Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hamo bolan, pusti se dresova, jesil bio na tekmiHamo je napisao/la:Kada će biti u prodaji ovi novi dresoviDRAMA SU
![]()
Nesto mi se desilo i sve pare sam dao da rijesim problem tako da sam izvisio.Seyo ti si upucen hocel biti ista u prodaji od tih dresovaSeyo_TM je napisao/la:hamo bolan, pusti se dresova, jesil bio na tekmiHamo je napisao/la:Kada će biti u prodaji ovi novi dresoviDRAMA SU
![]()
Droga je opasna stvar hamoHamo je napisao/la:Nesto mi se desilo i sve pare sam dao da rijesim problem tako da sam izvisio.Seyo ti si upucen hocel biti ista u prodaji od tih dresova
Cuj ovog homosexualca, modnog gurua i stiliste što se interesuje i za modne detalje.Neprilagodjen je napisao/la:Je li promjenio onu gay friendly majicu?BABO je napisao/la:Amar gost u jutarnjem programu na kantonalnoj.
Cuj ovog homosexualca, modnog gurua i stiliste što se interesuje i za modne detalje.
Garant te zanima i kakve gačice nosi Osim
tacno tako, offside nije bio 100 % jer celavi je bio u liniji, ako ne i iza naseg igraca, tako da dosta vise o tomeShon Paul je napisao/la:Jeste li vi ikad bili realni prema sebi? Pa ljudi su vam dali cist gol. Covjek koji ga je dao nije bio u ofsajdu radi onog vaseg igraca koji je ostao. Nema veze ostali igraci Hapoela ako onaj koji ga je zabio nije bio u ofsajdu.
nemoj na ti i tvoji pricati o realnosti,idi se brini o svom klubu.halo capljina vam dala 4 komada.Shon Paul je napisao/la:Jeste li vi ikad bili realni prema sebi? Pa ljudi su vam dali cist gol. Covjek koji ga je dao nije bio u ofsajdu radi onog vaseg igraca koji je ostao. Nema veze ostali igraci Hapoela ako onaj koji ga je zabio nije bio u ofsajdu.
Uh dobro je ovo. Pored prilike za uigravanje, imat ćemo priliku da devastiramo njanje kako na terenu, tako i na tribinama, naravno pod uslovom prođu IskruSeyo_TM je napisao/la:Željo na turniru u Fojnici
http://fkzeljeznicar.com/vijesti/%C5%BE ... -u-fojnici
Iskreno da ti kažem ja još uvijek neću ništa govoriti što se tiče ofsajda, čekam hodžu Alaima da me prosvijetliShon Paul je napisao/la:Jeste li vi ikad bili realni prema sebi? Pa ljudi su vam dali cist gol. Covjek koji ga je dao nije bio u ofsajdu radi onog vaseg igraca koji je ostao. Nema veze ostali igraci Hapoela ako onaj koji ga je zabio nije bio u ofsajdu.
lave nije to tema ove diskusije, tema je da li je bio offside ili ne, nemoj mjesat ove malene u ovojordan 23 je napisao/la:nemoj na ti i tvoji pricati o realnosti,idi se brini o svom klubu.halo capljina vam dala 4 komada.Shon Paul je napisao/la:Jeste li vi ikad bili realni prema sebi? Pa ljudi su vam dali cist gol. Covjek koji ga je dao nije bio u ofsajdu radi onog vaseg igraca koji je ostao. Nema veze ostali igraci Hapoela ako onaj koji ga je zabio nije bio u ofsajdu.
hahahahahahahha dijete drago mi smo trebali izbaciti Cluj samo da se nismo prepali na Kosevu i da je Hadzic dao ono a vi ste bili i daleko od prolaza!Dove87 je napisao/la:Sto ste dosadni, gol jeste bio, gol nije bio... Koga ba briga.. Ocigledno je gol bio i pika se. Cuj. Meni je drago sto je 1-0 jer su dobro igrali i borili se. Nije mi drago sto nasa lopta nije usla u gol njihov ali eto to je tako. Nas fudbal je takav. Kad hrabro igras i dodjes do gola, ne mozes ga zabit. Kad vidis Sarajevo protiv Cluza, isto tako je bilo, nisu mogli zabit. Ali mi smo puno bolje sinoc odigrali nego oni tamo
Gdje ste vi prije devastirali...Strauss je napisao/la:Uh dobro je ovo. Pored prilike za uigravanje, imat ćemo priliku da devastiramo njanje kako na terenu, tako i na tribinama, naravno pod uslovom prođu IskruSeyo_TM je napisao/la:Željo na turniru u Fojnici
http://fkzeljeznicar.com/vijesti/%C5%BE ... -u-fojniciČapljina
![]()
nije tema diskusije,ali poziva nas na nasu realnost,a komentari su mu inace porvokatoski,tako da sam momku fino objasnio da se okrene svojoj realnosti.ima o cemu da raspravlja i da se brineThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:lave nije to tema ove diskusije, tema je da li je bio offside ili ne, nemoj mjesat ove malene u ovojordan 23 je napisao/la:nemoj na ti i tvoji pricati o realnosti,idi se brini o svom klubu.halo capljina vam dala 4 komada.Shon Paul je napisao/la:Jeste li vi ikad bili realni prema sebi? Pa ljudi su vam dali cist gol. Covjek koji ga je dao nije bio u ofsajdu radi onog vaseg igraca koji je ostao. Nema veze ostali igraci Hapoela ako onaj koji ga je zabio nije bio u ofsajdu.offside 99 % nije bio
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Asimdemineri, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, Proximic, WeekendOffender i 59 gostiju.