Nemoj misliti najbolje jeIker C je napisao/la: Na Grbavici ili na Koševu, ja sam čuo na Grbavici 31.07. ali sada ne znam šta da mislim?

Koševo 05.08.2010. 20.30 h Olimpik - Željezničar 2:0
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj misliti najbolje jeIker C je napisao/la: Na Grbavici ili na Koševu, ja sam čuo na Grbavici 31.07. ali sada ne znam šta da mislim?
Znaci nije spektakularan, ali nije los?Babilon je napisao/la:Goran Markovic vas pojacao?Pitanje je koliko taj momak moze biti pojacanje,dosao je u nas umjesto Nikolica i nije se nestp pokazao,grub igrac kojem fali igra prema naprijed,rijetko se u nas ista radilo po desnoj strani lani dok je on bio na boku,također Markovic moze igrati i defanzivnog ali u nas to nije nikada odigrao!
Svako 3,4 utakmicu pauzirao zbog kartona!
Nemoj ni ti.maltasa je napisao/la:Nemoj misliti najbolje jeIker C je napisao/la: Na Grbavici ili na Koševu, ja sam čuo na Grbavici 31.07. ali sada ne znam šta da mislim?
Koševo 05.08.2010. 20.30 h Olimpik - Željezničar 2:0
Daleko da je los,al lani kad sam ga gledao u dvomecu protiv Zelje ako ste i vi pratili najvise su nas busili po njegovoj strani te je u duelima bio katastrofalan,Culumu nije mogao uzeti lopte ni sa prekrsajem!Seyo_TM je napisao/la:Znaci nije spektakularan, ali nije los?Babilon je napisao/la:Goran Markovic vas pojacao?Pitanje je koliko taj momak moze biti pojacanje,dosao je u nas umjesto Nikolica i nije se nestp pokazao,grub igrac kojem fali igra prema naprijed,rijetko se u nas ista radilo po desnoj strani lani dok je on bio na boku,također Markovic moze igrati i defanzivnog ali u nas to nije nikada odigrao!
Svako 3,4 utakmicu pauzirao zbog kartona!
Srbija, Crna Gora, BiH, Srbija, BiH.ibrakadabra je napisao/la:popovoc,markovic,bogicevic,culum,savic jos malo pa "B" reprezentacija srbije
Ima 24 godine, tako da je teško stigao uopšte biti poznat i po čemu, a pogotovo po tome da se kratko zadržava po klubovima. Bio je dvije i po' sezone u Čukaričkom standardan u elitnom rangu Srbije. Sa vama potpisao na 3 godine i bio standardan. Ugovor sporazumno raskinut nakon godinu. Prije Čukaričkog bio u Radniku iz Bijeljine, ali ne znam koliko dugo. Uglavnom, samo se kod vas zadržao jednu sezonu i ne može se reći da je poznat po tome(Čukarički 2,5, Radnik B. ?, 24 godine).Babilon je napisao/la:Naravno HSKZ Svetinja vam moze dati vise informacija od mene pogotovo o karakteru igraca,inace je poznat da se ne zadrzava dugu u jednom klubu najvise godinu dana,u nas je imao jos godinu dana ugovora al je raskinut !
Mirsad94 je napisao/la:kad igramo protiv olimpika,je li 31.07 ili 05.08,ako neko zna neka kaze,veoma mi je bitno
Zar stvarno mislis da nekog ovdje zanima to sto ste vi prosli par kola u evropi, jos nisam procitao tvoj post da da ima bar dvije recenice a kamoli da nesto konkretno kazes,ispadas gigantski glup sa tim svojim uletima i postajes predmet zajebancije na ovoj temi.Bolan ti da si navijac sarajeva brinuo bi se o svom klubu a ne o tom sta i kako je u Zelji.Gigant je napisao/la:Nedo Bog da su slucajno prosli, ili da su kao mi igrali 3 pretkola, pa odmarali bi do polusezone
Ali moram se nasmijati, jer vi da ste ozbiljan klub nebi sebi dopustili da vam se svi smiju...krenuvsi od strasnih navijaca, cca 5000, preko "umora" samo ne znam od cega, pa da igrate jos sest utakmica, vi gola ne mozete dati, i jos pomjerate zbog toga termin...znaci vi ste konstantni izvor smijeha, i stoga sam aktivan na ovoj temi...na nasoj vala nema puno zanimljivo, sve ide kako treba...dovela se pojacanja, dobili smo nekakve kartice sa bar kodovima na provlacenje, i neki LCD ekran, naravno tu je i nova uprava...ali nema tu nesto puno zanimljivo moras priznati, dok je kod vas konstantni cirkuspile87 je napisao/la:Zar stvarno mislis da nekog ovdje zanima to sto ste vi prosli par kola u evropi, jos nisam procitao tvoj post da da ima bar dvije recenice a kamoli da nesto konkretno kazes,ispadas gigantski glup sa tim svojim uletima i postajes predmet zajebancije na ovoj temi.Bolan ti da si navijac sarajeva brinuo bi se o svom klubu a ne o tom sta i kako je u Zelji.Gigant je napisao/la:Nedo Bog da su slucajno prosli, ili da su kao mi igrali 3 pretkola, pa odmarali bi do polusezone
travnik, capljina, sejtani...ide kako treba...Gigant je napisao/la: Ali moram se nasmijati, jer vi da ste ozbiljan klub nebi sebi dopustili da vam se svi smiju...krenuvsi od strasnih navijaca, cca 5000, preko "umora" samo ne znam od cega, pa da igrate jos sest utakmica, vi gola ne mozete dati, i jos pomjerate zbog toga termin...znaci vi ste konstantni izvor smijeha, i stoga sam aktivan na ovoj temi...na nasoj vala nema puno zanimljivo, sve ide kako treba...dovela se pojacanja, dobili smo nekakve kartice sa bar kodovima na provlacenje, i neki LCD ekran, naravno tu je i nova uprava...ali nema tu nesto puno zanimljivo moras priznati, dok je kod vas konstantni cirkus
Kralju,sahu,idole,kao prvo nemoj ti sviju ti pricati o navijacima i brojnosti.Kao drugo nije tvoja stvar sto mi ne mozemo dati gola,pametnije bi ti bilo da se brines o svom klubu,eno koliko sam upratio sa onim manekenom sefom strucnog staba ne mozete dobiti neku Capljinu,jos vam uvale 4 gola i ono doslo nekome pricati kako je kod njih sve bajno.I kao trece da imalo pratis desavanja u Pl skont`o bi da Olimpik igra svoje domace utakmice na gradskom stadionu AFH,koji i vi koristite,a na kojem se 31.8 odrzava Colin koncert,pa posto vi kao ni Olimpik nemate drugog stadiona osim gradskog,mora se sacekati da Cola zavrsi sto je naumio,pa ce onda Sarajevo kao i Olimpik moci da koriste gradski stadion AFHGigant je napisao/la:Ali moram se nasmijati, jer vi da ste ozbiljan klub nebi sebi dopustili da vam se svi smiju...krenuvsi od strasnih navijaca, cca 5000, preko "umora" samo ne znam od cega, pa da igrate jos sest utakmica, vi gola ne mozete dati, i jos pomjerate zbog toga termin...znaci vi ste konstantni izvor smijeha, i stoga sam aktivan na ovoj temi...na nasoj vala nema puno zanimljivo, sve ide kako treba...dovela se pojacanja, dobili smo nekakve kartice sa bar kodovima na provlacenje, i neki LCD ekran, naravno tu je i nova uprava...ali nema tu nesto puno zanimljivo moras priznati, dok je kod vas konstantni cirkuspile87 je napisao/la:Zar stvarno mislis da nekog ovdje zanima to sto ste vi prosli par kola u evropi, jos nisam procitao tvoj post da da ima bar dvije recenice a kamoli da nesto konkretno kazes,ispadas gigantski glup sa tim svojim uletima i postajes predmet zajebancije na ovoj temi.Bolan ti da si navijac sarajeva brinuo bi se o svom klubu a ne o tom sta i kako je u Zelji.Gigant je napisao/la:Nedo Bog da su slucajno prosli, ili da su kao mi igrali 3 pretkola, pa odmarali bi do polusezone
2001/2002pile87 je napisao/la:Zar stvarno mislis da nekog ovdje zanima to sto ste vi prosli par kola u evropi, jos nisam procitao tvoj post da da ima bar dvije recenice a kamoli da nesto konkretno kazes,ispadas gigantski glup sa tim svojim uletima i postajes predmet zajebancije na ovoj temi.Bolan ti da si navijac sarajeva brinuo bi se o svom klubu a ne o tom sta i kako je u Zelji.Gigant je napisao/la:Nedo Bog da su slucajno prosli, ili da su kao mi igrali 3 pretkola, pa odmarali bi do polusezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.