LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Ispadamo i iz PO-a
Mora se nesto poduzeti, Clipersi u Staplesu su zadnja sansa da nesto napravimo, iako smo odigrali tek 18 tekmi, ako ih sad ne ufatimo, poslije ce tesko bit...

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
U totalnoj sam frci posljednjih dana, ali da kazem da sve gledam i opet cemo veceras da gledamo. Cujemo se nekada

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:U totalnoj sam frci posljednjih dana, ali da kazem da sve gledam i opet cemo veceras da gledamo. Cujemo se nekada![]()
![]()
To se trazi

Evo izgleda da ce Paul igrati za Clliperse...bas su ga cuvali za ovaj duel

**** vam dzeko sve sada;))) hahahha
Pau Gasol za Marcu:
"I do not think Dwight Howard has a lot more talent in the paint that Bynum and I"
Da mi je znati samo sta li ste radili u Petak kada Vam je odrzao lekciju iz kosarke.
Ovaj je na jakim drogama. Ukoliko vecina igraca ovako razmislja onda nas ne treba ni cuditi sto smo u ovolikim go....
"I do not think Dwight Howard has a lot more talent in the paint that Bynum and I"
Da mi je znati samo sta li ste radili u Petak kada Vam je odrzao lekciju iz kosarke.

Ovaj je na jakim drogama. Ukoliko vecina igraca ovako razmislja onda nas ne treba ni cuditi sto smo u ovolikim go....
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Veceras se nadajte pobjeti jer ce CP3 imati ofranicenu minutazu nakon povratka od povrede
Thomas Müller - Fußballgott
amerosm je napisao/la:Pau Gasol za Marcu:
Da mi je znati samo sta li ste radili u Petak kada Vam je odrzao lekciju iz kosarke.![]()
![]()
Nema talenta,ali zato ima muda,sto gasolu nedostaje:))))
- Kobe Bryant
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , sta nam rade sudije

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jao sto Kobe nema srece veceras , najmanje 4-5 lopti iscure sa obruca (proje toga bile dopola u kosu) 

Nisam gledao tekmu, otisao spavati ranije, Roger mi ubrzo pocinje, ne bih mogao ustati. Cestitke momcima, mada sam se bio da valja razocarau u njih.
Izdržati, to je temelj vrline!
Odlicno je da smo prekinuli niz poraza, no ova pobjeda nista ne mjenja i da dobiju moje povjerenje trebat ce jos mnogo toga da se desi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
imamo dvije kategorije u kojima smo najlosiji u cijeloj ligi :amerosm je napisao/la:Odlicno je da smo prekinuli niz poraza, no ova pobjeda nista ne mjenja i da dobiju moje povjerenje trebat ce jos mnogo toga da se desi.
1. procenat suta za 3p = 25%

2. poeni igraca sa klupe = 19 ppg

Cim dvojica sa klupe odigraju solidnu utakmicu, mi dobijamo. Sinoc je Gudelock odigrao odlicno i dobili smo utakmicu. Decko je sutirao odlicno, bez straha i vidi se rezultat. Mada je i Ron pogodio onaj itekako bitan sut, koji nam je donio prednost. Pau je igrao u prvom dijelu fenomenalno, ali poslije se izgubio. Endi ona kljucna blokada, mada sam to vec tada kroz san vidio, pocelo je da me baca
Nisam spojio odavno 7 - 8 sati sna.
Sve u svemu i dalje ostaje problem jos jednog vanjskog igraca. Ja se nadam da cemo pametno da odradimo neku rokadu u timu i ojacamo se.

Sve u svemu i dalje ostaje problem jos jednog vanjskog igraca. Ja se nadam da cemo pametno da odradimo neku rokadu u timu i ojacamo se.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
NBA ekipe nikad bogatije, Lakersi najvrjedniji
LA Lakersi detronizirali su New York Knickse na Forbesovoj ljestvici najvrjednijih NBA ekipa.
Zahvaljujući više nego unosnom 20-godišnjem ugovoru s kablovskom televizijom Time Warner vrijednim 200 milijuna dolara Lakersi su svoju vrijednost podignuli do rekordnih 900 milijuna dolara, što je daleko najviše u NBA ligi.
S novim ugovorom Time Warner će oformiti dva nova sportska kanala koji će prenositi utakmice Lakersa, i to na španjolskom i engleskom jeziku. Lakersi okupljaju daleko najveće TV gledateljstvo u Americi, za čak 73 posto više nego što se gledaju utakmice sljedeće najgledanije ekipe, Chicago Bullsa.
Inače, visoke cijene TV prava i novi kolektivni ugovor povećali su vrijednost svih ekipa za 6,5 posto u odnosu na prošlu godinu, pa se procjenjuje da NBA ekipe u prosjeku vrijede 393 milijuna dolara, što je također rekord.
Iza Lakersa na listi najbogatijih su New York Knicksi (780 mil), a onda slijede Bullsi (600 mil), Dallas Mavsi (497) i Boston Celticsi (482).
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:NBA ekipe nikad bogatije, Lakersi najvrjedniji
LA Lakersi detronizirali su New York Knickse na Forbesovoj ljestvici najvrjednijih NBA ekipa.
Zahvaljujući više nego unosnom 20-godišnjem ugovoru s kablovskom televizijom Time Warner vrijednim 200 milijuna dolara Lakersi su svoju vrijednost podignuli do rekordnih 900 milijuna dolara, što je daleko najviše u NBA ligi.
S novim ugovorom Time Warner će oformiti dva nova sportska kanala koji će prenositi utakmice Lakersa, i to na španjolskom i engleskom jeziku. Lakersi okupljaju daleko najveće TV gledateljstvo u Americi, za čak 73 posto više nego što se gledaju utakmice sljedeće najgledanije ekipe, Chicago Bullsa.
Inače, visoke cijene TV prava i novi kolektivni ugovor povećali su vrijednost svih ekipa za 6,5 posto u odnosu na prošlu godinu, pa se procjenjuje da NBA ekipe u prosjeku vrijede 393 milijuna dolara, što je također rekord.
Iza Lakersa na listi najbogatijih su New York Knicksi (780 mil), a onda slijede Bullsi (600 mil), Dallas Mavsi (497) i Boston Celticsi (482).
Ovaj clank, ali i mnoge druge brojke govore o tome da su Lakersi najveci kosarkaski klub na svijetu, iako ima nekih koji to osporavaju.
E bas mi je drago sto smo malo spustili ove Clipperse, jesu se bili ufurali, Barnes jeste provokator ali dobro im je viknuo prije 2-3 sedmice kad je rekao hajmo malo igrati kosarke a ne pozirati i skakati nakon svakog zakucavanja.
Goudelock iznenadjenje, ja realno od njega neocekujem puno nije valjda djaba biran onako kasno na draftu ali on neka ubacuje trojke i dosta od njega
RonRon takodjer dobar, kod njega je ja mislim najvise do psihe, on je poslije titule bas ono popustio najvise, vrijeme je da se vrati u formu
Goudelock iznenadjenje, ja realno od njega neocekujem puno nije valjda djaba biran onako kasno na draftu ali on neka ubacuje trojke i dosta od njega

RonRon takodjer dobar, kod njega je ja mislim najvise do psihe, on je poslije titule bas ono popustio najvise, vrijeme je da se vrati u formu
-
- Kontakt:
Sad lakersima pocinje borba za play-off. Dvije gostujuce utakmice u 2 dana i o Milvoki i Minesota i onda lagana utakmica kuci protiv Sarlote. Nakon ove 3 utakmice krecu odlucujuce utakmice za Lakerse jer ce igrati 6 utakmica u gostima zaredom a Lakersi i maju najslabiji omjer koji su trenutno medu 8 u obje divizije (1-6). Ako dobro pogledamo sve su to teske utakmice pocevsi do Denvera, Utaha, Phila, Boston, NY i jedna lagana na kraju sa Torontom.
Ne bih se baš složio s ovim. Ta ekipa tradicionalno nikad nije odgovarala Lakersima, ni kad su najjaci bili.Thecoldfear je napisao/la:Sad lakersima pocinje borba za play-off. Dvije gostujuce utakmice u 2 dana i o Milvoki i Minesota i onda lagana utakmica kuci protiv Sarlote. Nakon ove 3 utakmice krecu odlucujuce utakmice za Lakerse jer ce igrati 6 utakmica u gostima zaredom a Lakersi i maju najslabiji omjer koji su trenutno medu 8 u obje divizije (1-6). Ako dobro pogledamo sve su to teske utakmice pocevsi do Denvera, Utaha, Phila, Boston, NY i jedna lagana na kraju sa Torontom.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Eto vama Arenasa izgleda.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Arenas ce potpisati za vet-minimum ukoliko prodje lijecnicke preglede. Odlicno pojacanje, no samo se postavlja pitanje sta se ovoliko dugo cekalo ?
Bio je cijelo vrijeme FA, a malo dijete je znalo da na toj poziciji imamo problema i da niko osim Bryanta nije u stanju pogoditi sut sa vanjskih pozicija.
Ne znam kako VI to sve u cijelini gledate, ali po meni je Kupchak zasluzio otkaz.

Bio je cijelo vrijeme FA, a malo dijete je znalo da na toj poziciji imamo problema i da niko osim Bryanta nije u stanju pogoditi sut sa vanjskih pozicija.
Ne znam kako VI to sve u cijelini gledate, ali po meni je Kupchak zasluzio otkaz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.