Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Eee znaci nista od karti ,samo neznam ako se uzme karta za jednu tribinu jel se moze sa njom uci na drugu
Recimo ako se uzme karta za tribinu gdje su svabe mogul sa njom uci na nasu tribinu !

- Ponos Torina
- Kontakt:
Moze al pod uvjetom da je redar Bosanacbavarian_bk je napisao/la:Eee znaci nista od karti ,samo neznam ako se uzme karta za jednu tribinu jel se moze sa njom uci na druguRecimo ako se uzme karta za tribinu gdje su svabe mogul sa njom uci na nasu tribinu !

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Pa mozda bi se i mogo naci neki da radi taj posao 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Rade nasi sta pozelis samo fino uredno platibavarian_bk je napisao/la:Pa mozda bi se i mogo naci neki da radi taj posao

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
alispahic ponovo strijelac za sibenik:D
Nakon prekršaja na Zecu, Alispahić je izveo slobodni udarac, a lopta je od vratnice i Radmana završila u mreži.ahmiiic je napisao/la:alispahic ponovo strijelac za sibenik:D
Završilo 0:1 na Kantridi. Momak zaslužuje poziv. Mlad je, a ponajbolji veznjak HNL-a.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Jucerasnji sport....
Marko Topić : Znam da za mene pored Džeke ,Ibiševića , Muslimovića nema mjesta u reprezentaciji , ali neka Sušić zna na mene uvjek može računati. Ako zaškripi u napadu , da se neko ne daj Bože povrijedi , spreman sam doći i pješke iz Moskve....LEGENDA

Marko Topić : Znam da za mene pored Džeke ,Ibiševića , Muslimovića nema mjesta u reprezentaciji , ali neka Sušić zna na mene uvjek može računati. Ako zaškripi u napadu , da se neko ne daj Bože povrijedi , spreman sam doći i pješke iz Moskve....LEGENDA

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
LIvada je napisao/la:Jucerasnji sport....
Marko Topić : Znam da za mene pored Džeke ,Ibiševića , Muslimovića nema mjesta u reprezentaciji , ali neka Sušić zna na mene uvjek može računati. Ako zaškripi u napadu , da se neko ne daj Bože povrijedi , spreman sam doći i pješke iz Moskve....LEGENDA![]()
svaka mu čast

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Topic je uvjek bio legenda. Bosanac bio i osto, i kad je bilo najteze. Nadam se da ce dobit pravu oprostajnu utakmicu na Kosevu kakvu i zasluzuje kad zavrsi karijeru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Danas imaju tri dobre utakmice u Grckoj. Nasi su svi od prve minute. Muslimovic,Jahic i Cocalic.
Nije reprezentativac, ali bivsi igrac Sarajeva, Samir Saric je danas dao gol za Sandefjord u Norveskoj. 

Jos je jedan dao,u 52 min za 1-1,i u 72 za 3-1Cartman je napisao/la:Nije reprezentativac, ali bivsi igrac Sarajeva, Samir Saric je danas dao gol za Sandefjord u Norveskoj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
PAOK-AEK 0:1. Jahić zamijenjen na poluvremenu, zaradio žuti karton. Muslimović odigrao cijelu utakmicu. Cocalić u domaćem remiju protiv Arisa(1:1) odigrao cijelu utakmicu i zaradio žuti karton.soko je napisao/la:Danas imaju tri dobre utakmice u Grckoj. Nasi su svi od prve minute. Muslimovic,Jahic i Cocalic.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Cocalic definitivno zasluzuje poziv za sljedecu utakmicu.
Kakav je Cocalic po lijevoj strani.mislim na beka.jeli igrao to u Zelji ponekad,posto je u par navrata bio i na toj poziciji u Panionisu.zavisno od situacije.iako najcesce igra defanzivnog veznog u Panionisu..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igr'o je to jednom u ŽELJI, a u Panioniosu nije nikad. U ŽELJI stoper i rijeđe zadnji vezni, u Panioniosu samo zadnji vezni zasad. Inače, danas su trebali uzeti Aris. Totalno su ih nadigrali. Cocalić ponajbolji igrač utakmice. Rano dobio žuti karton, ali ga trener do kraja nije vadio, niti ga inače mijenja. U par utakmica je on sam tražio zamjenu zbog udaraca. Danas imao ekstra šut, zamalo iznad prečke i još jednu veliku šansu glavom.harishp je napisao/la:Kakav je Cocalic po lijevoj strani.mislim na beka.jeli igrao to u Zelji ponekad,posto je u par navrata bio i na toj poziciji u Panionisu.zavisno od situacije.iako najcesce igra defanzivnog veznog u Panionisu..
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mijenjao je poziciju u toku tekme zavisno od zamjena ali manje vise.Pocetna pozicija mu je na defanzivnom veznom ili zadnjem.
Nego jako losa hefta nasih igraca,pomor citavi.Vazni mecevi izgubljeni,oni relativno lose odigrali.
Jedino je tu Spaha nezadrziv kao i stilicev i buricev Lech
Nego jako losa hefta nasih igraca,pomor citavi.Vazni mecevi izgubljeni,oni relativno lose odigrali.
Jedino je tu Spaha nezadrziv kao i stilicev i buricev Lech
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemoj zaboravit Valladoid i Medjunanina, jako vazna pobjeda i uzeta tri boda, gdje je on opet blistao 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovako se voli repka!!!!!!!!!LIvada je napisao/la:Jucerasnji sport....
Marko Topić : Znam da za mene pored Džeke ,Ibiševića , Muslimovića nema mjesta u reprezentaciji , ali neka Sušić zna na mene uvjek može računati. Ako zaškripi u napadu , da se neko ne daj Bože povrijedi , spreman sam doći i pješke iz Moskve....LEGENDA![]()
A ti papc ganjaj neke principe...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....