HZ_ilidzaa je napisao/la:Sramota , sramota od sudjenja ... Nemam rijeci ljudi moji ... Cist gol nam je ponistio... Ovako da mu se i ovdje sjetim mrtwe , zive , na samrti , tek rodjenje i tek zacete familije. Ko je bio na Kosevu svima je jasno zasto se nije prenosila ova tekma.
Zasto se nije prrenosila ova tekma? Pa ako je to istina, sto i ja mislim jer sudija nas je unistio; pa kakav smo onda mi tim, velikan, na nasem Kosevu, u nasem Sarajevu nam namjestaju i kradu utakmicu. Igraci sirokog udaraju nase dame, a nasi izuzev Suljica, H. Handzica, Maksumica ne smije udariti njihovog na nasem stadionu. Mi imamo kompleks od jednog sela. Sto nama inat ne proradi kad treba. Pa onaj Sesar p..ka nijednom nije osutao na njihov gol, iako je imao najmanje 3 ciste pozicije kad je bio sam na sutu, pitam se sto li, nece svojim da da go. Nikad on vise meni ne bih zaigrao. O Haskicu ne zelim trositi rijeci a ni tastaturu, Istok je rekao svoje. I na kraju sto me dodatno iznerviralo je davanje podrske igracima, pa dosta vise na kraju pjesme NEMA VEZE IGRAJ SARAJVO, ovako ce nam biti svaki put. U dvije tekme nam 3 gola poniste suci iz b.l, smijesno
ti si puko,ili nisi gledao tekmu...frajer se najvise borio i najvise pretrcao...sta je puta zatvarao nase greske u odbranii ...uozbilji se buraz..
Bianconeri1988 je napisao/la:Očekivao sam remi večeras, ali se pokazalo ono što sam i mislio, protiv vodećih ekipa se pravo loši...Nalazite se na drugom mjestu, samo zahvaljujući dobrom rasporedu...
I još nešto, vaše priče o sudijama mi je preko glave...Vi ne smijete izgubiti, a da ne krivite sudije...
Ti provokatoru o...bi sa teme, ti si i prije tekme njima pozelio srecu da nas pobbjede i idi sad na njihovu temu i slavi sa njima, sto nisi u B.L otiso huligancicu mali, ti se nassao pisati ovdje dok su se navijaci i igraci tvog tima za zivot borili, boze sacuvaj kakvih vas ima ovdje
kao sto sam i prije govorio,da je siroki puno bolja ekipa od sarajeva,...sarajevo je prosjecna ekipa,to se sad i pokazalo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
High je napisao/la:Neko je spominjao Čomora.Ni ja ga ne gotivim,tačnije nema mi goreg' igrača od njega,ali nema Plišek nekog' izbora,tačnije nema ga nikako.Znamo da Plišek nije imao sjajnu situaciju što se igračkog' kadra tiče kad' je došao na klupu,ne treba mu zamjeriti zbog takvih stvari.
Pa zar nije bolje gledati na beku gledati nekog juniora, neku mladu nadu za koju mozemo uzet neke pare i koji sigurno ne moze biti gori od Comora u bilo kojem smislu.
dino lj je napisao/la:Komsije iskreno mi je zao sto ste izgubili iako smo direktni konkurenti za visok plasman nemogu se radovati porazu raje iz svoga grada od nekoga ko nemoze zamisliti ovaj grad i nasu jedinu BiH.
Da vas je vise takvih, a ne kao ovaj Bianconeri il kako se vec zove, sve bi normalnije bilo
High je napisao/la:Neko je spominjao Čomora.Ni ja ga ne gotivim,tačnije nema mi goreg' igrača od njega,ali nema Plišek nekog' izbora,tačnije nema ga nikako.Znamo da Plišek nije imao sjajnu situaciju što se igračkog' kadra tiče kad' je došao na klupu,ne treba mu zamjeriti zbog takvih stvari.
Pa zar nije bolje gledati na beku gledati nekog juniora, neku mladu nadu za koju mozemo uzet neke pare i koji sigurno ne moze biti gori od Comora u bilo kojem smislu.
Drug,ja bi najsretniji bio da je tako,ali trenutno nismo pokriveni na tim pozicijama,nažalost.Niko ga ne gotivi,to sigurno znaš i sam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Rosas7 je napisao/la:kao sto sam i prije govorio,da je siroki puno bolja ekipa od sarajeva,...sarajevo je prosjecna ekipa,to se sad i pokazalo
Eto nek je Zrinjski gigant u pm,klub na baterije koji ima navijace samo zato sto je nacionalni projekt i sto vam je tata rekao za koga da navijate i zasto,hajde idi tucaj kamen...
Ma brate neka proba bilo koga ovako više ne može.
@rosas probaj pregledati utakmicu ili barem pregled, ako i dalje budes tako mislio, zapitaj se o svome znanju o fubalu.
Drug,ja bi najsretniji bio da je tako,ali trenutno nismo pokriveni na tim pozicijama,nažalost.Niko ga ne gotivi,to sigurno znaš i sam.
Pa jbmu mater pa da meni jedan igrac evo vec koju igra otprilike desetu zaredom od pocetka i uvijek bude jedan od losijih u ekipi pa ja bi izmislio desnog beka, a ne da ga trpim ko da mi je familija Ima Dupovac probaj sa njim, imamo defanzivaca koji sjede na klupi, zasto ih ne probati na toj poziciji.
Aman, pa zašta služe ljudi treninzi, na treninzima se isprobavaju kombinacije, ko najviše zadovolji ide u ekipu. Čomor nam je zasad po mišljenju stručnog štaba najbolje riješenje i to je to. Ako se ne snalaze na trninzima, ja ne bi baš volio da se ekperimentira na utakmici za bodove.