Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jel bio ko u Čevljanovićima?
Lijepo je vidjeti narod da se veseli

Za mene je velika tragedija nedostatak plesačica...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao BMW-om i udario dvije 23-godišnje djevojke prošlog petka u Hrasnom, pušten je na slobodu.
Tužilaštvo KS nije ni tražilo pritvor jer se radi o maloljetniku te je tužitelj smatrao da nema opravdanog osnova za zahtjev nakon čega je bahati vozač pušten na slobodu.
Dvije djevojke koje su hodale trotoarom u trenutku kada ih je automobilom udario BMW su odmah prevezene na KCUS gdje su jednoj konstatovane teške tjelesne povrede (fraktura kosti u peti), a drugoj lakše.
Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je upravljao automobilom, koji je u vlasništvu njegove majke, je 2006. godište i nije bio pod utjecajem alkohola i narkotika u trenutku testiranja nakon što je skrivio nesreću.

Tužilaštvo KS nije ni tražilo pritvor jer se radi o maloljetniku te je tužitelj smatrao da nema opravdanog osnova za zahtjev nakon čega je bahati vozač pušten na slobodu.
Dvije djevojke koje su hodale trotoarom u trenutku kada ih je automobilom udario BMW su odmah prevezene na KCUS gdje su jednoj konstatovane teške tjelesne povrede (fraktura kosti u peti), a drugoj lakše.
Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je upravljao automobilom, koji je u vlasništvu njegove majke, je 2006. godište i nije bio pod utjecajem alkohola i narkotika u trenutku testiranja nakon što je skrivio nesreću.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AshburtonG
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Protiv sam borbe bikova, ali mislim da bih gledanje toga i mogao nekako istrpiti. Ove propratne događaje okolo, nema šanse.

Love is in the air. Kakvi pogledi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cuj nema opravdanog osnovaMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:00Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao BMW-om i udario dvije 23-godišnje djevojke prošlog petka u Hrasnom, pušten je na slobodu.
![]()

Znaci sad komotno mozemo svi udariti nekog na ulici i pravit se da smo u GTA, i pustit ce nas. Yebem te drzavo usrana

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad si maloljetan onda sve može, samo jakoDamirT je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:40Cuj nema opravdanog osnovaMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:00Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao BMW-om i udario dvije 23-godišnje djevojke prošlog petka u Hrasnom, pušten je na slobodu.
![]()
![]()
Znaci sad komotno mozemo svi udariti nekog na ulici i pravit se da smo u GTA, i pustit ce nas. Yebem te drzavo usrana![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Boli ga qita, veceras opet za volan pa ce nekog drugog udariti. Roditelji od cura da su pametni pa gofno sacekat negdje iza zgrade. Ubit Boga u njemu, pa vise nece ni sjest za volan, a kamoli glumit F1.MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:41Kad si maloljetan onda sve može, samo jakoDamirT je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:40Cuj nema opravdanog osnovaMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:00Maloljetnik inicijala H.L.A. koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao BMW-om i udario dvije 23-godišnje djevojke prošlog petka u Hrasnom, pušten je na slobodu.
![]()
![]()
Znaci sad komotno mozemo svi udariti nekog na ulici i pravit se da smo u GTA, i pustit ce nas. Yebem te drzavo usrana![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U bilo kojem mjestu u africi, za krađu, kasapljenje ljudi, silovatelja itd.
Na brzaka se jedno 15-20 ljudi skupi, polomi svaku kost koji ima, nabacaju gume na njega i pale vatru.
Od svih divljaština nekako mi je ovaj najprihvatljiviji u kontekstu našeg sudstva.
Šta bi sa onim manijakom sto je dvoje djece poslao u bolnicu i nanio teže povrede? Eto tog covjeka bi recimo bilo dobro paralizirati, jer očito je da zakon i pravdu treba uzeti u svoje ruke ili će nečije drugo dijete nastradati.
Na brzaka se jedno 15-20 ljudi skupi, polomi svaku kost koji ima, nabacaju gume na njega i pale vatru.
Od svih divljaština nekako mi je ovaj najprihvatljiviji u kontekstu našeg sudstva.
Šta bi sa onim manijakom sto je dvoje djece poslao u bolnicu i nanio teže povrede? Eto tog covjeka bi recimo bilo dobro paralizirati, jer očito je da zakon i pravdu treba uzeti u svoje ruke ili će nečije drugo dijete nastradati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Borbe bikova su bile prezabavne, nisu nasilne, bikovi jedan protiv drugog, ima i sudija da prekine ukoliko bi došlo do potencijalne povrede, par bikova se čak nije ni "uhvatilo" u borbu, samo ih mirno izveli iz arene.
Što se tiče propratnih događaja, takmičenje u bacanju kamena s ramena uzeo neki lik iz Srebrenice, bacio kamenčugu s ramena i to iz mjesta skoro 17m, nije mi jasno što mi takve talente ne treniramo za Olimpijske norme

A za te ostale aktivnosti koje se bespotrebno osuđuju, prođe vam život održavajući nivo koji nemate ili određivajući šta je drugima za radit. Čovjek s ringišpila mi je sjajan.
Čevljanovići su top, ne znate šta propuštate.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ASD
- Kontakt:
Neka plastikuša na onlyfansu oborila rekord i uzela milion dolara za jedan dan.
Hamza je legenda, sjećam se u moje selo kad je dolazio na teferič bacio kamen nikad ga nisu ni našli.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ne znam sto vam smetaju Cevljanovici, pustite raju da se zabavlja. Ocigledno je da se korida vise u Bosni isprati nego SFF. Narod vise voli teferice, nego fancy događaje, i to je cinjenica za sve narode ex yu (izuzev Slovenaca), i nema stvarno logike da se ti ljudi osuđuju. Glupo je da mi sad glumimo neku becku gospodu kad mi to nismo, niti cemo kad biti. I ne treba se sramiti toga
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- numanumaye22
- Kontakt:
Ramo i Isak dominiraju, prelijepi misici puna podrska
Uvijek je bilo tradicionalnih festivala, vasera i slicnih manifestacija.
U Svabiji haman svako naselje na neki nacin obiljezava tradiciju. Gore kod Hamburga, to tradicionalna nosnja, njihove gange, upregnuti konji itd.
U Svici recemo postoji Alpabfahrt ili tradicija slavlja povrata stoke sa pasnjaka. Onda u odredjenim zemljama po obicaju prvo se pukne nekakvo kolo, negdje i saspe rafal, pa pusti neka narodna muzika, a onda ide prezderavanja domacim jelima te lokanje do besvjesti.
O Spaniji da ne pricam, ako nista na bh koridi, volove vrate u jednom komadu kuci.
U Svabiji haman svako naselje na neki nacin obiljezava tradiciju. Gore kod Hamburga, to tradicionalna nosnja, njihove gange, upregnuti konji itd.
U Svici recemo postoji Alpabfahrt ili tradicija slavlja povrata stoke sa pasnjaka. Onda u odredjenim zemljama po obicaju prvo se pukne nekakvo kolo, negdje i saspe rafal, pa pusti neka narodna muzika, a onda ide prezderavanja domacim jelima te lokanje do besvjesti.
O Spaniji da ne pricam, ako nista na bh koridi, volove vrate u jednom komadu kuci.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.