U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Svako za sebe igra. Zaletanje i gubljenje lopte. Nikakvih kombinacija
Ako su oni precijenjeni, sto onda gubimo 2-0? Sta smo onda mi? Po govoru smo najbolji, a na terenu greske pravimo i primamo golove iz prekida/kornera. Ovo nista nije novo ili neko iznenadenje. Mi smo precijenjeni i umisljeni. Meda mi nemozemo, ni A selekcija a kamoli u21,u19,u17 i tako dalje...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Al opet neki kapiten kluba iz naše lige čuj Gošk Gabela i Riad Šuta yebo te fudbal, lik osnove ne zna, Zovko za 2 godine u Tuzla Cityu ili u Veležu, ostale sam uglavnom prokomentarisao poslije prošle utakmice Sučić me je još više razočarao nakon ove utakmice
-
- Kontakt:
Bili smo ravnopravni do gola. Ne bolji, ali ravnopravni. Austrija dvije dobre kombinacije, mi jednu veliku priliku iz polukontre. Austrija nesto vise stvarala prilike kroz igru, dok smo mi vise preskakali. Medjutim, dosta bolje ako se poredi sa prvom utakmicom protiv Slovenije. Dobra igra Karica. Vidi se potencijal u Bistricu. Protiv Slovenije je imao dobar prodor izmedju dva njihova igraca u odbrani, i evo danas je isto cesto pokusavao. Fali mu taj timing kad i sta da uradi, kad dodati, kad sam pokusati, ali vidi se da ima nesto na cemu moze da radi. Isto tako se u ovoj utakmici vidi sto po mom Basic nece napraviti neku karijeru, jer on je meni nekako dosao do nekog limita, i to je to sta moze da ponudi, a ne mogu da zamislim da moze da pravi neku razliku cim je protivnik nesto kvalitetniji. Isto tako, ja ne znam sta je neko vidio u Buljubasicu da su ga cak poceli spominjati u kontekstu sireg spiska A selekcija, kad je i u21 kontekstu prosjek.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sastavi sve ove igrače u jedno i dobiješ Gojaka
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sta je s onim zinedinom zar je toliko los da ne može biti ni na klupi?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Od Bristrica nikad nece bit igraca za veceg dometa od nase lige
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma Apsolutno ovo nije losa bila utakmica fali jos neke stvari Koje trener mora unijeti! I jedan dobar ofanzivni vezni…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bristrić će napraviti najbolju karijeru od svih igrača iz rostera U-21, ima snagu, izdržljivost, duel igru, promjenu tempa, brzinu i trku 90 minuta, to nema nijedan od igrača koji su nastupili u ove dvije utakmice.Ja mu nisam rođak, drug, poznanik, samo gledalac u ove dvije utakmice.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 19:57Od Bristrica nikad nece bit igraca za veceg dometa od nase lige
Daj Boze. Sad kad najvise treba da igra, on je rezerva Nukicu koji ima 32-33 godine. Ali da od svih ima najveci potencijal, ima sigurnoovisnik je napisao/la: ↑12 sep 2023, 20:55Bristrić će napraviti najbolju karijeru od svih igrača iz rostera U-21, ima snagu, izdržljivost, duel igru, promjenu tempa, brzinu i trku 90 minuta, to nema nijedan od igrača koji su nastupili u ove dvije utakmice.Ja mu nisam rođak, drug, poznanik, samo gledalac u ove dvije utakmice.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 19:57Od Bristrica nikad nece bit igraca za veceg dometa od nase lige
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Demirović 2.0 puno cemo se usrecitiovisnik je napisao/la: ↑12 sep 2023, 20:55Bristrić će napraviti najbolju karijeru od svih igrača iz rostera U-21, ima snagu, izdržljivost, duel igru, promjenu tempa, brzinu i trku 90 minuta, to nema nijedan od igrača koji su nastupili u ove dvije utakmice.Ja mu nisam rođak, drug, poznanik, samo gledalac u ove dvije utakmice.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 19:57Od Bristrica nikad nece bit igraca za veceg dometa od nase lige
⚜️~⚜️~⚜️
Demirović je kapiten bundesligaša, Bristrić da dođe do Bundes lige veliki uspjeh, 70% reprezentacije nam iz raznih turskih sporava i mađarske ligeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 21:00Demirović 2.0 puno cemo se usrecitiovisnik je napisao/la: ↑12 sep 2023, 20:55Bristrić će napraviti najbolju karijeru od svih igrača iz rostera U-21, ima snagu, izdržljivost, duel igru, promjenu tempa, brzinu i trku 90 minuta, to nema nijedan od igrača koji su nastupili u ove dvije utakmice.Ja mu nisam rođak, drug, poznanik, samo gledalac u ove dvije utakmice.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 19:57Od Bristrica nikad nece bit igraca za veceg dometa od nase lige
Bristric ima sigurno pogencijal! Meni Karic djeluje dosta dobro i ako ne igra u Lokomotivi, Muharemovic isto ako napravi sad pravi potez i ode u Cvajtu ili Belgiju.
Mislim sve zavisi sta netko ocekiva od ovih igraca…
Mislim sve zavisi sta netko ocekiva od ovih igraca…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- ASD
- Kontakt:
Može Demieović biti kapiten Reala, kada previše zavisi od igrača koje mi nemamo.
Ovako su svi odbrambeni igrači opasniji po protivnički gol od njeg.
Ovako su svi odbrambeni igrači opasniji po protivnički gol od njeg.
-
- Kontakt:
E ovo je pravi golman ,dobije iz kornera jos da primi koji sa 40m bio bi top ali ima potencijala...napredovati ce.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Bristric u prvih 11 protiv Lillea
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je