FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 22 jul 2010, 12:01

Kada će biti u prodaji ovi novi dresovi :?: DRAMA SU :D :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jul 2010, 12:02

Hamo je napisao/la:Kada će biti u prodaji ovi novi dresovi :?: DRAMA SU :D :D
hamo bolan, pusti se dresova, jesil bio na tekmi :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jul 2010, 12:26

Seyo_TM je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Kada će biti u prodaji ovi novi dresovi :?: DRAMA SU :D :D
hamo bolan, pusti se dresova, jesil bio na tekmi :D
Nesto mi se desilo i sve pare sam dao da rijesim problem tako da sam izvisio.Seyo ti si upucen hocel biti ista u prodaji od tih dresova :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jul 2010, 12:33

Hamo je napisao/la:Nesto mi se desilo i sve pare sam dao da rijesim problem tako da sam izvisio.Seyo ti si upucen hocel biti ista u prodaji od tih dresova :?:
Droga je opasna stvar hamo :mrgreen:

Ne znam za dresove..."cuce se" kad/ako budu u prodaji

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 jul 2010, 12:34

Neprilagodjen je napisao/la:
BABO je napisao/la:Amar gost u jutarnjem programu na kantonalnoj.
Je li promjenio onu gay friendly majicu? :D
Cuj ovog homosexualca, modnog gurua i stiliste što se interesuje i za modne detalje.
Garant te zanima i kakve gačice nosi Osim :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ljožebizago
Kontakt:

Post Postao/la ljožebizago » 22 jul 2010, 12:42

ono je bio ofsajd, ona dvojica su bila u pasivnom ofsajdu, ali bili su aktivni u igri nakon šuta, tj. smetali su golmanu, da su bili leđima okrenuti Šehiću nebi bio ofsajd, ovako golman se našao pred tri igrača i ofsajd je bio čist, zbog toga što su aktivno sudjelovali u igri nakon dodavanja.
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 jul 2010, 12:46

Cuj ovog homosexualca, modnog gurua i stiliste što se interesuje i za modne detalje.
Garant te zanima i kakve gačice nosi Osim
slika

:D :D :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jul 2010, 12:52

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 12:54

Jeste li vi ikad bili realni prema sebi? Pa ljudi su vam dali cist gol. Covjek koji ga je dao nije bio u ofsajdu radi onog vaseg igraca koji je ostao. Nema veze ostali igraci Hapoela ako onaj koji ga je zabio nije bio u ofsajdu.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 jul 2010, 12:58

Shon Paul je napisao/la:Jeste li vi ikad bili realni prema sebi? Pa ljudi su vam dali cist gol. Covjek koji ga je dao nije bio u ofsajdu radi onog vaseg igraca koji je ostao. Nema veze ostali igraci Hapoela ako onaj koji ga je zabio nije bio u ofsajdu.
tacno tako, offside nije bio 100 % jer celavi je bio u liniji, ako ne i iza naseg igraca, tako da dosta vise o tome ;)
Za zivot cijeli!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 22 jul 2010, 13:02

Shon Paul je napisao/la:Jeste li vi ikad bili realni prema sebi? Pa ljudi su vam dali cist gol. Covjek koji ga je dao nije bio u ofsajdu radi onog vaseg igraca koji je ostao. Nema veze ostali igraci Hapoela ako onaj koji ga je zabio nije bio u ofsajdu.
nemoj na ti i tvoji pricati o realnosti,idi se brini o svom klubu.halo capljina vam dala 4 komada.
VOLIM TE ŽELJO

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 22 jul 2010, 13:05

Sto ste dosadni, gol jeste bio, gol nije bio... Koga ba briga.. Ocigledno je gol bio i pika se. Cuj. Meni je drago sto je 1-0 jer su dobro igrali i borili se. Nije mi drago sto nasa lopta nije usla u gol njihov ali eto to je tako. Nas fudbal je takav. Kad hrabro igras i dodjes do gola, ne mozes ga zabit. Kad vidis Sarajevo protiv Cluza, isto tako je bilo, nisu mogli zabit. Ali mi smo puno bolje sinoc odigrali nego oni tamo

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jul 2010, 13:05

Nije bio offside. Covjek je uletio u sansu. Nesto slicno kao Messi Realu.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 22 jul 2010, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 22 jul 2010, 13:06

Seyo_TM je napisao/la:Željo na turniru u Fojnici
http://fkzeljeznicar.com/vijesti/%C5%BE ... -u-fojnici
Uh dobro je ovo. Pored prilike za uigravanje, imat ćemo priliku da devastiramo njanje kako na terenu, tako i na tribinama, naravno pod uslovom prođu Iskru :roll: Čapljina :roll:
Iskreno da ti kažem ja još uvijek neću ništa govoriti što se tiče ofsajda, čekam hodžu Alaima da me prosvijetli 8-) Takođe koristim ovu priliku da poselamim brata Alaima :mrgreen:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 jul 2010, 13:08

jordan 23 je napisao/la:
nemoj na ti i tvoji pricati o realnosti,idi se brini o svom klubu.halo capljina vam dala 4 komada.
lave nije to tema ove diskusije, tema je da li je bio offside ili ne, nemoj mjesat ove malene u ovo ;) offside 99 % nije bio :D
Za zivot cijeli!

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 22 jul 2010, 13:08

Ono se moglo svirati i nije. Igrac koji je dao gol nije bio u ofsajdu ali ih je bilo oko lopte jos petorica sto se smatra osnovom da se svira ofsajd, sto bi se reklo i jesu i nisu bili zainteresovani za loptu.
Uglavnom, ovi sto pisu, kad igra Zeljo i kad ga primi nije ofsajd a da igraju njihove ekipe ofsajd bi bio 100 % a da im ga Zeljo zavali na taj nacin digli bi revoluciju.
Nema uopste potrebe da replicirate jer se sve moze lijepo vidjeti

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 13:09

Dove87 je napisao/la:Sto ste dosadni, gol jeste bio, gol nije bio... Koga ba briga.. Ocigledno je gol bio i pika se. Cuj. Meni je drago sto je 1-0 jer su dobro igrali i borili se. Nije mi drago sto nasa lopta nije usla u gol njihov ali eto to je tako. Nas fudbal je takav. Kad hrabro igras i dodjes do gola, ne mozes ga zabit. Kad vidis Sarajevo protiv Cluza, isto tako je bilo, nisu mogli zabit. Ali mi smo puno bolje sinoc odigrali nego oni tamo
hahahahahahahha dijete drago mi smo trebali izbaciti Cluj samo da se nismo prepali na Kosevu i da je Hadzic dao ono a vi ste bili i daleko od prolaza!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 22 jul 2010, 13:15

Strauss je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Željo na turniru u Fojnici
http://fkzeljeznicar.com/vijesti/%C5%BE ... -u-fojnici
Uh dobro je ovo. Pored prilike za uigravanje, imat ćemo priliku da devastiramo njanje kako na terenu, tako i na tribinama, naravno pod uslovom prođu Iskru :roll: Čapljina :roll:
Gdje ste vi prije devastirali... :lol:
I kako sam ja cuo, ovdje cu nastupiti nas drugi tim...
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 22 jul 2010, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 22 jul 2010, 13:15

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:
lave nije to tema ove diskusije, tema je da li je bio offside ili ne, nemoj mjesat ove malene u ovo ;) offside 99 % nije bio :D
nije tema diskusije,ali poziva nas na nasu realnost,a komentari su mu inace porvokatoski,tako da sam momku fino objasnio da se okrene svojoj realnosti.ima o cemu da raspravlja i da se brine
VOLIM TE ŽELJO

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 jul 2010, 13:17

Capljina im sa drugim timom cetvorku uvalila :o :shock: :oops: :oops:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 22 jul 2010, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Asimdemineri, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, Proximic, WeekendOffender i 59 gostiju.