FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 29 jun 2020, 15:51

braco je napisao/la:
29 jun 2020, 15:44
delinjo je napisao/la:
29 jun 2020, 15:41
Publika ce biti ljudi dragi kao i kod ostalih lagano,mozda 30 ili 40 % kapaciteta i to je to...kao sto vec rade u Hrvatskoj,Rusiji itd..
Da se vodimo logikom ostalih , liga bi se nastavila. S navijačima ili bez. Isto tako su neki pisali "šta vam je ljudi liga se nastavlja, svi drugi počinju, a da mi ne nastavimo, vi ste teoretičari zavjera izmišljate neke Vice itd." pa se fakat prekinulo. Na to dodaš izjavu jednog od najbitnijih ljudi u savezu da treba definitvno računati da do kraja godine neće biti publike. Ali eto opet se nadam da će biti neko sretno rješenje.
Ma ne mogu klubovi fukcionisati bez bar neke crkavice brate,zbog toga ja kazem,liga se nije igrala jer se nekome isplatilo tako,bas iz tog istog razloga mislim da ce biti publike bar malo,da se isplati tim istim ljudima koji su prekinuli ligu,ironicno ali tako je :mrgreen: :mrgreen:

Mislim ne glumim bracone da sam pametniji nego ono tako mislim fkt po nekoj logici :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 jun 2020, 15:55

delinjo je napisao/la:
29 jun 2020, 15:51
braco je napisao/la:
29 jun 2020, 15:44
delinjo je napisao/la:
29 jun 2020, 15:41
Publika ce biti ljudi dragi kao i kod ostalih lagano,mozda 30 ili 40 % kapaciteta i to je to...kao sto vec rade u Hrvatskoj,Rusiji itd..
Da se vodimo logikom ostalih , liga bi se nastavila. S navijačima ili bez. Isto tako su neki pisali "šta vam je ljudi liga se nastavlja, svi drugi počinju, a da mi ne nastavimo, vi ste teoretičari zavjera izmišljate neke Vice itd." pa se fakat prekinulo. Na to dodaš izjavu jednog od najbitnijih ljudi u savezu da treba definitvno računati da do kraja godine neće biti publike. Ali eto opet se nadam da će biti neko sretno rješenje.
Ma ne mogu klubovi fukcionisati bez bar neke crkavice brate,zbog toga ja kazem,liga se nije igrala jer se nekome isplatilo tako,bas iz tog istog razloga mislim da ce biti publike bar malo,da se isplati tim istim ljudima koji su prekinuli ligu,ironicno ali tako je :mrgreen: :mrgreen:

Mislim ne glumim bracone da sam pametniji nego ono tako mislim fkt po nekoj logici :mrgreen:
Ne mogu funkcionisati, zato sam i napisao da postoji mogućnost da klubovi izvrše pritisak na savez da se bar određeni procenat pusti. Ali opet ne bi me čudilo brate da nam ne daju na tekme, s nama je sve moguće.

Na kraju krajeva šta god da odluče, mi možemo samo lajati na tastaturama i to je to.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2020, 15:55

Dođoše nova vremena, izgubi se negdje Avdija, zaboravili smo svi na njega imamo dovoljno bagera
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Dragi21
Kontakt:

Post Postao/la Dragi21 » 29 jun 2020, 15:56

kerimatomic1921 je napisao/la:
29 jun 2020, 15:16
Dragi21

Vidi, treba pisati, ja se ne slazem sa ovim napadima koje si prouzrokovao/dobio. Treba diskutovati, sto da ne.

Ja jednistavno ne mogu da svarim da ti sada potezes pravna pitanja vezano za ulaz na prijateljsku tekmu gdje he ogranicen broj gledalaca, i da u tih 300 mjesta zelis da svrstas i desetogodisnje. Ponavljam, ja je takodjer imam, i razmisljao sam o tvojoj ideji tj zamjerci, ali ja to ne bih mogao traziti nikada. Na kraju krajeva, mislim da se za ovu tekmu otvara jug, samo po sebi je kontradiktorno traziti da ti se ustupi mjesto koje ti nisi platio - znaci ti imas kartu za istocnu tribinu. Na kraju, vec je ovo napisano, ovo je vanredna situacija. Mislim da nema logike traziti to sto ti trazis. Prodano je cca 800,900 10ogodisnjih - koji bi bio kriterij da se odabere 300?
Evo ja sam, lupam, apoteka i imam ih 10, hocu svih 10 svojih mjesta. Zar ne mislis da je to bezveze?
Evo jos tebi pa da zavrsim sa ovim pitanjem.
Nista ja ne potezem vec razmisljam unaprijed. Naknadna pamet je jako skupa.
Sjeti se licence lani. Nije problem platili smo, nije problem sto smo dva dana zakasnili. Sazove se pres, drvlje i kamenje na sve. Idemo na CAS. Prica mi upravu, dobicemo a CASU, formanost, uzwcemo masne pare ... St bi? Popusili momacki i tu pusu skupo platili. Zasto, niko nije razmisljao ni 3cm unaprijed. Stvari obicno nisu onakve kakve bi mi htjeli da su.
Ovo sa 10godisnjim je visestruk problem. Pravni, ekonomski, marketinski....
Evo stvarno necu vise. Zaboravite da sam spomenuo.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 29 jun 2020, 15:59

Dragi21 je napisao/la:
29 jun 2020, 15:56
Dragi21

Vidi, treba pisati, ja se ne slazem sa ovim napadima koje si prouzrokovao/dobio. Treba diskutovati, sto da ne.

Ja jednistavno ne mogu da svarim da ti sada potezes pravna pitanja vezano za ulaz na prijateljsku tekmu gdje he ogranicen broj gledalaca, i da u tih 300 mjesta zelis da svrstas i desetogodisnje. Ponavljam, ja je takodjer imam, i razmisljao sam o tvojoj ideji tj zamjerci, ali ja to ne bih mogao traziti nikada. Na kraju krajeva, mislim da se za ovu tekmu otvara jug, samo po sebi je kontradiktorno traziti da ti se ustupi mjesto koje ti nisi platio - znaci ti imas kartu za istocnu tribinu. Na kraju, vec je ovo napisano, ovo je vanredna situacija. Mislim da nema logike traziti to sto ti trazis. Prodano je cca 800,900 10ogodisnjih - koji bi bio kriterij da se odabere 300?
Evo ja sam, lupam, apoteka i imam ih 10, hocu svih 10 svojih mjesta. Zar ne mislis da je to bezveze?
Sjeti se licence lani. Nije problem platili smo, nije problem sto smo dva dana zakasnili. Sazove se pres, drvlje i kamenje na sve. Idemo na CAS. Prica mi upravu, dobicemo a CASU, formanost, uzwcemo masne pare ... St bi? Popusili momacki i tu pusu skupo platili. Zasto, niko nije razmisljao ni 3cm unaprijed. Stvari obicno nisu onakve kakve bi mi htjeli da su.

Ne razumijem te opet majke mi. 800 ljudi je kupilo desetogodisnju, a samo 300 dozvoljeno. Koji je kriterij odabira?
Evo kazem ti, ja sam apoteka i hocu svih svojih 10 ulaznica. Ko ce mi zabraniti, imam ugovor :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Dragi21
Kontakt:

Post Postao/la Dragi21 » 29 jun 2020, 16:05

29 jun 2020, 15:59
Dragi21 je napisao/la:
Dragi21

Ne razumijem te opet majke mi. 800 ljudi je kupilo desetogodisnju, a samo 300 dozvoljeno. Koji je kriterij odabira?
Evo kazem ti, ja sam apoteka i hocu svih svojih 10 ulaznica. Ko ce mi zabraniti, imam ugovor :rol:
Ako prodajes karte za utakmicu moras SVIMA omoguditi koristenje po ugovoru. Ako nema prodaje onda omozes ograniciti na koliko hoces i kome hoces.
Nema malo bih piskio malo kakio jer je vanredna situacija.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 29 jun 2020, 16:07

Dragi za koga ti navijas?

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 29 jun 2020, 16:09

Dragi21 je napisao/la:
29 jun 2020, 16:05
29 jun 2020, 15:59
Dragi21 je napisao/la:

Ako prodajes karte za utakmicu moras SVIMA omoguditi koristenje po ugovoru. Ako nema prodaje onda omozes ograniciti na koliko hoces i kome hoces.
Nema malo bih piskio malo kakio jer je vanredna situacija.
Pa sta bi bilo tvoje rjesenje? Znajuci da se za prijateljske otvara uvijek i samo jug.
Znaci yebo armiju navijaca, ja, ti i apoteke smo prioritet kluba jer smo platili 10ogodisnju ulaznicu za tribinu istok? U vrijeme pandemije gdje stoji anredba civilne zastite o zabranji okupljanja, gdje je preporuka 100 ljudi u zatvorenom i 300 na otvorenom?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2020, 16:10

Znaci mi sad trebamo svima omoguciti sa desetogodisnjim pristup i popusiti visoku kaznu od inspekcije jer ipak desetogodisnje su desetogodisnje?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 29 jun 2020, 16:11

joj lika utusi zanimljivije bi bilo citati da neka treba pise o menstruaciji nego ovo svega mi 🙄🙄
treba trola izbjegavati i ne odg mu nista

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2020, 16:14

Ma najbolje ukinuti i stream i ovih 300 i izvjestaj 1921 i zabrikadirat se i tako odigrati. Mozda je to okej?

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 29 jun 2020, 16:18

LjoZee je napisao/la:
29 jun 2020, 16:14
Ma najbolje ukinuti i stream i ovih 300 i izvjestaj 1921 i zabrikadirat se i tako odigrati. Mozda je to okej?
tebra ne treba se nervirati zbog trola lobotomijskog vidis da je dosao namjerno da provocira da nije trol uvazio bi sto mu ljudi normala odgovore

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2020, 16:22

Znaci stream obezbijedjen samo udjes na portal ili yt i gledas, ali ni to ne valja. Ako ce neko u ovoj situaciji biti “razmazen” ili bez neko razumijevanja onda ne znam stvarno. Znaci nije klub rekao u normalnoj situaciji da ce staviti 300 iako moze 11K i da ce naplatiti. Tad bih rekao da nisu dobri u glavu. Ovako stvarno Badzak i Balic obezbijedili da oni i izvan i u Sarajevu gledaju bez problema, ali ne valja ni to.

Ocigledno valja vam ono sto radi Sarajevo. Barikade pa ni stream-a ni izvjestaja. Gledaj kud sunce hoda i zamisljaj kako izgledaju stvari na terenu.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 29 jun 2020, 16:29

slika

Sve smo mogli mi
Da si samo htio ti
...

:bih:
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 29 jun 2020, 16:32

ma samo seru da bi se sralo poznata njihova prica vec dvije godine sve zivo im smeta toliko providna je to kad neko ovako dodje i pocne pisati bez imalo stanke i svoje mišljenje da bude mjerodavno jedino ono misli ako moze tako na lobotomiji da moze svugdje al prevario se momake ni centimetra neces unistiti nasu dobru zezanciju ovdje previse truda je ulozena u uzdizanje pulena

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 29 jun 2020, 16:41

Razočarao sam se u neke forumaše, npr @Ljože. Toliko iskustva sa nama ovde, a dopusti da ga istrola lik. Ccc.

Nema tu objašnjavanja jer on neće da mu se objasni, on hoće da sruši atmosferu, rovi, pecka, ujeda. Pitar, lobotomac, nebitno, isti qurac. Ignore.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 29 jun 2020, 16:44

Plavac87 je napisao/la:
29 jun 2020, 16:41
Razočarao sam se u neke forumaše, npr @Ljože. Toliko iskustva sa nama ovde, a dopusti da ga istrola lik. Ccc.

Nema tu objašnjavanja jer on neće da mu se objasni, on hoće da sruši atmosferu, rovi, pecka, ujeda. Pitar, lobotomac, nebitno, isti qurac. Ignore.
kad je taj napao kanu i poceo sta i kako treba pisati po temi znas odmah koliko je sati saka nos patos odmah i kraj price nema sa takvim normalne diskusije jer raja pokusava on ima kao konj sa povezom preko ociju svoju priču fura da unisti dobru atmosferu al nece naletio je na zajebanu druzinu

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2020, 16:49

Kad se drekne ovako Lukaku na praznoj Grbavici :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 29 jun 2020, 16:50

Robust je napisao/la:
29 jun 2020, 16:44
Plavac87 je napisao/la:
29 jun 2020, 16:41

kad je taj napao kanu i poceo sta i kako treba pisati po temi znas odmah koliko je sati saka nos patos odmah i kraj price nema sa takvim normalne diskusije jer raja pokusava on ima kao konj sa povezom preko ociju svoju priču fura da unisti dobru atmosferu al nece naletio je na zajebanu druzinu

To ti je isto da pitarima objašnjavaš kako su Vicini pušiqurci ili lobotomcima da je bio Željo prije bivših i da ga ima posle njih. Nemoguća misija.

Ovo vam je onaj @nemaveze sa lobotomije. Plaćeni trol. Ista agencija zastupa pitare, savez i lobotomce. 😉
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2020, 16:52

Ljoze je sam sebe razocarao, a ne neke druge :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 42 gosta.