FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
da ne komentarišem ono što nisam vidio i što neznam, ja mogu samo tvrditi da će Huseinbašić biti pravo pojačanje...njega sam par puta gledao protiv Bratstva dok je bio u Gradini i znam da je pravo zajeban, brz, žestok, ne staje...
msm da je njemu mjestu u ekipi zagarantovano, naravno uz uslov da bude zdrav, spreman i pametan
msm da je njemu mjestu u ekipi zagarantovano, naravno uz uslov da bude zdrav, spreman i pametan
Undici stelle - ACM 1899
- Probisvjet
- Kontakt:
Cekamo ih ovdje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ima li naznaka kada bi mogla bit skupština?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Utakmica Sloboda - C.Zvezda iz Kopra uživo u programu Arene Sport?

FK Sloboda Tuzla i Crvena zvezda iz Beograda posljednji međusobni susret odigrali su još davne 1991 godine.
5. februara Crveno-crni i Crveno-beli, nakon 23. godine će se sastati na zelenom terenu u prijateljskoj utakmici koja se igra u Kopru (Slovenija) gdje će Sloboda boraviti na pripremama za nastavak proljetne sezone u Prvoj ligi FBiH.
Poslednji meč sa Slobodom Crvena zvezda je odigrala u jesen 1991. godine, kada je pobijedila sa 4:3. Proljetni duel nije održan zbog ratnih zbivanja kojima je počeo raspad SFRJ, pa će se ovi timovi po prvi put sastati poslije 22 godine.
Iako je prijateljski, susret Slobode i Crvene zvezde izazvao je dosta pažnje u medijima, a kako nezvanično saznajemo postoji velika mogućnost da utakmica iz Kopra bude uživo u programu kanala Arena Sport.
Zvanična informacija trebala bi biti poznata u narednih nekoliko dana, ukoliko Zvezda uspije postići dogovor sa TV kućom Arena Sport.
Crvena Zvezda - Sloboda Tuzla 4:3 (1991.)
tuzlanski .ba
FK Sloboda Tuzla i Crvena zvezda iz Beograda posljednji međusobni susret odigrali su još davne 1991 godine.
5. februara Crveno-crni i Crveno-beli, nakon 23. godine će se sastati na zelenom terenu u prijateljskoj utakmici koja se igra u Kopru (Slovenija) gdje će Sloboda boraviti na pripremama za nastavak proljetne sezone u Prvoj ligi FBiH.
Poslednji meč sa Slobodom Crvena zvezda je odigrala u jesen 1991. godine, kada je pobijedila sa 4:3. Proljetni duel nije održan zbog ratnih zbivanja kojima je počeo raspad SFRJ, pa će se ovi timovi po prvi put sastati poslije 22 godine.
Iako je prijateljski, susret Slobode i Crvene zvezde izazvao je dosta pažnje u medijima, a kako nezvanično saznajemo postoji velika mogućnost da utakmica iz Kopra bude uživo u programu kanala Arena Sport.
Zvanična informacija trebala bi biti poznata u narednih nekoliko dana, ukoliko Zvezda uspije postići dogovor sa TV kućom Arena Sport.
Crvena Zvezda - Sloboda Tuzla 4:3 (1991.)
tuzlanski .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Oma ovako izdaleka na ovoj fotki, kako stari sve viši liči na Kuduzovića...bošnjina velika glava, čelo ko aerodromska pista, obješen nos...
Undici stelle - ACM 1899
- Probisvjet
- Kontakt:
Nakon sto je prenocilo, jos vise optimizma poslije jucerasnje utakmice. Ne mogu da se otmem utisku da po onakvom terenu, sa igracima od koji su dosli prije dan, dva, da se odigra tako dobro.
Saciri mislim da ce uci u formu cim malo popravi fiziku.
Osmjeh Cire i komentar na kraju utakmice sve govori.
Gledalaca
Saciri mislim da ce uci u formu cim malo popravi fiziku.
Osmjeh Cire i komentar na kraju utakmice sve govori.
Gledalaca
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zvezda-Sloboda ko u dobra stara vremena svoji protiv svojih

- tuzlak1987
- Kontakt:
Normalno, ja sam u dilemi za koga da navijam 
tuzlak1987 je napisao/la:Normalno, ja sam u dilemi za koga da navijam
& вас " $
Pobjeda je bolja od orgazma!
- tuzlak1987
- Kontakt:
% " " 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Verni Tuzlaci, jedna naznaka : zar ne mora skupstina i da verificira nove clanove upravnog odbora

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadovoljan Ciro
Zadovoljan Ciro
I mozda jos jedno veliko pojacanje 
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da, do suboteKapellen je napisao/la:I mozda jos jedno veliko pojacanje
Kad rece Azmir ako budu trazili 4-5 dana u Medjugorje nikakav problem
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Šta sve čovijek radi za klub trebate mu spomenik postavit . 
-
carsijamosnik
- Kontakt:
Gospodin kako kaze sve za PRVO mjesto novac je trenutno najmanji problem i svaka mu cast !! ko li bi mogao biti taj jos jedan sigurno je zvjer ehehh!!!samozeljo1987 je napisao/la:Šta sve čovijek radi za klub trebate mu spomenik postavit .
Azmire Husicu ljubim te u qrac
Treba tim novim statutom stavit Azmira pod zaštitu UNESCO-a
Treba tim novim statutom stavit Azmira pod zaštitu UNESCO-a
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Evo predsjedik potvrdio da cemo moci i utakmicu Sloboda - Crvena Zvezda gledati na arena sport, sta reci nego veliko HVALA na svemu do sad uradjenom za nas klub
- Omerbavarac
- Kontakt:
Covjek nas je digao iz pepela za nepune dvije godine, sta ce tek biti u narednom periodu? Stvarno ne smijem ni zamisliti.
Hvala Azmiru i od mene.
Hvala Azmiru i od mene.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoces reci za nepunu godinu.Omerbavarac je napisao/la:Covjek nas je digao iz pepela za nepune dvije godine, sta ce tek biti u narednom periodu? Stvarno ne smijem ni zamisliti.![]()
Hvala Azmiru i od mene.
Vanredna Skupština F.K "Sloboda" održana 14.februara 2013 godina.
Za predsjednika Upravnog odbora izabran Azmir Husić zv. Amerikanac.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.