FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
[youtube][/youtube]
Bliži se.......
Bliži se.......
- BayernMunchen31
- Kontakt:
"Ove zlatne lopte ne znace nista, Ribery je jos miljama ispred sviju" -Leo Messi
"Ako je Messi najbolji na svijetu, Ribery je u univerzumu"- Dani Alves
"Bilal jede bekove ko pilav" - Frenkie
"Effenberg: Bayern nema pravog vodje i nisu favoriti kao ni protiv Juventusa.
Schweisnteiger: 'os da ti mater ja je*em"
"U Zenicu kada podjem ja .." Uli Honess
"Gubimo bitku na sredini terena jer imam problema sa reumom" Xavi
Uvukao se strah unutar tabora Katalonskog Giganta
Evo samo neke izjave citam iz intervjua sa igracima...
Uvukao se strah unutar tabora Katalonskog Giganta

FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
BayernMunchen31 je napisao/la:"Ove zlatne lopte ne znace nista, Ribery je jos miljama ispred sviju" -Leo Messi
Uvukao se strah unutar tabora Katalonskog Giganta![]()
Gerard Pique: "Bayern je sjajan protivnik, ali čini mi se da svi zaboravljaju da smo i mi sjajna ekipa. U vrijeme kada je fudbal bio igra gdje na kraju pobjeđuju Nijemci mi smo promijenili tu izreku. S Barcelonom i reprezentacijom Španije obilježili smo ovaj sport i zapečatili ga zauvijek. "
pametnom dosta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:BayernMunchen31 je napisao/la:"Ove zlatne lopte ne znace nista, Ribery je jos miljama ispred sviju" -Leo Messi
Uvukao se strah unutar tabora Katalonskog Giganta![]()
Gerard Pique: "Bayern je sjajan protivnik, ali čini mi se da svi zaboravljaju da smo i mi sjajna ekipa. U vrijeme kada je fudbal bio igra gdje na kraju pobjeđuju Nijemci mi smo promijenili tu izreku. S Barcelonom i reprezentacijom Španije obilježili smo ovaj sport i zapečatili ga zauvijek. "
pametnom dosta

Dosao je i konacno i taj match, nekih 20-ak sati...
Sve ce ovisiti o nasoj sredini terena, barem u ovoj utakmici, ako zaustavimo njihovu sredinu terena i budemo u prilici da napadamo, tesko da odbrana Barcelone nece pokleknuti protiv naseg napada.
Znaci nas napad u odnosu na njihovu odbranu je definitivno jaca strana!!!
Zuti kartoni su nesto vrlo opasno sto bi nas moglo kostati finala, ako izvucemo pozitivan rezultat u prvoj utakmici.
Neka bude sta bude, samo da se jedna stvar zna, kladionica nas je postavila kao favorita za sutrasnji match, kvota je 2.15 na nas, tako da se nadam da nece pogrijesiti!!!

NEGO, jesmo li mi svi spremni i zdravi za sutra??? Je li bilo nekih odgovora od Jupp-a ko pocinje, Gomez ili Pizzaro? Müller ili Robben, Gustavo ili Javi...
Mada se nikako ne mogu razuvjeriti da bi najbolje bilo sa Gustavom - Javijem i ispred Schweiniem umjesto Müllera te sa Robbery-em na krilima!
Sve ce ovisiti o nasoj sredini terena, barem u ovoj utakmici, ako zaustavimo njihovu sredinu terena i budemo u prilici da napadamo, tesko da odbrana Barcelone nece pokleknuti protiv naseg napada.
Znaci nas napad u odnosu na njihovu odbranu je definitivno jaca strana!!!
Zuti kartoni su nesto vrlo opasno sto bi nas moglo kostati finala, ako izvucemo pozitivan rezultat u prvoj utakmici.
Neka bude sta bude, samo da se jedna stvar zna, kladionica nas je postavila kao favorita za sutrasnji match, kvota je 2.15 na nas, tako da se nadam da nece pogrijesiti!!!
Romariooo, ti si jedan obicni dvolicnjak, aj sad jednostavno nas postedi svojih NAPACENIH komentara, jer iako mislis da si PRE-pametan, budi siguran da nisiRomariooo je napisao/la:Gerard Pique: "Bayern je sjajan protivnik, ali čini mi se da svi zaboravljaju da smo i mi sjajna ekipa. U vrijeme kada je fudbal bio igra gdje na kraju pobjeđuju Nijemci mi smo promijenili tu izreku. S Barcelonom i reprezentacijom Španije obilježili smo ovaj sport i zapečatili ga zauvijek. "
pametnom dosta

NEGO, jesmo li mi svi spremni i zdravi za sutra??? Je li bilo nekih odgovora od Jupp-a ko pocinje, Gomez ili Pizzaro? Müller ili Robben, Gustavo ili Javi...
Mada se nikako ne mogu razuvjeriti da bi najbolje bilo sa Gustavom - Javijem i ispred Schweiniem umjesto Müllera te sa Robbery-em na krilima!
Stern des Südens
Pa nije to @Romariooo izjavio nego Pique i momak je u potpunosti u pravu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Onda je došlo vrijeme da se opet sve vrati starim navikama 

- anelbavarac
- Kontakt:

Naredio Pep

BILD enthüllt exklusiv die nächste Transfer-Sensation der Bayern: Die Münchner verpflichten nach Star-Trainer Pep Guardiola (42) auch Super-Star Mario Götze (20) für die kommende Saison.
Dortmund ist trotz Vertrags mit Götze bis 2016 machtlos. Weil der Nationalspieler im Sommer für eine festgeschriebene Ablösesumme in Höhe von rund 37 Millionen Euro wechseln darf. Bayern bezahlt sie.
Nach BILD-Informationen hat Götze einen langfristigen Vertrag beim neuen Deutscher Meister bereits unterschrieben.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kako piše najtiražniji evropski dnevni list Bild, Bayern je potpisao zvijedzu Borussije Dortmund Maria Gotzea.
Bild tvrdi kako je ponajbolji fudbaler Borussije Dortmund, sjajni mladi reprezentativac Njemačke Mario Gotze od naredne sezone igrač minhenskog Bayerna.
Prema navodima ovog lista, Dortmund je bio prisiljen prihvatiti ponudu u iznosu od 37 miliona eura koliko je Bayern ponudio, jer je Gotze imao u ugovoru klauzulu prema kojoj ga Borussija mora pustiti onoj ekipi koja za njega uplati 37 miliona eura.
Bild tvrdi kako je ponajbolji fudbaler Borussije Dortmund, sjajni mladi reprezentativac Njemačke Mario Gotze od naredne sezone igrač minhenskog Bayerna.
Prema navodima ovog lista, Dortmund je bio prisiljen prihvatiti ponudu u iznosu od 37 miliona eura koliko je Bayern ponudio, jer je Gotze imao u ugovoru klauzulu prema kojoj ga Borussija mora pustiti onoj ekipi koja za njega uplati 37 miliona eura.
Koji tajming!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Rekordmeister
- Kontakt:
Lagano tacno onda kad to ozvanja najzvucnije !! Sad kad pocnu dolaziti zutalji sa spikom on je djete BVB i nece nikad preci u Bayu
Mario dobro dosao 

Znaci da od prelaska Mireta u Bayern nema nista :/
- Sarajevo1946
- Kontakt:
E, ovo me baš iznenadilo 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Kako BILD navodi, Mario Götze je vec potpisao za Bayern. Dortmund nema šanse drzati Götze-a, posto Bayern placa zahtjevanu sumu od 37mill €.
Mario ce u Münchenu oko 7mill € zaradzivati. Znaci prema BILD-u ....
Transfer = 100% !
Ocekujem brzi demant nasih u vezi ovoga
Mario ce u Münchenu oko 7mill € zaradzivati. Znaci prema BILD-u ....
Transfer = 100% !
Ocekujem brzi demant nasih u vezi ovoga

- Rekordmeister
- Kontakt:
Upravo tako.Lucryler je napisao/la:Znaci da od prelaska Mireta u Bayern nema nista :/
Teška noć. 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bild je jednom objavio da je Diego prešao u Bayern, tako da još ne vjerujem u to
Bild je jednom objavio da je Diego prešao u Bayern, tako da još ne vjerujem u to

Tesko mi je ovo povjerovati!!!
No ukoliko je istina Bayern postaje nova Barcelona i bit cemo ubjedljivo najjaca ekipa na svijetu. Ovaj transfer, ako se ne radi o patci, bi mogao znaciti i da je dosao kraj Robben-u!
BTW, BILD je uvijek imao prvi i ujedno najtacnije informacije ovog tipa,
Kako neko rece, koji timing!!!
No ukoliko je istina Bayern postaje nova Barcelona i bit cemo ubjedljivo najjaca ekipa na svijetu. Ovaj transfer, ako se ne radi o patci, bi mogao znaciti i da je dosao kraj Robben-u!
BTW, BILD je uvijek imao prvi i ujedno najtacnije informacije ovog tipa,

Kako neko rece, koji timing!!!
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:

Fakat dobra sala nekog od novinara, ali ako se ne varam ovako su svi veliki Bayernovi transferi zavrsili ili velika vecina njih.
Tekma je sve blize, svi smo strasno nervozni. Za ovakve trenutke se zivi, zato i volimo najvazniju sporednu stvar na Svijetu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
23.04.2013 - 00:01 Uhr

Von FELIX SEIDEL
Guardiola war erst der Anfang!
BILD enthüllt exklusiv die nächste Transfer-Sensation der Bayern: Die Münchner verpflichten nach Star-Trainer Pep Guardiola (42) auch Super-Star Mario Götze (20) für die kommende Saison.
GÖTZE ZU BAYERN!!!!
Dortmund ist trotz Vertrags mit Götze bis 2016 machtlos. Weil der Nationalspieler im Sommer für eine festgeschriebene Ablösesumme in Höhe von rund 37 Millionen Euro wechseln darf. Bayern bezahlt sie.
Nach BILD-Informationen hat Götze einen langfristigen Vertrag beim neuen Deutscher Meister bereits unterschrieben.

Von FELIX SEIDEL
Guardiola war erst der Anfang!
GÖTZE ZU BAYERN!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.