AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Yebali su nas pošteno 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- IlCapitano
- Kontakt:
Isključivi krivac zašto te godine nije osvojen skudeto smo mi, sami sebe smo pobjedili. Gubili su se poeni tamo gdje nikako nisu trebali.
I ne podsjećaj više na to. kuknjava

I ne podsjećaj više na to. kuknjava
L'Avvocato je napisao/la: hah jake slike![]()

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
e nismo mi nego sudijerope11 je napisao/la:Isključivi krivac zašto te godine nije osvojen skudeto smo mi, sami sebe smo pobjedili. Gubili su se poeni tamo gdje nikako nisu trebali.

btw
"ŽALBENI SUD OSLOBODIO SILVIJA BERLUSKONIJA."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlCapitano je napisao/la:Nećemo se valjda vraćati na ove neistine.
@IlCapitano, slika govori više od hiljadu riječi. Ne želim amnestirati Allegrija i igrače od odgovornosti, ali nije fer prešutjeti skandalozno suđenje koje je Milan imao te sezone.IlPrincipe je napisao/la:Ta sezona će me boljeti do kraja života .. krađa stoljeća kuknjava
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da kada ekipa igra na svom maksimumu nema teoretske šanse da sudije utiču na rezultate do te mjere da neko bude/ne bude prvak. Ekipa kada je prava, može ih sudija oštetiti jednom-dvaput da ne pobijede. Ali da se čitavo prvenstvo odluči na tome, nema šanse.
Koliko je Milan oštećen, toliko je imao i vjetra u leđa sa nekim komičnim penalima. Prvi mi na pamet pada onaj na kraju sezone protiv Fiorentine. A kad se vraćamo na tu kultnu utakmicu protiv Juventusa, svi nekako "zaboravljaju" da je tu poništen čist gol Matriju za izjednačenje. Poslije te utakmice koliko se sjećam Milan je i dalje imao prednost na tabeli, a izgubili ste je nakon kiksa baš protiv Fiorentine kad ste pogurani penalom pa su Jovetić i Amauri okrenuli.
Ali helem nejse, vraćamo se na ispravljanje krive drine. Teško će neko nekoga uvjeriti u suprotno.
Bilo je lijepo popričati sa vama. Hvala još jednom za odgovore na pitanja.
Koliko je Milan oštećen, toliko je imao i vjetra u leđa sa nekim komičnim penalima. Prvi mi na pamet pada onaj na kraju sezone protiv Fiorentine. A kad se vraćamo na tu kultnu utakmicu protiv Juventusa, svi nekako "zaboravljaju" da je tu poništen čist gol Matriju za izjednačenje. Poslije te utakmice koliko se sjećam Milan je i dalje imao prednost na tabeli, a izgubili ste je nakon kiksa baš protiv Fiorentine kad ste pogurani penalom pa su Jovetić i Amauri okrenuli.
Ali helem nejse, vraćamo se na ispravljanje krive drine. Teško će neko nekoga uvjeriti u suprotno.

Bilo je lijepo popričati sa vama. Hvala još jednom za odgovore na pitanja.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
kad smo vec kod fiorentine, zasto se i ne sjetiti da su im poklonjena dva penala, pri nasem vodstvu od 2:0 i utakmica je zavrsena 2:2 mada ni jedan penal nije postojao, jos je u toj utakmici zakinuo Milan za cist penal, ali to je nebitno..
ali d ane bude da nisam razumio tvoj odgovor, jesam jarane, ako te sudije da izvines Yebu svaku drugu utakmicu, a tada je bio slucaj sa Milanom, normalno onda d ane mozes ni naprdovati ama da si u kakvog god formi i da dajes maksimum kada ne vrijedi, Zasto? pa sve ono sto uradis i trudis se, oni, tj sudije ti syebu za sekund tj svojom glupom odlukom, e sad postavlja se pitanje, dal je to namjerno ili ne, ostaje nama vjecita tajna.
da ne bude uvrede ali meni je ovo totalno glupo, cuj ne moze sudija uticati na prvenstvo, pa na sta ce onda, bas tad kad je i ostetio Milan moglo je se rijesiti prvenstvo ali nije. i pricati o tome da ne moze je neukusno, ja msm da je Muntarijev gol bio za 2:0 i tada bi bilo sve gotovo kako se dobro sjecam. po mom misljenju i bitka za prvenstvo bi se tad rijesila, znaci uticaj sudije je ogroman.Ja sam mišljenja da kada ekipa igra na svom maksimumu nema teoretske šanse da sudije utiču na rezultate do te mjere da neko bude/ne bude prvak. Ekipa kada je prava, može ih sudija oštetiti jednom-dvaput da ne pobijede. Ali da se čitavo prvenstvo odluči na tome, nema šanse.
ali d ane bude da nisam razumio tvoj odgovor, jesam jarane, ako te sudije da izvines Yebu svaku drugu utakmicu, a tada je bio slucaj sa Milanom, normalno onda d ane mozes ni naprdovati ama da si u kakvog god formi i da dajes maksimum kada ne vrijedi, Zasto? pa sve ono sto uradis i trudis se, oni, tj sudije ti syebu za sekund tj svojom glupom odlukom, e sad postavlja se pitanje, dal je to namjerno ili ne, ostaje nama vjecita tajna.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Po koji put?IlPrincipe je napisao/la:
"ŽALBENI SUD OSLOBODIO SILVIJA BERLUSKONIJA."

Ovo nimalo ne valja, samo lud bi propustio ovu priliku, pa ne sumnjam i da se De Jong premišlja. A u čkupi materinu, ovo bi mogao biti veliki hendikep, ionako nam sredina ni na šta ne liči.Manchester United close to sign AC Milan midfielder De Jong for £8m after M.Carrick injury.

A još gore što nije nemoguće da nam uvale i Nanija usput.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Lyon's coach: "Grenier has asked us if he can leave if a club offers to improve his career. The same goes for Umtiti." bujrum kod naaas
QPR are interested in signing Michael Essien. His contract with Milan expires next year.

Zadrži Taarabta, dovedi Criscita i Isca i napadamo skudeto !
QPR are interested in signing Michael Essien. His contract with Milan expires next year.

Zadrži Taarabta, dovedi Criscita i Isca i napadamo skudeto !

Ne znam jesam li ja jedini koji nema ništa protiv prodaje De Jonga? Da se razumijemo, bio je nas najbolji igrač prosle sezone, ali po meni u formaciji 4-3-3 na poziciji koju bi on igrao treba čovjek s vizijom koji zna dugom loptom izbacit napadace. To je po meni idealna pozicija za Montoliva. A i bolje ga sad prodat i dovest adekvatnu zamjenu nego da ode dzaba sljedece godine. Jedino nisam za ako ce zamjena biti Cigarini, Lodi... 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Il Club più titolato al mondo!
Da znam da ce dovesti jednako kvalitetnog igraca, ne bih previse zalio, ali problem je sto bi ti upravo uvalili jednu Kucku ili ne daj boze sta gore. Kakav Isco, kakve p. materine.
Ne mogu biti za njegovu prodaju, nas najbolji igrac prosle sezone i svaku je u kontinutetu odigrao dobro. Jednostavno ulijeva neku moc i sigurnost na sredini terena, pravi borac i vodja.
Nama je ionako sredina za ku'rac, a ne smijem ni zamisliti kako bi to izgledalo bez njega.

Ne mogu biti za njegovu prodaju, nas najbolji igrac prosle sezone i svaku je u kontinutetu odigrao dobro. Jednostavno ulijeva neku moc i sigurnost na sredini terena, pravi borac i vodja.
Nama je ionako sredina za ku'rac, a ne smijem ni zamisliti kako bi to izgledalo bez njega.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
http://sportsport.ba/ino_fudbal/united- ... nga/136143" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo ljubavi moja.
Nude 10 mil za Jonga a hoce 14 za Nanija 
Ne znam koji ce im Nani, bolje fa ostave Robinja

Ne znam koji ce im Nani, bolje fa ostave Robinja
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
De Sciglio trained with the rest of the squad at Milanello this morning. He returned earlier than expected.
Berlusconi, Galliani and Inzaghi are expected to meet after Monza-Milan to discuss the transfer market in Berlusconi's villa in Arcore.
Berlusconi, Galliani and Inzaghi are expected to meet after Monza-Milan to discuss the transfer market in Berlusconi's villa in Arcore.
ako prodaju De Jonga onda stvarno ode sve u Ku*ac 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
AC Milan
Ne vjerujem da ce prodati neigela ali i ako ode ima nas Modic
nego kako glupo razmisljanje cekati kraj prelaznog roka da igracu padne cijena kako me to nervira i onda ocekujes da se igrac uklopi u sistem igre, kako chelsea dovede sve igrace prije priprema i udju u sezonu spremni

Milan are following Shaqiri, but Roma are in advanced talks with Bayern regarding the player. #Sky

#SportItalia Zenit have no plans on selling Criscito in the summer transfer window. However, the player wishes to return to Italy.
Milan have offered Mexes or Zapata in exchange for Criscito, but Zenit refused. #Sky

Kako su krenuli, nadao sam se da ce Pippu na vrijeme dovesti igrace, ali vidim nista od toga. Ponovo ce ih iz vedra neba baciti pred sezonu, ako uopste ikoga i dovedu.
Mada sva ta imena s kojima se dosad povezujemo nisu dosla, ocekujem neko deseto ime koje nam nije ni na kraj pameti. Uglavnom, nista pametno, kao i svake godine.

Mada sva ta imena s kojima se dosad povezujemo nisu dosla, ocekujem neko deseto ime koje nam nije ni na kraj pameti. Uglavnom, nista pametno, kao i svake godine.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Salvatore Monaco (Milan's new head scout for South America) advised Catania to buy Giménez (Atlético Madrid) and Iturbe a few years ago.
Real Madrid je prodao mesuta zbog isca kojeg su platili 30 mil plus je jos i jedan od najvecih talenata spanije. Tesko da ce ga pustiti za pare ispod 20-25mil tako da milan o tome ne moze ni sanjati xd
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.