Ja sam najvise pogodio jer glavni strucnjak foruma bezideja pise da je Stana najbolji

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja sam najvise pogodio jer glavni strucnjak foruma bezideja pise da je Stana najbolji
Sijamija je tonbe. Položio momak i to bez greske. Samo da ga povrede zaobidju aBd...E da vidimo sada i Hajrica, pa neka se pobiju za prvih 11.
Na to dodat Ermina i novo krilo. Mogla bi biti opasna kaznena ekspedicija.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:02Sijamija je tonbe. Položio momak i to bez greske. Samo da ga povrede zaobidju aBd...E da vidimo sada i Hajrica, pa neka se pobiju za prvih 11.
U jednom momentu je pisalo da je preko 3800 gledalaca na streamu.
Baš!braco je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:05Na to dodat Ermina i novo krilo. Mogla bi biti opasna kaznena ekspedicija.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:02Sijamija je tonbe. Položio momak i to bez greske. Samo da ga povrede zaobidju aBd...E da vidimo sada i Hajrica, pa neka se pobiju za prvih 11.
U jednom momentu je pisalo da je preko 3800 gledalaca na streamu.
---------------Juričić/Hajrić----------------------kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:06
Baš!
Imas sada i opciju prešaltati se na 4-4-2. Ma bice ovo k'o bombona!
Zbog redovnih radova na održavanju sistema dana 2.7.2020. godine u periodu izmedju 00:00 i 08:00 doći će do prekida rada foruma.
hoce li i ubuduće biti tako
Znamo i radićemo na tome, nećemo žuriti jer će se otvarati neke situacije u julu i avgustu jer će tu biti igrača koji neće naći angažman. Znamo šta nam fali, ali vam to neću reći", dodao je trener Plavih.
Ako se ljozee povuce sa foruma nece, al dok je on tu....