FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 sep 2024, 22:12

Sunderland je napisao/la:
04 sep 2024, 22:08
Benjo_AFC86 je napisao/la:
04 sep 2024, 22:05
U slučaju dolaska investitora, da li isti može imati svoje ljude okolo kluba? Ili treba dati pare samo?

Šta ako se investitor ne svidi trenutnim ljudima u klubu?
Na osnovu čega im se sviđa ili ne sviđa i na osnovu čega se vrši procjena?

Da li bi neko od nas sutra dao pare i investirao a da se mi ne pitamo koji dajemo?

Poštujem zadnju rečenicu da se oni koji su radili posao imaju kad posvetiti svojim porodicama i aferim na odvojenom vremenu, samo u svemu ovome dosta kontradiktornosti.
Ne sikiraj se prijavice se tvoj favorit sa jos dvojicom i dobiti sve :) :lol:
Niti imam favorita, niti sam igdje išta loše spomenuo.

Naprotiv, svakome treba skinuti kapu ko je i minut svog vremena u klubu odvojio, sigurno da isti momci i ne spavaju i imaju pozive svakih pet minuta. Pitanje je samo dokle neko može dobaciti.

A i nije od jučer stanje da finansija nema. I više se para trošilo a isto mučilo u nekim sezonama prije.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 04 sep 2024, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 sep 2024, 22:14

Ostavke aktuelnih članova Odbora za upravljanje ne odnose se i na njihov odlazak iz Skupštine FK Sloboda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 04 sep 2024, 22:17

DamirT je napisao/la:
04 sep 2024, 22:14
Ostavke aktuelnih članova Odbora za upravljanje ne odnose se i na njihov odlazak iz Skupštine FK Sloboda.
:pinokio: :urnebes:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 04 sep 2024, 22:18

DamirT je napisao/la:
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
:clap: :clap: :clap: :clap:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 sep 2024, 22:32

Madal je napisao/la:
04 sep 2024, 21:14
Poručio je Jović kako će ko god dođe u klub imati ozbiljan zadatak.

"Imat će ozbiljan zadatak. Mi što smo uradili za ovih osam mjeseci je ozbiljan izazov za svakog."

Stvarno ce biti ozbiljan zadatak izvuci bod u 5 tekmi da se izjednaci njihov ucinak.

A ko bira novi UO? Kome polaze racune novi UO? Aciki i jaranima. Stvarno smijesno, pa Azmiru nisu dozvolili jer je htio svoju skupstinu, to ne moze da imas ti svu kontrolu ali moze da svu kontrolu imamo mi. :urnebes:
Nije mislio na rezultat koji je napravljen, mislio je na dugovanja koja su se rijesila, i za to im skidam kapu jer da znas koliku su oni dali para od sebe uhvatio bi se za glavu, prije svega mislim na Cabriju pa i ostale, al bitno je prozivat.
Ne brinite uskoro nas nece imati ko vodit, za dva mjeseca moglo bi bit pravo rasulo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 04 sep 2024, 22:35

fukara87 je napisao/la:
04 sep 2024, 22:32
Madal je napisao/la:

"Imat će ozbiljan zadatak. Mi što smo uradili za ovih osam mjeseci je ozbiljan izazov za svakog."

Stvarno ce biti ozbiljan zadatak izvuci bod u 5 tekmi da se izjednaci njihov ucinak.

A ko bira novi UO? Kome polaze racune novi UO? Aciki i jaranima. Stvarno smijesno, pa Azmiru nisu dozvolili jer je htio svoju skupstinu, to ne moze da imas ti svu kontrolu ali moze da svu kontrolu imamo mi. :urnebes:
Nije mislio na rezultat koji je napravljen, mislio je na dugovanja koja su se rijesila, i za to im skidam kapu jer da znas koliku su oni dali para od sebe uhvatio bi se za glavu, prije svega mislim na Cabriju pa i ostale, al bitno je prozivat.
Ne brinite uskoro nas nece imati ko vodit, za dva mjeseca moglo bi bit pravo rasulo
Jesu li dali,ili pozajmili uz odgovarajuce kamate :?:

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 04 sep 2024, 22:39

fukara87 je napisao/la:
Madal je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: rasulo je pocelo prije 2-3 mjeseca,od najave najjeftinije ekipe u PL,preko kvara busa do ovog cirkusa sa ostavkama :urnebes: :urnebes:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2024, 22:42

Ma fore i fazoni, nece nas imati ko voditi ako oni nastave kao do sada braniti svim drugim i objavljivati neke pozive koje niko i ne vidi kao da ne postoje :D

Nije lijepo drzati kao taoca nesto. Prvi ko dodje da hoce mici se jer si zakazao.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 04 sep 2024, 22:43

04 sep 2024, 22:12
Sunderland je napisao/la:
04 sep 2024, 22:08
04 sep 2024, 22:05
U slučaju dolaska investitora, da li isti može imati svoje ljude okolo kluba? Ili treba dati pare samo?

Šta ako se investitor ne svidi trenutnim ljudima u klubu?
Na osnovu čega im se sviđa ili ne sviđa i na osnovu čega se vrši procjena?

Da li bi neko od nas sutra dao pare i investirao a da se mi ne pitamo koji dajemo?

Poštujem zadnju rečenicu da se oni koji su radili posao imaju kad posvetiti svojim porodicama i aferim na odvojenom vremenu, samo u svemu ovome dosta kontradiktornosti.
Ne sikiraj se prijavice se tvoj favorit sa jos dvojicom i dobiti sve :) :lol:
Niti imam favorita, niti sam igdje išta loše spomenuo.

Naprotiv, svakome treba skinuti kapu ko je i minut svog vremena u klubu odvojio, sigurno da isti momci i ne spavaju i imaju pozive svakih pet minuta. Pitanje je samo dokle neko može dobaciti.

A i nije od jučer stanje da finansija nema. I više se para trošilo a isto mučilo u nekim sezonama prije.

Ti si moj brat, a ovo ti ja ozbiljno kazem oko drugog :) Ako ko ne misli lose Slobodi to si ti, bez obzira na sve nedace jer znam ko si i koliko si uvijek bio tu za neke stvari.
Sloboda je moja nacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2024, 22:44

Spremni su na svasta. Kada su Binga izblokirali da ulozi milione u KK Sloboda Dita i napravi standardnog ABA ligasa, sve je jasno.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 sep 2024, 22:44

Ova Skupstina je itekako nam trebala bas u ovakvom obliku i tematici da se i onim najneuoucenijima pojasne neke stvari. Drago mi je citati da je velika vecina to odmah prokuzila i izofirala ih.
Ovo je licemjerstvo na kub, cisti bezobrazluk i pišanje po navijacima i zdravom razumu.
Prvo:
Sada je zahtijevana ostavka. Dobili su i to. Ispunjavamo želje na neki način.
Od njihovog dolaska u klub vlada nezadovoljstvo navijaca i trazilo se da odu, odstupe, odj3bu, kako god, a oni tek sad kao odlaze (ali i dalje odlucuju, vedre i oblace) kad su usrali sve sto se usrati moze na rezultatskom planu, kad su daleko blize opciji ispadanja nego opstanka i kad vise nemaju kuda.

Dalje:
- kao i svi pizduni prije njih, tako i oni daju ostavku kad je sezona krenula i kola krenula nizbrdo (zato sam govorio da ako imaju muda, a nemaju, neka ostanu do kraja sezone pa svedu racune i snose odgovornost za dobro ili lose ili su trebali odstupiti nakon povratka u PL).
- daju ostavku, ali ce oni odlucivati ko ce uci u klub i voditi ga
- dali ostavku u OZU, ali ne zele iz Skupstine preko koje ce i dalje biti glavne baje sa svojim ljudima koje su uveli prije odlaska iz Uprave.

Ovo je prava ona mahalska ekipa koja dogovara sve na kafi izmedju sebe, kuka na sav glas, ali sve ono za sto su se zalagali i propalo je nece priznati kao gresku i prihvatiti odgovornost.

Ja sam za REZULTATE i vozdra. Prica o stabilizaciji je za malu djecu, cista demagogija i mazanje ociju manjini usljed finansijske nemoci i nemogucnosti da nesto sami uloze i naprave.

Mars tamo. I dalje bojkot s moje strane. Odlaze, ali se i dalje pitaju. Otisao Secer, ali ostao Secer.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 sep 2024, 22:46

fukara87 je napisao/la:
Aha znaci to sto nas sela deru ne brojimo, vec vracanje dugova. Pratimo klub ko da smo banka. To samo na svijetu rade navijaci Celika i dio navijaca Slobode.

I imao nas neko voditi pa su ih sve rastjerali i izigrali da svog covjeka dovedu kojeg su otjerali za 6mj pa ga onda oni vodili 10ak mjeseci. Super su nas vodili nema sta. Nemojte nas vise voditi, izgidosmo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 sep 2024, 22:46

bojkot dok god ne dodje investitorrr
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 sep 2024, 22:49

Pa šta je problem, ljudi su se izjasnili ako se pojavi neki investitor oni ce klub rado predati istom, evo cekat cemo sta ce biti i ko ce se pojavit da nas preuzme.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 sep 2024, 22:50

Sta kaze, nece nas imati ko voditi. Pa normalno da nece kad ovi nisu ni otisli iz kluba. Eto doci ce neko, pa da mu ovi odredjuju sta i kako. A da ne kazem ako bi neko htio i uloziti neke novce u klub.

Sta kaze, zahtijevali ste ostavke, evo podnijeli smo. Ljudi su zahtijevali da odete iz kluba sa svih funkcija, a ne sa jedne, a ostanete na drugoj...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2024, 22:52

Pizduni sa politickim monopolom koji nesto spetljaju pa upakuju i serviraju.

Kada se neko i pojavi izblokiraju ga. Blokirali Azmira, blokirali Binga, a sada prica rado bi nekog pustili.
Ne dolazi investitor sam, on se trazi. A oni godinama rastjeruju sve, normalno nece niko vise sa njima da prica.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 sep 2024, 22:54

fukara87 je napisao/la:
Madal je napisao/la:

Sta su ba dali od sebe, odlicno je znam finansijaku moc vecine njih i ne mozes meni prodavati muda pod bubrege. I znam odlicno ko je koliko kogao dati, ustvari nije mogao dati jer jedva za sebe ima i ti kao sad bi ovdje provukao jos jednu laz pa ako prodje dobro i jeste.
Sendvicarima kad u kiflu dodas komadic suhog mesa, to ko da je rodjendan im proslava i ozareno lice. Ali eto bice da su vama i smijesne "cifre"'(stid me i napisati ovo "cifre") velika stvar. Mene stid toga.

A zvali su evo i druge nase menadzere i profile ljudi da udju sad i pomognu im na taj nacin pa dobili ekspresnu odbijenicu. Eto i to da ti kazem da ne bi rekao kako saznajemo samo preko foruma stvari.
Jer nije kod svakoga kratka pamet i sjecanje. Bolje nek im se zahvale i stope ljube za one silne oprostene pare Bege i drugih igraca (a oni sad nose taj Secerov grijeh i breme sto su ga ostavili kraj sebe).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 04 sep 2024, 22:56

Investitor mora da se svidi prije svega ovoj prosperitetnoj drugarskoj( nije vise jaranska od večeras ) skupštini i da ne zanovijeta previše. Investiraj i ne mjesaj se ! To je slogan javnog poziva
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 sep 2024, 23:01

DamirT je napisao/la:
:bow: :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 sep 2024, 23:02

"Nećemo dozvoliti da etiketiraju ove momke koji su dali i previše za ovih 8-9 mjeseci. Dijalog Rudarska 2, pokuca se lijepo i razgovara se. Sile i prijetnji u Slobodi dok je ovih momaka neće biti".

Nesto mi ovo poznato, dodjite, predlozite :urnebes: .....ali mi smo ti koji odlucujemo o svemu (podobna skupstina na celu sa ovim gostionicarem). Pa ko ce ozbiljan doci i pricati o bilo cemu sa ovim Secerkovim potrckom a pogotovo o vodjenju i finansiranju kluba . Obicna jeftina predstava. Ovo ode sve u neku stvar ako se grad ozbiljno ne ukljuci oko Slobode
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.