Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
hvala lawleru što me tjera u najavljenu pauzu, vrijeme je.
izvinjavam se svima za onih par epiteta s kojim sam ga ukrasio prije par sati.
gubi 3-1 upravo.
pozdrav
izvinjavam se svima za onih par epiteta s kojim sam ga ukrasio prije par sati.
gubi 3-1 upravo.
pozdrav
U desetom selu živi Antuntun!
Taman da zaplačem kako ne može pasti gol na Steaui kad tamo 1:0 u nadoknadi. 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Prvi put da igram tenis i kontam sigurica i odma napocetku usere listicSarajlijc@ je napisao/la:Hajde Almagro!!

Moze li mi neko ko se kladi na bet365 objasniti malo bolje ovu njihovu pre game ponudu za city barca
e sad Reynolds **** ti Tenis
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Consigliere
- Kontakt:
Pazi debila

E, lijepi fudbal...

E, lijepi fudbal...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Iko ???Guarin14 je napisao/la:Moze li mi neko ko se kladi na bet365 objasniti malo bolje ovu njihovu pre game ponudu za city barca
prije tekme napravi neku okladu do max 25€ na tu tekmu, kada krene tekma, takoder odigraj nesto live, ako padnes to live sta si igrao, oni ce ti dato "free bet" u vrijednosti oklade koju si napravio na doticnu tekmu prije pocetka tj.Guarin14 je napisao/la:Iko ???Guarin14 je napisao/la:Moze li mi neko ko se kladi na bet365 objasniti malo bolje ovu njihovu pre game ponudu za city barca
ako npr. odigras 1X na City 25€ i onda live da ce City imati vise kornera, ako Barcelona bude imala vise kornera dobivas "free bet" u vrijednosti 25€!
- Illmatic09
- Kontakt:
Pogresno su ga svatili, covjek ima fobiju od paukova, samo je ubio velikog paukaConsigliere je napisao/la:Pazi debila![]()
![]()
E, lijepi fudbal...

Hvala drug..Zvekno sam 20 eura da ce oba dati..Kad krene tekma ako ne bude gola na pocetku opalit cu isto na 20 eura da ce biti go u prvom poluvremenu..j00k3r je napisao/la:prije tekme napravi neku okladu do max 25€ na tu tekmu, kada krene tekma, takoder odigraj nesto live, ako padnes to live sta si igrao, oni ce ti dato "free bet" u vrijednosti oklade koju si napravio na doticnu tekmu prije pocetka tj.Guarin14 je napisao/la:Iko ???Guarin14 je napisao/la:Moze li mi neko ko se kladi na bet365 objasniti malo bolje ovu njihovu pre game ponudu za city barca
ako npr. odigras 1X na City 25€ i onda live da ce City imati vise kornera, ako Barcelona bude imala vise kornera dobivas "free bet" u vrijednosti 25€!
poruka za S.Williams
WhITE POWER kozo!
WhITE POWER kozo!
Pa moj Robredo dvije set lopte. Ccc.
EDIT: Dobro je, uze njegov servis zato.
EDIT: Dobro je, uze njegov servis zato.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
rammstein je napisao/la:poruka za S.Williams
dobra si, nisi losa
pa kakve lopte šalje ova protiv Serene to nije normalno
Pustiću sunce da topi ljubav!
Usra mi Almagro dobar listic , userem mu oca
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Pobjedi klošar na kraju, nekako.Krokodil je napisao/la:Skinut' će me Vasselin na 2 listića, divno!![]()

ova S Williams je zrela sljedece kolo da ispadnne ... na kvoti 1.05 ona ide na TB 

Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 18 feb 2014, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ljudi kako vi date nekom link kada provjeravate listic preko premier-kladionica.com/QR ?
ja gledam listic al kad ga postavim samo ovo http://www.premier-kladionica.com/qr/#/qr/" onclick="window.open(this.href);return false;
ja gledam listic al kad ga postavim samo ovo http://www.premier-kladionica.com/qr/#/qr/" onclick="window.open(this.href);return false;
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Imam za sutra snooker kvotu 7, četiri para..
Pregazit ću kladionice ko plitak potok.
A kad bih postavio ovdje, bio bi fijasko od tiketa.. Eh, zavrzlame životne!
Nego, zar ne mislite da bi večeras groth-karlović trebalo ići over gemova? Nisam vidio da se nešto puno piše o tome u glavnoj temi, a za tenis sam laik nad laicima, pa bi prije uplate bilo dobro čuti neka mišljenja.
Pregazit ću kladionice ko plitak potok.

A kad bih postavio ovdje, bio bi fijasko od tiketa.. Eh, zavrzlame životne!
Nego, zar ne mislite da bi večeras groth-karlović trebalo ići over gemova? Nisam vidio da se nešto puno piše o tome u glavnoj temi, a za tenis sam laik nad laicima, pa bi prije uplate bilo dobro čuti neka mišljenja.
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.