58

Hondu samo treba gurnuti u najskupljiji suzuki na izlazna vrata.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.