Upravo to, ovo je vanredna situacija..LjoZee je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:43Treba biti klub postenja, ali treba uzeti u obzir situaciju vandrednu i da klub ima pravo da pusti samo 300 ljudi. Eto, ako se uzela prednost clanske kako bi se i promovisalo nema drugih prednosti. Ni godisnje ni desetogodisnje. Imas clansku, zelis na utakmicu da gledas uzivo platis 5-10 KM koliko je vec i gledaj. Ako ne zelis obezbjedio je klub uzivo prenos na yt pa gledaj. Nece niko biti uskracen da gleda na bilo koji nacin.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije smjesno. Kupovinom 10godisnje karte imas ulaz za SVE utakmice u organizaciji kluba. Tako pise doslovno u ugovoru. Nema prijateljska neprijateljska. Da je ulaz ogranicen bez naplate onda nebi bile 10 validne. Cim naplacujes onda moras racunati sa ti 10godisnjim.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:40Kako nas ucjenjuju glupostima. Cuj 300 ljudi, smijesno majke mi. Daj bolan po 500 na svaku tribinu, ne mozes uci bez maske i mirna Bosna.
@dragi21
Ne mozes se pozivati na desetogodisnju kartu za prijateljsku utakmicu. To nema nikakvog smisla. Imam je i ja pa ne pizdim, niti me pogadja. Na kraju krajeva, ona vrijedi za istocnu tribinu. Je li sada treba da se apoteke sarajevo, lupam, aktiviraju i da kazu eto mi smo pogodjeni imamo desetogodisnje a nedaju nam na prijateljsku. Smijesno.
Ponavljam, klub mora misliti na sve. Naknadna pamet je skupa.
Ne mora, mislim da nece niko tuziti ali je jako losa poruka buducim kupcima, za Jug recimo,
Dali ste pare ali eto nesto ispalo pa ste izvislili.
Sa jedne strane se poziva na uclanjenje a sa druge krsis ugovor. To dvoje skupa ne fercera.
A sta se pokusava reci? Da neko sa desetogodisnjom treba da udje dzaba, a neko sa clanskom da placa ulaznicu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
smijesno realno sta govori svi smo razumni ono neko bi sad tuzio klub zbog prijateljske hahaha sto se toga tice kod nas raja je normala znam lika koji ima desetogodišnju i kad on nije u mogućnosti doci zbog obaveza da je malom komsiji koje nije bas u dobroj finansijskoj situaciji to je zeljo a ne ove gluposti sto neko pokusava provuc
Ne zelim nista reci, posbno ne to. Ima uprava neka misli na sve pa i na ovaj problem.
Zeli reci da je odnos do potpisanih obaveza najbolja reklama za buduce konzumente.
Klub nece nesto dobiti sa 300 bolesnika i tim parama koje oni daju za tu utakmicu. Veci je marketinski gubitak ako se 10godisnje ne ispostuju.
Mozda bi bilo rijesenje ovo.
10godisnje imaju slobodan ulaz kso sto je u ugovoru, apel je da i oni kupe kartu za cenera. Tako si zadovoljio ugovor i ostavio pojedincu da pogura klub. Mislim da bi svako pogurao bez razmisljanja.
Je l' samo meni ovaj novi smrdi na onog smoklju @Leona?
Sa onog foruma je 100%, e sad koji nick?! 

ne poštujemo ugovore igrača koji nisu dobili platu od Papa Franjine ekskurzije u Sarajevu a da poštujemo navijače 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pošto nemam podatke o trenutnom broju aktivnih članova, a u julu prošle godine je bilo samo 1500 aktivnih članova. Dakle busamo se u prsa nekom ljubavi prema klubu, a imamo tako malo aktivnih članova.
Dakle većina nema aktivnu članarinu, a traže:
- osvajanje titule
- osvajanje kupa
- izgradnja juga
- izgradnja zapada
- uređivanje fasade sjevera
- kapitalce
- izgradnja trening kampa
- iskorak u europi
- nećemo investitora
- jačanje omladinskog pogona
MRŠ U PM!
Ide stota godišnjica kluba, ne povećamo li drastično broj članova onda ništa od ovog što sam nabrojao ne zaslužujemo!
- osvajanje titule
- osvajanje kupa
- izgradnja juga
- izgradnja zapada
- kapitalce
- iskorak u europi
- nećemo investitora
MRŠ U PM!
Ide stota godišnjica kluba, ne povećamo li drastično broj članova onda ništa od ovog što sam nabrojao ne zaslužujemo!
Kakav levat.

Nepoštena uprava napolje!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
braco je napisao/la: ↑29 jun 2020, 15:02Pošto nemam podatke o trenutnom broju aktivnih članova, a u julu prošle godine je bilo samo 1500 aktivnih članova. Dakle busamo se u prsa nekom ljubavi prema klubu, a imamo tako malo aktivnih članova.
- osvajanje titule
- osvajanje kupa
- izgradnja juga
- izgradnja zapada
- kapitalce
- iskorak u europi
- nećemo investitora
MRŠ U PM!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Prvo vandredna situacija znaci sve pada u vodu od onog kad je stanje normalno.Dragi21 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:59Ne zelim nista reci, posbno ne to. Ima uprava neka misli na sve pa i na ovaj problem.
Zeli reci da je odnos do potpisanih obaveza najbolja reklama za buduce konzumente.
Klub nece nesto dobiti sa 300 bolesnika i tim parama koje oni daju za tu utakmicu. Veci je marketinski gubitak ako se 10godisnje ne ispostuju.
10godisnje imaju slobodan ulaz kso sto je u ugovoru, apel je da i oni kupe kartu za cenera. Tako si zadovoljio ugovor i ostavio pojedincu da pogura klub. Mislim da bi svako pogurao bez razmisljanja.
Drugo sto su to toliko specijalne u ovoj situaciji desetogodisnje ulaznice da udju dzaba bez obaveze vec dobra volja hoce li kupiti ili ne? Okej, razumijem i cijenu koju su platili i sve, ali ima bruku ljudi sto bi rado to kupili samo ne mogu. I ti njima saljes poruku da su ti ljudi bitniji u ovoj situaciji od ovih sto kupe clansku 20 KM ili godisnju jer ne mogu vise samo zato sto imaju para? Kazem opet vandredna je situacija.
Trece izvucen je maksimum iz ove situacije. Imas to da moze 300 i niko to klub odredio, ali isti taj klub odnosno dio Uprave je omogucio live prenos na yt. Znaci nista ti ne treba nijedan kanal samo upalis yt i gledas. Neko ko zeli da gleda nece biti uskracen da pogleda utakmicu tj. nece samo tih 300 gledati, a ostali zamisljati kako sta izgleda vec ce moci gledati na yt.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čajnaslu naletih na izjavu Igora Tudora:
Svi koji žive ovdje znaju da ima određeni broj ljudi koji ne navijaju za Hajduk, zbog svojih sitnih malih interesa ne žele da Hajduk pobjeđuje. To se vrlo lako može vidjeti i po tekstovima nekih kritičara, sportskih analitičara. To nije nikakva tajna. Dobro se može vidjeti tko ruši. To su oni koji analiziraju samo kada je loše.
Svi koji žive ovdje znaju da ima određeni broj ljudi koji ne navijaju za Hajduk, zbog svojih sitnih malih interesa ne žele da Hajduk pobjeđuje. To se vrlo lako može vidjeti i po tekstovima nekih kritičara, sportskih analitičara. To nije nikakva tajna. Dobro se može vidjeti tko ruši. To su oni koji analiziraju samo kada je loše.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ma providno. Da se bar strpi nakon desetak postova, al' jok, odmah na trecem udari na @Kanu brata.

irfo je napisao/la: ↑29 jun 2020, 15:04braco je napisao/la: ↑29 jun 2020, 15:02Pošto nemam podatke o trenutnom broju aktivnih članova, a u julu prošle godine je bilo samo 1500 aktivnih članova. Dakle busamo se u prsa nekom ljubavi prema klubu, a imamo tako malo aktivnih članova.
- osvajanje titule
- osvajanje kupa
- izgradnja juga
- izgradnja zapada
- kapitalce
- iskorak u europi
- nećemo investitora
MRŠ U PM!
Ide stota godišnjica kluba, ne povećamo li drastično broj članova onda ništa od ovog što sam nabrojao ne zaslužujemo!![]()
al da covjek ne povjeruje kako su se okomili na super lika i sta su mu sve radili debili @Kana ziv nam i zdrav bio i pusti se prica botova i levata praskastog hadzije
Ok, kontam sta hoces reci ali ne mogu prihvatiti iz vise razloga. Da ne zatrpavam temu svojim glupostima pored ovoliko puno strucnjaka koji su sve objasnili necu vise ni slova na ovu temu.LjoZee je napisao/la: ↑29 jun 2020, 15:05Prvo vandredna situacija znaci sve pada u vodu od onog kad je stanje normalno.Dragi21 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:59Ne zelim nista reci, posbno ne to. Ima uprava neka misli na sve pa i na ovaj problem.
Drugo sto su to toliko specijalne u ovoj situaciji desetogodisnje ulaznice da udju dzaba bez obaveze vec dobra volja hoce li kupiti ili ne? Okej, razumijem i cijenu koju su platili i sve, ali ima bruku ljudi sto bi rado to kupili samo ne mogu. I ti njima saljes poruku da su ti ljudi bitniji u ovoj situaciji od ovih sto kupe clansku 20 KM ili godisnju jer ne mogu vise samo zato sto imaju para? Kazem opet vandredna je situacija.
Trece izvucen je maksimum iz ove situacije. Imas to da moze 300 i niko to klub odredio, ali isti taj klub odnosno dio Uprave je omogucio live prenos na yt. Znaci nista ti ne treba nijedan kanal samo upalis yt i gledas. Neko ko zeli da gleda nece biti uskracen da pogleda utakmicu tj. nece samo tih 300 gledati, a ostali zamisljati kako sta izgleda vec ce moci gledati na yt.
Fino vrijeme najavljeno u srijedu, ima da gori forum u pola 7 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.