Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

coelho41
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la coelho41 » 31 jul 2023, 09:50

Jel bio ko u Čevljanovićima?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 jul 2023, 09:57

coelho41 je napisao/la:
31 jul 2023, 09:50

Lijepo je vidjeti narod da se veseli :ljepota:

Za mene je velika tragedija nedostatak plesačica...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2023, 10:00

Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao BMW-om i udario dvije 23-godišnje djevojke prošlog petka u Hrasnom, pušten je na slobodu.

Tužilaštvo KS nije ni tražilo pritvor jer se radi o maloljetniku te je tužitelj smatrao da nema opravdanog osnova za zahtjev nakon čega je bahati vozač pušten na slobodu.

Dvije djevojke koje su hodale trotoarom u trenutku kada ih je automobilom udario BMW su odmah prevezene na KCUS gdje su jednoj konstatovane teške tjelesne povrede (fraktura kosti u peti), a drugoj lakše.

Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je upravljao automobilom, koji je u vlasništvu njegove majke, je 2006. godište i nije bio pod utjecajem alkohola i narkotika u trenutku testiranja nakon što je skrivio nesreću.

:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 jul 2023, 10:04

Fin momak, ne pije.
coelho41 je napisao/la:
Bio mi 1 event od tog događaja na opštini. :urnebes:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 31 jul 2023, 10:10

coelho41 je napisao/la:
slika

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 jul 2023, 10:13

AshburtonG je napisao/la:
31 jul 2023, 10:10
coelho41 je napisao/la:
slika
Protiv sam borbe bikova, ali mislim da bih gledanje toga i mogao nekako istrpiti. Ove propratne događaje okolo, nema šanse.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 jul 2023, 10:14

slika

Love is in the air. Kakvi pogledi :ljepota:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 jul 2023, 10:40

MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 10:00
Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao BMW-om i udario dvije 23-godišnje djevojke prošlog petka u Hrasnom, pušten je na slobodu.

Tužilaštvo KS nije ni tražilo pritvor jer se radi o maloljetniku te je tužitelj smatrao da nema opravdanog osnova za zahtjev nakon čega je bahati vozač pušten na slobodu.

Dvije djevojke koje su hodale trotoarom u trenutku kada ih je automobilom udario BMW su odmah prevezene na KCUS gdje su jednoj konstatovane teške tjelesne povrede (fraktura kosti u peti), a drugoj lakše.

Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je upravljao automobilom, koji je u vlasništvu njegove majke, je 2006. godište i nije bio pod utjecajem alkohola i narkotika u trenutku testiranja nakon što je skrivio nesreću.

Cuj nema opravdanog osnova :urnebes:

Znaci sad komotno mozemo svi udariti nekog na ulici i pravit se da smo u GTA, i pustit ce nas. Yebem te drzavo usrana :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2023, 10:41

DamirT je napisao/la:
31 jul 2023, 10:40
MortemHz je napisao/la:

Znaci sad komotno mozemo svi udariti nekog na ulici i pravit se da smo u GTA, i pustit ce nas. Yebem te drzavo usrana :puke:
Kad si maloljetan onda sve može, samo jako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 jul 2023, 10:43

MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 10:41
DamirT je napisao/la:
31 jul 2023, 10:40
MortemHz je napisao/la:

Kad si maloljetan onda sve može, samo jako
Boli ga qita, veceras opet za volan pa ce nekog drugog udariti. Roditelji od cura da su pametni pa gofno sacekat negdje iza zgrade. Ubit Boga u njemu, pa vise nece ni sjest za volan, a kamoli glumit F1.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 31 jul 2023, 10:59

U bilo kojem mjestu u africi, za krađu, kasapljenje ljudi, silovatelja itd.

Na brzaka se jedno 15-20 ljudi skupi, polomi svaku kost koji ima, nabacaju gume na njega i pale vatru.

Od svih divljaština nekako mi je ovaj najprihvatljiviji u kontekstu našeg sudstva.

Šta bi sa onim manijakom sto je dvoje djece poslao u bolnicu i nanio teže povrede? Eto tog covjeka bi recimo bilo dobro paralizirati, jer očito je da zakon i pravdu treba uzeti u svoje ruke ili će nečije drugo dijete nastradati.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 31 jul 2023, 11:04

ASD je napisao/la:
31 jul 2023, 10:13
AshburtonG je napisao/la:
31 jul 2023, 10:10
coelho41 je napisao/la:
slika
Protiv sam borbe bikova, ali mislim da bih gledanje toga i mogao nekako istrpiti. Ove propratne događaje okolo, nema šanse.
Borbe bikova su bile prezabavne, nisu nasilne, bikovi jedan protiv drugog, ima i sudija da prekine ukoliko bi došlo do potencijalne povrede, par bikova se čak nije ni "uhvatilo" u borbu, samo ih mirno izveli iz arene.

Što se tiče propratnih događaja, takmičenje u bacanju kamena s ramena uzeo neki lik iz Srebrenice, bacio kamenčugu s ramena i to iz mjesta skoro 17m, nije mi jasno što mi takve talente ne treniramo za Olimpijske norme :mrgreen:

A za te ostale aktivnosti koje se bespotrebno osuđuju, prođe vam život održavajući nivo koji nemate ili određivajući šta je drugima za radit. Čovjek s ringišpila mi je sjajan.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 31 jul 2023, 11:07

Čevljanovići su top, ne znate šta propuštate.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 jul 2023, 11:12

coelho41 je napisao/la:
31 jul 2023, 11:04

Što se tiče propratnih događaja, takmičenje u bacanju kamena s ramena uzeo neki lik iz Srebrenice, bacio kamenčugu s ramena i to iz mjesta skoro 17m, nije mi jasno što mi takve talente ne treniramo za Olimpijske norme :mrgreen:
Da nije Hamza Alić. :D

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 jul 2023, 11:15

Neka plastikuša na onlyfansu oborila rekord i uzela milion dolara za jedan dan.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 31 jul 2023, 11:16

ASD je napisao/la:
31 jul 2023, 11:12
coelho41 je napisao/la:
31 jul 2023, 11:04

Da nije Hamza Alić. :D
Haha nije, al su garant rodbina :rol:
Ovaj se preziva Ademović, isto ćelav i golem onako ko Hamza, a voditelj sa Izvorne TV je prije početka takmičenja u bacanju kamena s ramena prenio pozdrave od Hamze Alića lično za sve takmičare :D

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 31 jul 2023, 11:32

Hamza je legenda, sjećam se u moje selo kad je dolazio na teferič bacio kamen nikad ga nisu ni našli.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 jul 2023, 11:36

Ne znam sto vam smetaju Cevljanovici, pustite raju da se zabavlja. Ocigledno je da se korida vise u Bosni isprati nego SFF. Narod vise voli teferice, nego fancy događaje, i to je cinjenica za sve narode ex yu (izuzev Slovenaca), i nema stvarno logike da se ti ljudi osuđuju. Glupo je da mi sad glumimo neku becku gospodu kad mi to nismo, niti cemo kad biti. I ne treba se sramiti toga
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 31 jul 2023, 11:40

Ramo i Isak dominiraju, prelijepi misici puna podrska

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 31 jul 2023, 11:44

Uvijek je bilo tradicionalnih festivala, vasera i slicnih manifestacija.

U Svabiji haman svako naselje na neki nacin obiljezava tradiciju. Gore kod Hamburga, to tradicionalna nosnja, njihove gange, upregnuti konji itd.

U Svici recemo postoji Alpabfahrt ili tradicija slavlja povrata stoke sa pasnjaka. Onda u odredjenim zemljama po obicaju prvo se pukne nekakvo kolo, negdje i saspe rafal, pa pusti neka narodna muzika, a onda ide prezderavanja domacim jelima te lokanje do besvjesti.

O Spaniji da ne pricam, ako nista na bh koridi, volove vrate u jednom komadu kuci.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.