Ma opcenito ih degradiras na bahat/cinican nacinnumanumaye22 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 22:19Gdje sam to ja sebe hvalio samo zato sto sam vani? Ne kontam jer nikad lakse nije bilo otici, bukvalno skoro da mozes birat zemlju na karti gdje ces se skrasiti, sto je prije bila misaona imenica. Otici nije nikakav uspjeh sigurno. Meni roditelji su prvi dole l naravno da me to dotice onda.alemsa je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:47Nisi ti realan burazeru nego cinican, x ih tu napise da ne valja ovo ono pa ok, ali ti to radis na nacin da si bolji od nekog, a to vise govori o tebi odnosno nekom komplexu. Kako god Hans nes biti nikad. Zivionumanumaye22 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:34
Pa zato sto sam se ja davno prestao nadati. Nadao sam se ja mnogo i autputu da se provozam od Save do mora, ali znam da mi to nece ni unuk docekat. Samo sam realan.
Znas kako je rekao Kurt Cobain:" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not".
A to gore sto sam napisao ti me demantuj i pobij tu cinjenicu. Znamo i ja i ti da je tacna i bolna.
To sto smo tako mala zemlja i od 3M ljudi, a nemas spojeno nista autoputem 30 zadnjih godina ne govori sigurno o hvaljenju mene nego o neuspjehu nas kao drustva.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 jul 2023, 02:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dodaj topli obrok i prijevoz na ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa opet su puno veće neg u ostatku zemlje 

Nivelise se zadnjih godina, ponder cuda cini.

Zasto kerusa nije uhapšena?Na mjesto nesreće je vrlo brzo stigla i advokatica maloljetnika, ali njoj policija nije dozvolila pristup klijentu do okončanja uviđaja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Number of robots installed per 10,000 employees in the manufacturing industry
South Korea - 1,000
Japan - 399
Germany - 397
China - 322
Sweden - 321
USA - 297
Switzerland - 240
Italy - 217
Canada - 191
France- 163
S'ource: International Federation of Robotics (2021)
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kakav advokat? Za sta ga ima braniti? Sto je mali kepec glumio GTA i udario cure, jer je eto kul vozit brzo i snimat Tik Tok u isto vrijeme. Kako ovakvi nikad ne nastradaju, vec uvijek nevine osobe

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- LegendKiller
- Kontakt:
Pa ne mogu baš tako advokate hapsiti, ali ovo je čisti dokaz iz kakve bahate i uticajne familije dolazi ovo malo derište. Poslala familija advokata odmah ne bi li kakvu formalnu grešku u postupanju policije našla pa da se kasnije može vaditi na nezakonite dokaze i tražiti olakšavajuce okolnosti, a i da malo derište ne bi sta rekao sto ne smije.
Jos ne kontam kako advokati mogu braniti ove sto su krivi za nesto. Razumijem da rade za pare, al zar nemas nimalo obraza jbt. Koja ce ti biti odbrana za ovog smrdu? Cure krive jer su normalno hodale? Isto ko da nemaju hljeba jesti pa daj sta das da branim
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislio sam na majku.LegendKiller je napisao/la: ↑29 jul 2023, 10:51Pa ne mogu baš tako advokate hapsiti, ali ovo je čisti dokaz iz kakve bahate i uticajne familije dolazi ovo malo derište. Poslala familija advokata odmah ne bi li kakvu formalnu grešku u postupanju policije našla pa da se kasnije može vaditi na nezakonite dokaze i tražiti olakšavajuce okolnosti, a i da malo derište ne bi sta rekao sto ne smije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Maloljetnici po zakonu moraju uvijek imati advokata, neovisno o djelu, jel ubio nekog il ukrao neki sitnis. Prva radnja u postupku nakon pocinjenog djela je postavljanje advokata.
On bi advokata svakako dobio, kako bi proces bio pravedan ako druga strana nema pravo na odbranu? Razumijem pitanje moralnosti ali je i ta ispravna i adekvatna odbrana u jednu ruku dio puta do ispravne presude i samim tim i kazne.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ja sumnjam da ce se ista izroditi iz ovog svega. Roditelji su ko sto gledam vec poceli potezat veze da im sincic junacina ne vidi ni dom, a kamoli zatvor kasnije. Za ovakve je najbolje metak i svi mirni. Jedna budala manje na cesti, a nije da ih ima malo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Steta sto nema veca kvaliteta da se pusta nasim idiotima na cesti
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad su mogli djelomično braniti serijske ubice mogu i ovog malog idiota, takav zakon jbg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Počeo je Netflix blokirati dijeljenje računa i kod nas.
Jel se vrijedi zaje.bavati sa VPN-om (mashnet), je li probao ko?
Jel se vrijedi zaje.bavati sa VPN-om (mashnet), je li probao ko?
imaji dr fine plate u Sa dodaj nocne, vikende itd izadju preko trice .. tehnicari, sestre tu nisu nesto puno povecavali ovih god koliko se sjecam …exFighter1926 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 11:46Znaci oko 1500 tehnicari, 2500 dr
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.