FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pobjeda protiv Veleza rezultatski cupa sve.
Svi na Tusanj, svi se organizovat, vremena imamo, svi na Tusanj **** mater
Svi na Tusanj, svi se organizovat, vremena imamo, svi na Tusanj **** mater
Pa evo uboli smo sirokom bodMadal je napisao/la: ↑01 sep 2024, 23:12Sve to pije vode ali u sezoni kada 4 ispadaju ti moras ubosti koji bod i ne birati protivnike u ligi sa 12 timova. Kad cemo ubosti bod ako necemo Sarajevu nakon europske utakmice ili Borcu pred put u Budimpestu. U takvim okolnostima Radnik ili Gosk su znali tuci Zeljeznicara ili Sarajeva. Ali jbg mi pickast i luzerski mentalitet imamo od uprave koja to potencira do trenera, igraca i navijaca. Gdje ces sta na Kosevu ubost, nismo nikad. Onda najbolje da ni ne idemo na to gostovanje da ustedimo pare za put, a i autobus nam se moze pokvariti.klasik je napisao/la: ↑01 sep 2024, 23:09Realno sa ovim rasporedom i iskustvon ranijih godina mogo si nadat se i ocekivat samo da ces pobijedit Posusje i eventualno otkinut bot Zelji kuci, uz Zrinjski ova tri gostovanja ja ne znam kad smo koji bod osvojili, znaci 1 od 4 boda, uz sve turbulencije, evo dobijes Velez sljedece kolo i imas isto bodova ko ekipa koja je evropu igrala
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Jedina mi je nada da će na kraju Viconi reći kako se šalio za skraćenje lige, i da ispadaju samo 2, a mi budemo 10. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jesmo. Samo nemoj price da smo neke tekme svakako unaprijed izgubili. **** to vise. 105 godina jada i bijede. Gadi mi se kakve standarde imamo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Svi na Velez, i staro i mlado i zdravo i nezdravo i sve da gori vise u picku materinu boziju.
SLOBODA ILI NIŠTA
Trako igrač utakmice (nažalost)
Šta reći za odbranu kad ti protivnik šutne 20+ puta prema golu? Naša je sreća što je samo jedna lopta ušla. Veza tanka, dok ima snage i nekako se drže čim prođe pola sata nigdje nas nema. Prelagano iznose loptu protivnici, znači dovoljno je da se jedan igrač spusti na centar i riješili su 4 naša igrača koji "vrše pritisak" (pohvalno je vidjet da makar i pokušaju izać u presing). Ostavlja se previše prostora za igrača između linija, bilo je nekoliko situacija gdje protivnik ima loš kontakt i okreće se 5 min al džaba kad nema nikog u blizini.
Hasanović naš najbolji u21 igrač i nadam se da nije ozbiljnija povreda. Ne znam šta vide ljudi u Beganoviću. Ne hejtam momka , da Bog da u Realu završio, al čovječe junior si, kapiten reprezentacije i u ovakvoj ekipi uspiješ odigrat 40ak minuta bez ikakvog učinka, istim tempom, bez volje ikakve, pa kako te misle prodat nekom?
Zašto Dženan za Šeru? Da uzme 2 nebitna skoka od 30 ? Zašto Said da čuva loptu? Za koga da je čuva kad znaš da nemaju snage da se brane 90' a kamoli šta da istrče prema naprijed? Zar nije logičnije bilo ubacit brze igrače pa probat na kontru?
Nažalost čovjek se mora bodu obradovat...
Šta reći za odbranu kad ti protivnik šutne 20+ puta prema golu? Naša je sreća što je samo jedna lopta ušla. Veza tanka, dok ima snage i nekako se drže čim prođe pola sata nigdje nas nema. Prelagano iznose loptu protivnici, znači dovoljno je da se jedan igrač spusti na centar i riješili su 4 naša igrača koji "vrše pritisak" (pohvalno je vidjet da makar i pokušaju izać u presing). Ostavlja se previše prostora za igrača između linija, bilo je nekoliko situacija gdje protivnik ima loš kontakt i okreće se 5 min al džaba kad nema nikog u blizini.
Hasanović naš najbolji u21 igrač i nadam se da nije ozbiljnija povreda. Ne znam šta vide ljudi u Beganoviću. Ne hejtam momka , da Bog da u Realu završio, al čovječe junior si, kapiten reprezentacije i u ovakvoj ekipi uspiješ odigrat 40ak minuta bez ikakvog učinka, istim tempom, bez volje ikakve, pa kako te misle prodat nekom?
Zašto Dženan za Šeru? Da uzme 2 nebitna skoka od 30 ? Zašto Said da čuva loptu? Za koga da je čuva kad znaš da nemaju snage da se brane 90' a kamoli šta da istrče prema naprijed? Zar nije logičnije bilo ubacit brze igrače pa probat na kontru?
Nažalost čovjek se mora bodu obradovat...
Bod odličan. Uvijek teško gostovanje svakoj ekipi.
Definitivno Haračić nije pojačanje, nazalost.
Trako odlicna utakmica
Sto se tice juniora ne treba odma govorit krš itd, cini mi se da je Beganoviću ovo druga utakmica u životu u prvom timu, ali da nije odigrao kako bi mogao igrati, gristi za svoje godine definitivno nije. Previše kartona dobijamo to mi je nevjerovatno
U svakom slučaju bod je sasvim dobar.
Protiv Veleža nas zadatak je da stadion bude ispunjen kao podrška SLOBODI, a ne upravi, Azmiru,Senadu,Lugavicu,Aci i ostalima
Velez je takođe u losem stanju, ostali su bez predsjednika, trenera, nisu bas rezultati na zavidnom nivou, oni se pobijediti MOGU i MORAJU.
Definitivno Haračić nije pojačanje, nazalost.
Trako odlicna utakmica
Sto se tice juniora ne treba odma govorit krš itd, cini mi se da je Beganoviću ovo druga utakmica u životu u prvom timu, ali da nije odigrao kako bi mogao igrati, gristi za svoje godine definitivno nije. Previše kartona dobijamo to mi je nevjerovatno
U svakom slučaju bod je sasvim dobar.
Protiv Veleža nas zadatak je da stadion bude ispunjen kao podrška SLOBODI, a ne upravi, Azmiru,Senadu,Lugavicu,Aci i ostalima
Velez je takođe u losem stanju, ostali su bez predsjednika, trenera, nisu bas rezultati na zavidnom nivou, oni se pobijediti MOGU i MORAJU.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bod je dobar u ovoj situaciji, igra i povlačenje nakon gola malo zabrinjavajuće ali s obzirom na (ne)kvalitet koji posjedujemo, razumljivo.
Veleža moraju dobiti, jer ako to izgube onda je ovaj bod manje-više skoro pa bio džaba. Radi mira u kući i dizanja morala za buduća kola, pobjeda je imperativ. Imamo sreće što su i oni u kanalu na sve strane.
Veleža moraju dobiti, jer ako to izgube onda je ovaj bod manje-više skoro pa bio džaba. Radi mira u kući i dizanja morala za buduća kola, pobjeda je imperativ. Imamo sreće što su i oni u kanalu na sve strane.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sta god radili unutar kluba, ko god bio,dosao, otisao, vratio se,ostao komplet uprava da se raspadne zajedno sa skupstinom Velez moramo dobit, moramo ispast se ne smije, ako njih dobijemo prodisat cemo,dobice se na momentu i moralu.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 23:44Svi na Velez, i staro i mlado i zdravo i nezdravo i sve da gori vise u picku materinu boziju.
Tusanj mora bit pun, sjever mora da gori.
Napisano greškom
Zadnja izmjena: Beledija, dana/u 02 sep 2024, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Hasanović ako otkači prikolicu kad trči možda i bude fudbaler od njega.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Bod od mogucih 15.Cestitam strucnom štabu,igracima amaterima i OZU.Ovim tempom mozda skupimo 10-15 bodova do kraja sezone.Vidi se se predan rad na svim nivoima

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
I mene *ebe nesto inbox sinoc ti isto nisam uspio poslati poruku pokusavao sam 5x.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Sjenjak1919
- Kontakt:
To je to braco, nema se sta vise cekatFKBilder je napisao/la: ↑02 sep 2024, 01:09Sta god radili unutar kluba, ko god bio,dosao, otisao, vratio se,ostao komplet uprava da se raspadne zajedno sa skupstinom Velez moramo dobit, moramo ispast se ne smije, ako njih dobijemo prodisat cemo,dobice se na momentu i moralu.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 23:44Svi na Velez, i staro i mlado i zdravo i nezdravo i sve da gori vise u picku materinu boziju.
Tusanj mora bit pun, sjever mora da gori.

SLOBODA ILI NIŠTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.