FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

theprodigy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la theprodigy » 24 sep 2011, 23:15

[quote="HZ_ilidzaa"
Pitam se jesil bio na Kosevu ... Igra oba tima je bila da te Bog sacuva s tim da smo mi bili za jedno 30% bolji...[/quote]
mozda smo imali veci posjed lopte, al bolji nismo bili sigurno, igra katastrofa, sve na silu, a i ti dosao na utakmicu jel, nista vatra ovo ono

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 sep 2011, 23:16

BegAx je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Očekivao sam remi večeras, ali se pokazalo ono što sam i mislio, protiv vodećih ekipa se pravo loši...Nalazite se na drugom mjestu, samo zahvaljujući dobrom rasporedu...

I još nešto, vaše priče o sudijama mi je preko glave...Vi ne smijete izgubiti, a da ne krivite sudije...
Hvala Bogu pa ima snimak, na osnovu kojeg ces sam prosuditi da li je ono bio cist pogodak ili ne...
Reci da se salis molim te. Strumfovi da nesto procjene?
Pa njihova procjena je UVIJEK da nikada nije penal protiv njih, UVIJEK je za njih. Nikada oni ne stele, a uvijek drugi stele.... nemoj biti smijesan ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 sep 2011, 23:18

UPS je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Očekivao sam remi večeras, ali se pokazalo ono što sam i mislio, protiv vodećih ekipa se pravo loši...Nalazite se na drugom mjestu, samo zahvaljujući dobrom rasporedu...

I još nešto, vaše priče o sudijama mi je preko glave...Vi ne smijete izgubiti, a da ne krivite sudije...
Hvala Bogu pa ima snimak, na osnovu kojeg ces sam prosuditi da li je ono bio cist pogodak ili ne...
Pa njihova procjena je UVIJEK da nikada nije penal protiv njih, UVIJEK je za njih. Nikada oni ne stele, a uvijek drugi stele.... nemoj biti smijesan ;)
jesili naso ono za penale ili opet bolujes od amnezije?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 24 sep 2011, 23:18

Ima li snimak tog famoznog gola?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 sep 2011, 23:22

samosarajvo je napisao/la:.... Mi moramo se okrenut sebi, u klubu i dalje ima nekih problema tipa dugova i slicno.To rjesavati, otarasit se jos nekih ljudi i nastavit ovim tempom.

Upravi svaka cast, fakat rade i trude se kolko mogu.Fan shop i te neke sitnice. Organizacija kluba i omladinske skole.Sarajevo II... trener... dosta dobrih stvari je uradjeno, ne smijemo dopustit da sve padne u vodu zbog 2 poraza..ima jos 23 kola... ;)

To je to damire!!!
Nikad mi necemo biti pravi klub sve dok dopustamo da nam se ovakve stvari dogadjaju na Kosevu! Da se smetljari valjaju 15 minuta po terenu, udaraju, provociraju nase igrace, sudija ih svo vrijeme tetosi, ponistava ti gol....

Pa ispade da je bolje kupiti petoricu sudija nego dovesti i placati igrace. Nije ni Osim naivan, deset godina radi iste stvari ;)

P.S. @nick nasao sam bolje od toga, pitaj ******

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 sep 2011, 23:23

ajde manite se vise suplje..jeste sudac malo zasrao,al ko nam je kriv pa fulamo dobre prilike...veceras jedino mali suljici sesar donekle odigrali ovo ostalo blago receno katastrofa...pgt haskic pa taj momak se citavu tekmu nije uspjeo nijednom zagraditi..jese ga unistio...ugl siroki je iskoristio svoje prilike ,a mis mo nesto pokusavali na silu i preko malog suljica ..nijedne akcije mi na tekmi nismo imali...isto kao i protiv olimpica na kosevu zadnji put..igra nasa katasstrofa ,siroki je odigrao pametno ,iskoristio nasu gresku u odbrani i zasluzeno pobjedio ...o cemu vise kukamo ,da smo bili bolji uzeli bi i cao... :( :(
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 24 sep 2011, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 sep 2011, 23:23

Ne kažem ja da sarajevo nije dalo čist gol i da je opravdano poništen, već me iritira što nakon svakog vašeg poraza se žalite na sudije...

To sam rekao i jednom prijatelju pitaru prije početka sezone i bio sam u pravu, samo ćete se žaliti na sudije, kako je sve namješteno itd.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 sep 2011, 23:24

UPS je napisao/la:
BegAx je napisao/la:

e vidis jarane kako si ti primitivan to je cudo, proslo kolo protiv zvijezde i dan danas govorim/o da je zvijezda ostecena za cist penal, koji nije sviran iz ne znam kojeg razloga, ali uglavnom nije sviran i uvijek cu/cemo tako reci kada je sve cisto kao sto je to bilo na Grbavici
a sto se vase utakmice tice, iskreno mi je zao sto ste izgubili, ne zanima me cijom krivicom, ali cim su stavili sudiju iz BL, nije to nesto skroz posteno, ako cemo realno, ali ste u isto vrijeme pokazali bez obzira na ove sudijske propuste da ste u vrhu zahvaljujuci odlicnom rasporedu, dosle su vam 2 ozbiljne ekipe na AFH i uzeli bod/ove i jos ste kiksali u Trebinju, toliko od mene, pozdrav.
Za zivot cijeli!

alibi

Post Postao/la alibi » 24 sep 2011, 23:26

Imp je napisao/la:Ima li snimak tog famoznog gola?
Bice snimak pa ce te vidjeti da se ono ne svira ni u jednoj ligi osim kod zrilic,i to nakon sto je vec vidio da ce biti gol.Tuzno-(smijesno).

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 24 sep 2011, 23:29

Ne kontam zasto se cudite sto vas je sudija pokrao,zar ste zaboravili da je na redu da jedan hrvatski clan osvoji ovaj jad od lige :)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 24 sep 2011, 23:31

Uredu je ba izgubili pa šta ! Idemo , dalje još nista nije gotovo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 sep 2011, 23:33

themaniaks je napisao/la:Ne kontam zasto se cudite sto vas je sudija pokrao,zar ste zaboravili da je na redu da jedan hrvatski clan osvoji ovaj jad od lige :)
Vjerovali smo da dolaskom ovog komiteta vise nece biti nacionalnog kljuca ali sad crvrsto vjerujem da nije tako i da on i dalje postoji i postojace.Pa sta mislis sto su i hrvati i srbi prihvatili statut poslje tolko natezanja...

Komitet i savez samo interesuje repka i da repka prodje u grupu da bi na racun saveza leglo miliona i miliona maraka...je*o premijer ligu

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 sep 2011, 23:34

theprodigy je napisao/la:[quote="HZ_ilidzaa"
Pitam se jesil bio na Kosevu ... Igra oba tima je bila da te Bog sacuva s tim da smo mi bili za jedno 30% bolji...
mozda smo imali veci posjed lopte, al bolji nismo bili sigurno, igra katastrofa, sve na silu, a i ti dosao na utakmicu jel, nista vatra ovo ono[/quote]
Bolji jesmo sigurno bili , neosporivo je da je to sve jalovo izgledalo , ali imalo smo 3-4 100% prilike... Haskic kad je Suljke probio po lijevoj strani , Haris Handzic s 5 metara promasi glavom(sam kao duh) ,Kojasevic precka.. Bile su tu neke poluprilike poput slobodnjaka Kojasevica u prvom poluvremenu , pa onda onaj ponisteni gol gdje sudija svira faul , ruku sta vec nakon sto je lopta usla gol ...

Glavu gore , pobjediti u Prijedoru od tugovanja nema nista... Stvarno mi nije jasan IQ 100injak ljudi na ISTOKU ... Pa ono nema nigdje da se jednom mladom i perspektivnom igracu koji nam je donio 3 pretkolo EL skandira Haskicu napolje... Zapad je cudo.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 24 sep 2011, 23:36

samosarajvo je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:Ne kontam zasto se cudite sto vas je sudija pokrao,zar ste zaboravili da je na redu da jedan hrvatski clan osvoji ovaj jad od lige :)
Vjerovali smo da dolaskom ovog komiteta vise nece biti nacionalnog kljuca ali sad crvrsto vjerujem da nije tako i da on i dalje postoji i postojace.Pa sta mislis sto su i hrvati i srbi prihvatili statut poslje tolko natezanja...

Komitet i savez samo interesuje repka i da repka prodje u grupu da bi na racun saveza leglo miliona i miliona maraka...je*o premijer ligu
Široki i Zrinjski ne bi smjeli osvojiti titulu jer vi mislite da je nacionalni ključ :lol: .Ne propispaj se,nitko vam nije kriv što je Široki bolji :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 sep 2011, 23:38

evo na vogosci snimak al 73 minut a ove strumfete nesto pametuju kao oni posteni ma daj :lol: :lol: citao sam komentare poslije utakmice protiv zvijezede i jedan sto bi kao priznao da je penal deset se javi kao vidis kako je igrac pao, htio je da simulira kao vidi potez njegove noge i tako jos neki teorija pada covjeka i sad oni nesto pametuju :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 sep 2011, 23:45

UPS je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:.... Mi moramo se okrenut sebi, u klubu i dalje ima nekih problema tipa dugova i slicno.To rjesavati, otarasit se jos nekih ljudi i nastavit ovim tempom.

Upravi svaka cast, fakat rade i trude se kolko mogu.Fan shop i te neke sitnice. Organizacija kluba i omladinske skole.Sarajevo II... trener... dosta dobrih stvari je uradjeno, ne smijemo dopustit da sve padne u vodu zbog 2 poraza..ima jos 23 kola... ;)

To je to damire!!!
Nikad mi necemo biti pravi klub sve dok dopustamo da nam se ovakve stvari dogadjaju na Kosevu! Da se smetljari valjaju 15 minuta po terenu, udaraju, provociraju nase igrace, sudija ih svo vrijeme tetosi, ponistava ti gol....

Pa ispade da je bolje kupiti petoricu sudija nego dovesti i placati igrace. Nije ni Osim naivan, deset godina radi iste stvari ;)

P.S. @nick nasao sam bolje od toga, pitaj ******

nije mi jasno ko tebi svaki put progleda kroz prste i ne banuje te... stvarno mi to nije jasno

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 24 sep 2011, 23:45

To sam i ja nesto kontao,bio je Zeljo,pa Borac,sad je vrijeme da jedan klub ugrozenog naroda osvoji titulu,zato smo gledali veceras onakvu lakrdiju od sudjenja,nazalost kod nas sve tako ide :roll:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 sep 2011, 23:46

znači već znamo prvaka, samo je još ostalo da saznamo putnike za evropu i niži rang.... :lol: :lol: :lol: :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 24 sep 2011, 23:48

adnanhz je napisao/la:evo na vogosci snimak al 73 minut a ove strumfete nesto pametuju kao oni posteni ma daj :lol: :lol: citao sam komentare poslije utakmice protiv zvijezede i jedan sto bi kao priznao da je penal deset se javi kao vidis kako je igrac pao, htio je da simulira kao vidi potez njegove noge i tako jos neki teorija pada covjeka i sad oni nesto pametuju :lol: :lol:
što ste nervozni ,vi mislili čitavo prvenstvo igrati sa goškom i slavijom.Bolje vam je vratite mirzu ako hočete u evropu :lol: :lol:
Zadnja izmjena: nidi, dana/u 24 sep 2011, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 sep 2011, 23:48

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne kažem ja da sarajevo nije dalo čist gol i da je opravdano poništen, već me iritira što nakon svakog vašeg poraza se žalite na sudije...

To sam rekao i jednom prijatelju pitaru prije početka sezone i bio sam u pravu, samo ćete se žaliti na sudije, kako je sve namješteno itd.
vidi ne znam šta da kažem ali da su Želji poništena tri gola u dvije utakmice hajmo reči u najmanju ruku sumnjiva kako bi reagovali vi ali dobro mi trebamo zabiti 6 pa nek poništi 5 ne znam smrdi ovo ali mora se dalje iskreno mislim da se prvenstvo neče završiti previše je ofirno ovo sve što se radi sa sudijama i ne znam više sa kim i taj famozni savez za normalizaciju smiješne odluke donosi a suđenje hajde neču o golu koji ne da je čist nego ne znam malo realnosti samo a ima nas koji pratimo fudbal "mi izvodimo aut i imamo šansu a sudija vrača na mjesto izvođenja iako se igrač koji izvodi aut povukao unazad prema našem golu ali valjalo je prekinuti kontru Sarajeva ma smiješno vjerujte hajde da je otišao prema naprijed prema golu Širokog itd." ma more čudnih odluka ipak to nije opravdanje za moj tim ja bi lićno najviše volio da su još u Trebinju napustili stadion da se ne dešavaju ovakve stvari nikom ali eto ispada sad mi kukamo ali neču o tom samo sam primjer naveo a vi dušmani nahranite se neče ovo dugo trajati mene ipak raduje igra Sarajeva izgubili Bože moj idemo dalje a vile neče uvijek biti uz lopove i namještanja
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.