FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bitan je dobar glas da se cuje a ne kao ja udjem jednom u godini dana u slogu jer tamo mrzim izlaziti i krene me startovat cura u kolicima ono koliko sam ubijen bio tu noć mislio sam da me je prenijelo i da me neko zajebava i rekao joj haj prosetaj loma tako da sredjivanje stana i biti papuca nekad dobro dodje 

Zovu me Mr.Dorijan.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Brate, molim te, stavi nekad tacku ili zarez. Ne znam pricas li o hendikepiranoj zeni ili delinju.Robust je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:02bitan je dobar glas da se cuje a ne kao ja udjem jednom u godini dana u slogu jer tamo mrzim izlaziti i krene me startovat cura u kolicima ono koliko sam ubijen bio tu noć mislio sam da me je prenijelo i da me neko zajebava i rekao joj haj prosetaj loma tako da sredjivanje stana i biti papuca nekad dobro dodje![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
hahahahah dobro jbg raspisem se i ode u pm po duzini tekstakerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:04Brate, molim te, stavi nekad tacku ili zarez. Ne znam pricas li o hendikepiranoj zeni ili delinju.Robust je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:02bitan je dobar glas da se cuje a ne kao ja udjem jednom u godini dana u slogu jer tamo mrzim izlaziti i krene me startovat cura u kolicima ono koliko sam ubijen bio tu noć mislio sam da me je prenijelo i da me neko zajebava i rekao joj haj prosetaj loma tako da sredjivanje stana i biti papuca nekad dobro dodje![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne znaju oni moj robi kakve je delinjo akcije u cenifi Dorijana iamo ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne zanimaju nas stvari oko tvog probavnog sistema zato i ne znamo.
Kera, otkrivas se da znas te nazove
Kera, otkrivas se da znas te nazove

Vidi se da je jdan mlad a drugi objesen.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba nesto i kvalitetno napisati veceras, da @plavac ujutro moze, uz jutarnju kaficu, sta pametno i procitati.
Tako je robi,nadam se da je Ljoze procitao sto si napisao .
E kakva je ekipa u 3 smjeni ,sumnjam da ocekuje nesto pametno .
E kakva je ekipa u 3 smjeni ,sumnjam da ocekuje nesto pametno .
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
gdje ovo nije kvalitetno ja stavio sliku piva koje treba popiti ti pricas o braku ljozee je ljozee nema sta drugo se reci dela i ja loma o dorijanu vala moze i zapaliti uz ovo komotno ujutrokerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:12Treba nesto i kvalitetno napisati veceras, da @plavac ujutro moze, uz jutarnju kaficu, sta pametno i procitati.
“ljozee je ljozee nema sta drugo se reci ”
Kaj ovo treba da znaci?
Kaj ovo treba da znaci?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja nesto ne mislim da ce covjek biti odusevljen, ali nadajmo se najboljem.Robust je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:15gdje ovo nije kvalitetno ja stavio sliku piva koje treba popiti ti pricas o braku ljozee je ljozee nema sta drugo se reci dela i ja loma o dorijanu vala moze i zapaliti uz ovo komotno ujutrokerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:12Treba nesto i kvalitetno napisati veceras, da @plavac ujutro moze, uz jutarnju kaficu, sta pametno i procitati.
U svoj danasnjoj muci, pojedinci su zaboravili na cinjenicu da nam se javio i uvazeni gospodin Virtu4l.
Virto buraz falis nam i cesto mislimo na tebe. Vrati se da dodatno ojacamo forumski kop.
On je kao i Kera objesen pa ga sigurno lozi kad procita sta mi omladina radimo u kafanama u 3 ujutru,vjerujem kada citaju da pozele razvod.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 59 gostiju.