Romariooo je napisao/la:opaki ste sa ovim teniskim rezultatima, bayern djeluje kao drobilica, no u utorak cemo da vidimo obracun pravi, ovo u ligi i ligi prvaka bayern je doslovno samljeo, jedini dostojan otpor pruzala vam je borusija, no u utorak cemo konacno da vidimo odmjeravanje s najboljim
vidim pise se da bi abidal mogao igrati stoper, nema to sanse, nakon vecerasnje utakmice protiv levante sastav barce je skoro pa definitivno jasan:
................valdez............
alves....pike.........bartra......alba
................buskec.............
.........xavi...........iniesta.......
pedro.........messi.......alexis
..............neuer...........
lahm..buyten....dante....alaba
.......sweini......martinez....
roben.......miler........ribery
............gomez..........
kod bayern po meni moguce jedino da bude nesto opreznije, da od pocetka pocne gustavo,a na klupi zavrsi miler ili roben
ovako kad se ovo vidi,mocno djeluje,narocito ako jupp izvede ovakvu postavku onda ce tek da bude lijepa utakmica
za ovaj dvomec bitne su i rezerve, a i one su sjajne, s jedne strane fabregas,vilja,alcantra...,s druge strane sacir,pizaro...
Itekako showtime, ja sam misljenja da ce Abidal poceti, al vjerujem da jos nije na tom nivou poslije svega sto je prosao u zadnje vrijeme, no uvijek moze uci sa klupe..
Strasne ce to biti omjeri u snagama i samo treba cekat utakmicu, sve cemo vise znat poslije prve utakmice, i odmah razmisljanja o drugoj
ocekuje nas show time