FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 17 jul 2019, 15:15

Denchi je napisao/la:
zagorski je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-mas ... ige/326246
I kad neko kaze nece igrac ovdje ni za vecu platu radi kvaliteta lige. Covjek odbio Sociedad jer mu je Dinamo ponudio vise love, plati svako ce ti doci, bar vecina.
Dinamo igra evropu
Sociedad nikad
i to pije vode ;)
Pije svakako, slazem se. Ali najvise pije 200 milja vise na godisnjem nivou, fina jahtica ili dva ferarija nije viska :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jul 2019, 15:15

belosevic23 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Treba mu 20 kg mase i 20 cm visine da bi mogao igrati seniorski fudbal, kad to bude imao moze se dalje pricati kakav je igrac
Treba mu bas onoliko kao i najboljem fudbaleru svijeta LM .
Messi je jedan na Svijetu i jos njih nekoliko sa 1,60+ koji imaju top u nozi kao Gomez iz Atalante i Saciri iz Liverpula, a Cruz nema kuveta da opuca sa 16 metara na gol, treba mu jos misicne mase za ozbiljnog fudbala nemojte se prosipat
treba mu snage da podnese duel i da može duelirat, jer ne igra na španskim tepisima nego u bosanskim kaljužama...isto kao i Resiću...kao što je i Pidri trebalo da nabije kilažu i poradi na muskulaturi....osim toga noge su mu nerazvijene, a razvijeni mišići noge su dobra preventiva od ozljeda....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jul 2019, 15:15

Još malo do one početne nervoze!! Krenu oni u prvoj minuti u napad...
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jul 2019, 15:16

belosevic28 je napisao/la:Po statutu ne mozemo igrati drugu formaciju osim 4231, ne smijemo imati igrace mrsavije od 67 kg i trener nam ne moze biti niko ko nije vojnik kluba.
Tako da je otkaz Cruzu logican slijed. Kad poraste k'o Said bujrum. Do tada :caocaovozdrica:
Pa vecinom navijaci i medijske hajke tjerali su trenere.
Jesica bakljama gadjali, Petrovic se slikao s pogresnim ljudima, Plisek, Jarni, Kodro ne znam jesu skupa izdrzali godinu. Tako da je to do nas mentaliteta kluba i sredine.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jul 2019, 15:18

Cruz kad je došao u Sarajevo i kako Cruz ttreba da izgleda po stručnjacima da bi igrao u Sarajevu. :kafa: Lee Priest će halaliti na korištenju slike..

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2019, 15:20

Off topic:

Hajduk je prodao preko 5K sezonskih ulaznica zasad a Dinamo je oko 4.5K.
Hajduku je cilja da prebaci brojku od 8K jer se svake godine vrte oko te cifre a Dinamo očekuje 8K što bi bio porast od 2K za razliku od prošle godine gdje su prodali 6K.
Rijeka sad ima 4K a Osijek 1.5K.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 17 jul 2019, 15:21

Treba mu 20 kg mase i 20 cm visine da bi mogao igrati seniorski fudbal, kad to bude imao moze se dalje pricati kakav je igrac[/quote]

Treba mu bas onoliko kao i najboljem fudbaleru svijeta LM .[/quote]

Messi je jedan na Svijetu i jos njih nekoliko sa 1,60+ koji imaju top u nozi kao Gomez iz Atalante i Saciri iz Liverpula, a Cruz nema kuveta da opuca sa 16 metara na gol, treba mu jos misicne mase za ozbiljnog fudbala nemojte se prosipat[/quote]

luka Modric :urnebes: :urnebes: :urnebes:[/quote]

Jest samo 4 Cruzove noge stanu u jednu Lukinu

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 jul 2019, 15:32

Cruz idealan za naše lige, idealan igrač da nam pomogne u osvajanju nove titule, odnosno duple krune. Bujrum.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jul 2019, 15:32

Jest samo 4 Cruzove noge stanu u jednu Lukinu
evo noge/butine dvojice koja su igrala do 40te sa rijetkim ozljedama
slika
dodati Zanettija,Carlosa,Seedorfa....cristiana sada :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 jul 2019, 15:56

Kad smo kod nogu...

Luka Jović
slika
:crazy:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 17 jul 2019, 16:04

MortemHz je napisao/la:Off topic:

Hajduku je cilja da prebaci brojku od 8K jer se svake godine vrte oko te cifre a Dinamo očekuje 8K što bi bio porast od 2K za razliku od prošle godine gdje su prodali 6K.
A mi?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jul 2019, 16:12

Za Hajduk mi nije čudo, oni imaju strašnu podršku ali me iznenadi ovo za Dinamo i Rijeku. HNL je generalno slabo posjećen, čak mislim da je ova naša posjećenost veća nego njihova, imaju dosta plastičnih klubova u prvom rangu :D

Ulazak Borca i Veleža će povećati posjetu naših tekmi višestruko, mislim da posjećenost lige.

Možemo li mi na 2 - 3 milje izaći sa sezonskim?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 17 jul 2019, 16:17

Arenasport 1 prenosi tekmu ?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jul 2019, 16:21

Mi bi trebali za broj stanovnika grada i okoline imati oko 7k do 8k sezonskih. Al eto. Nemamo mi kulturu odlaska na utakmice. Ili cak kulturu zivljenja uopste :kafa:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 17 jul 2019, 16:32

extazy je napisao/la:Arenasport 1 prenosi tekmu ?
Daa...
slika

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 17 jul 2019, 16:32

Stroj1946 je napisao/la:Mi bi trebali za broj stanovnika grada i okoline imati oko 7k do 8k sezonskih. Al eto. Nemamo mi kulturu odlaska na utakmice. Ili cak kulturu zivljenja uopste :kafa:
A vidi nesto, za Hajduk ne navija samo Split vec citava Dalmacija, za Zvezdu ne navijaju samo beogradjani vec pola Srbije i plus na to sto dodje nekoliko hiljada iz Bosne, tako i Partizan, ne mozemo se mi poredit po brojnosti sa njima. Grad ko grad vise ne lici na sebe, nekad su se tribine punile na ligaskim utakmicama, al trenutno u gradu ima najmanje sarajlija, a vecinom su sarajlije i isle na utakmice Sarajeva il Zelje. Imamo mi kulturu al vrlo nas je malo, to je nesto sto ti se nametne od rodjenja, barem meni, deda rahmetli stari navijac, dolazio covjek sa mora samo da pogleda utakmicu neku neznacaju, ja mislim da nema utakmice koje je propustio, pa otac me uclanio u Horde Zla kad sam imo godinu dana, a prvi put na sjeveru bio sa dvije godine, odkad znam za sebe uvjek sam Sarajevo pratio, a sta ce onaj kojem je otac odrasto na njivi, medju ljehama, sta on zna sta je Sarajevo i sta je voljeti i uzivati u fudbalu. A sad traziti krivca u kvalitetu fudbala il nesto, kaze sta cu pratit kukuruz ligu, nama je liga jedna od najzaniljiviji u Europi, u mnogim ligama se zna koje sampion, ko ce u Europu il slicno, a i kvalitet se pobosljao, plus sto se namece misljenje da su navijaci bespoliticari, narkomani, alkoholicari, a sve to dolazi iz usta nekog kojem je otac skido cipele kad je ulazio u tramvaj. Drustvo nam je u kurcu, tako je i fudbalska kultura.

( ne zelim nikog uvrijedit, ima ljudi koji su se doselili ovdje al vole Sarajevo ko i ja, al malo je i njih )
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 17 jul 2019, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 jul 2019, 16:39

Stroj1946 je napisao/la:Mi bi trebali za broj stanovnika grada i okoline imati oko 7k do 8k sezonskih. Al eto. Nemamo mi kulturu odlaska na utakmice. Ili cak kulturu zivljenja uopste :kafa:
Sve receno :bow:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2019, 16:47

Mi bi sa 5K bili drugi u regiji ako uzmemo u obzir da u gradu imaš dva kluba i broj stanovnika a da i ne spominjem nikakav europski iskorak do sad.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 jul 2019, 16:48

belosevic28 je napisao/la:
Sve receno :bow:
Receno je qurac, zagreb duplo veci broj stanovnika i samo jedan klub pa dinamo nema 8k. Al bosnjak je izracunao da bi Sarajevo sa duplo manje i sa dva kluba trebalo prodati 8k.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2019, 16:48

BordoSarajevo je napisao/la:

Za Hajduk mi nije čudo, oni imaju strašnu podršku ali me iznenadi ovo za Dinamo i Rijeku. HNL je generalno slabo posjećen, čak mislim da je ova naša posjećenost veća nego njihova, imaju dosta plastičnih klubova u prvom rangu :D

Ulazak Borca i Veleža će povećati posjetu naših tekmi višestruko, mislim da posjećenost lige.

Možemo li mi na 2 - 3 milje izaći sa sezonskim?
Europska takmičenja to prodaju, bukvalno. Zato ne čudi za Dinamo, neće doći na 2% utakmica u sezoni ali hoće da ima prednost kad im bude gostovao recimo Arsenal ili Bayern.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Burberry46, laznokrilo i 18 gostiju.