Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2014, 23:40

Rusilac je napisao/la:Svako ko se pomiri sa time da teletabis bude dio reprezentacije smrtni joj je neprijatelj.
A svako ko prica o igracima na osnovu licnih predrasuda je jos veci neprijatelj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2014, 23:43

AllGunsBlazing je napisao/la:A Virtual laze kao i obicno. Prica je da imamo 5 boljih veznjaka, a ne onih pet koji nisu na spisku. Ili ne znas citati, doduse i jedno i drugo si po malo.
Virtual nikad ne laže, dokazano bezbroj puta.

Kad ovo izjaviš, lako je sabrati dva i dva...
AllGunsBlazing je napisao/la:Naravno da Susic zasluzuje poziv, samo ne u ovu reprezentaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 okt 2014, 23:45

@bulbasor
Sto se mene tice Tino i nije pogreska. Pogreska je sto se gura u prvi tim jer mu tu nije mjesto. Safet Susic je mentalno ogranicena osoba koja nije u stanju dati ni naobicniju izjavu za novine da poslije toga cijela javnost ne ostane u nevjerici ili pada od smjeha narednih 7 dana. Kao takav nije pozeljno da se uopce bavi trenerskim poslom a kamo li da predstavlja jednu drzavu u modernom nogometu. Traziti mu mane ili vrline je vise i deplasirano. Mene osobno je sram kakav lik nam je na celu repke. Bosanski Milos Sestic.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 31 okt 2014, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 30 okt 2014, 23:47

[quote="AllGunsBlazing"]A zaboravljas da je prije pobjede protiv Slovacke dosao poraz zbog katastrofalne taktike Susica da stavi Medu kao defanzivnog veznog igraca. Lahko je srati, i izvlaciti se na ono tipicno bosansko "niko ne valja", ali pogledati objektivno znaci vidjeti da Susic ne valja. 2 boda od 9 znaci da ne valja. 2 boda protiv smijesnih reprezentacija izuzev Belgije.

Moramo biti svjesni da mi nismo neka velesila (a i njima se desavaju da kiksaju, npr. Svabe, Holandjani), danas svi igraju fudbal. Pretpostavljam da si Wales nazvao smijesnom reprezentacijom, tu si jedino ti smijesan tom izjavom.
Od nasih 11 najboljih, u svom klubu trenutno jedino igraju Begovic i MEdunjanin, pa i Pjanic. Ostali su u rotaciji ili na klupi. Spustimo se na zemlju. Sto prije, manje je bolnije.

Volio bi da se vrati ona atmosfera iz 2011 i 12-te kad su svi disali za reprezentaciju, i nisu trazili u jajetu dlaku.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 okt 2014, 23:49

Pa naravno da je lahko sabrati.

Pet boljih igraca=ne zasluzuje poziv.

Valjda je svima jasno? I da su samo 4 bolja opet ne zasluzuje poziv.

@Bulbasor Wales je smijesna ekipa da smijesnija biti ne moze. Kad sve saberes imaju tri igraca da valjaju. I tu smo reprezentaciju vec dobili u gostima sa pola snage. A mi smo velesila i za Kipar i za Wales, sto Pape ne zna da iskoristi to, e pa to je druga stvar.

Dlaka u jajetu? Tebi je 2 boda dlaka u jajetu? Hajd kad neko kaze Safete ruzan si, ok to ej trazenje dlake u jajetu, ali 2 boda su ocigledan dokaz da covjek ne zna.
Celik!3,2,2.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 30 okt 2014, 23:50

dubrovnik je napisao/la:@bulbasor
Sto se mene tice Tino i nije pogreska. Pogreska je sto se gura u prvi tim jer mu tu nije mjesto. Safet Susic je mentalno ogranicena osoba koja nije u stanju dati ni naobicniju izjavu za novine da poslije toga cijela javnost ne ostane u nevjerici ili pada od smjeha narednih 7 dana. Kao takav nije pozeljno da se uopce bavi trenerskim poslom a kamo li da predstavlja jednu drzavu u modernom nogometu. Traziti mu mane ili vrline je vise i deplasirano. Mene osobno je sram kakav lik nam je na celu repke. Bosanski Milos Sestic.
Ruzno je imati takve predrasude o nekome. Ali svako ima svoje misljenje.
Da su svi zdravi Tino bi vjerovatno i bio na klupi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2014, 23:52

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa naravno da je lahko sabrati.

Pa čak i ako je Salihović povrijeđen, a Vrančić nema papire, dakle ostaju još dvojica, Medunjanin i Pjanić :facepalm:
Voli te tvoje Sarajevo.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 30 okt 2014, 23:52

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa naravno da je lahko sabrati.

Valjda je svima jasno? I da su samo 4 bolja opet ne zasluzuje poziv.

@Bulbasor Wales je smijesna ekipa da smijesnija biti ne moze. Kad sve saberes imaju tri igraca da valjaju. I tu smo reprezentaciju vec dobili u gostima sa pola snage. A mi smo velesila i za Kipar i za Wales, sto Pape ne zna da iskoristi to, e pa to je druga stvar.

Dlaka u jajetu? Tebi je 2 boda dlaka u jajetu? Hajd kad neko kaze Safete ruzan si, ok to ej trazenje dlake u jajetu, ali 2 boda su ocigledan dokaz da covjek ne zna.
Covjeka ste pljuvali i u proslim kvalifikacijama kad smo bili najefikasniji u Evropi po broju golova.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 30 okt 2014, 23:53

Sabinho je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Svako ko se pomiri sa time da teletabis bude dio reprezentacije smrtni joj je neprijatelj.
A svako ko prica o igracima na osnovu licnih predrasuda je jos veci neprijatelj.
Kakve bolan licne predrasude,rijec je o tome da teletabis nema kvalitet za reprezentaciju i da je uguran cistim nepotizmom.
I sad spineri kao ti ubjedjuju ljude da on kao nije los i da je zasluzio poziv.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 okt 2014, 23:55

Virtu4l je napisao/la:
Pa čak i ako je Salihović povrijeđen, a Vrančić nema papire, dakle ostaju još dvojica, Medunjanin i Pjanić :facepalm:
Salihovic je bio tu protiv Kipra. Miske se nije oprostio. Prcic nije gori. Stilic i dalje razvaljuje u Poljskoj. Samo Pjanic i Medo?

Ja nisam pljuvao Safeta dok nije poceo srati i izmisljati formacije. Prvo bez defanzivnog veznog, pa onda sa Vedom kao krilom, pa onda bez ikakvih krila. I onda na kraju ovaj potez sa Tinom.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2014, 23:57

Rusilac je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Kakve bolan licne predrasude,rijec je o tome da teletabis nema kvalitet za reprezentaciju i da je uguran cistim nepotizmom.
I sad spineri kao ti ubjedjuju ljude da on kao nije los i da je zasluzio poziv.
Naravno da je zasluzio. Od prvog dana serete po momku i dajete mu razne epitete a poklopite se po usima nakon svakog dobrog poteza. Nastavi raspravu ali imaj u glavi da ce Tino biti tu jos najmanje 10 godina.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 okt 2014, 23:58

bulbasor je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:@bulbasor
Ruzno je imati takve predrasude o nekome. Ali svako ima svoje misljenje.
Da su svi zdravi Tino bi vjerovatno i bio na klupi.
Predrasude su stavovi koje covjek izgradi napamet bez ikakve osnove. Pogledaj zadnji Safetov medijski bljesak i reci mi da li bi po tebi normalan covjek, sportski radnik i pedagog mogao onakve nebuloze izbacivati. Ali odosmo daleko ovo je Tinova tema i mladicu sve najbolje. On nije truba ali nije ni za prvih 11. Od njega bi u buducnosti mogli imati koristi.Nije mladic ni kriv sto mu je amidza kakav jes.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 30 okt 2014, 23:59

TSS je igrac koji je pod najvecim pritiskom u reprezentaciji i do sad se na terenu odlicno nosio s tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 okt 2014, 00:03

dubrovnik je napisao/la:Pogledaj zadnji Safetov medijski bljesak i reci mi da li bi po tebi normalan covjek, sportski radnik i pedagog mogao onakve nebuloze izbacivati.
Nikakve nebuloze, kad slušaš/čitaš/gledaš bez predrasuda.
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 okt 2014, 00:12

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Pogledaj zadnji Safetov medijski bljesak i reci mi da li bi po tebi normalan covjek, sportski radnik i pedagog mogao onakve nebuloze izbacivati.
Nikakve nebuloze, kad slušaš/čitaš/gledaš bez predrasuda.
Kako tko gleda moj Virtual. Nagledao sam se ja kroz svoj zivot ovakvih ko Susic da bi me jos jedan mogao prevariti. A ti kako hoces. Rijetko ti oponiram davno sam vidio da nema koristi. Uzdravlje.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 31 okt 2014, 00:15

Tino Sven je uzrok i simbol sunovrata reprezentacije i svega negativnog sto se desilo nakon njegovog muckog ubacivanja u istu.
Tako ce ostati zauvijek,kad god mu se spomene ime,cak i kad ne bude Safeta,prva asocijacija ce biti to,od toga nikad nece pobjeci.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 okt 2014, 00:17

Rusilac je napisao/la:Tino Sven je uzrok i simbol sunovrata reprezentacije i svega negativnog sto se desilo nakon njegovog muckog ubacivanja u istu.
Tako ce ostati zauvijek,kad god mu se spomene ime,cak i kad ne bude Safeta,prva asocijacija ce biti to,od toga nikad nece pobjeci.
Sreca pa njega boli qrac.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 okt 2014, 00:41

Pape nije pogrijesio sto je Tinu zvao u reprezentaciju. Zvali bi ga vjerovatno i drugi selektori. Pape je pogrijesio ( i jos uvijek grijesi ) sto ga forsira previse. I kod ostalih selektora bi on bio pozvan, ali bi bio stroga rezerva. Ja sam ubijedjen da mu niko nebi toliko nabijao na nos sto je Tinu zvao u reprezentaciju da mali igra koliko zasluzuje.

U nasoj najboljoj formaciji (Begovic - Mujdza,Bicakcic, Spahic, Kolasinac - Besic, Pjanic, Medunjanin, Lulic, Hajrovic - Dzeko) Tino nikako ne moze biti u prvih 11. Na njegovoj poziciji je tu jos Prcic, koji ima prednost u odnosu na njega, a da imamo normalnog selektora tu bi bio i Vrancic.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 okt 2014, 00:43

el-fighter je napisao/la:Pape nije pogrijesio sto je Tinu zvao u reprezentaciju. Zvali bi ga vjerovatno i drugi selektori. Pape je pogrijesio ( i jos uvijek grijesi ) sto ga forsira previse. I kod ostalih selektora bi on bio pozvan, ali bi bio stroga rezerva. Ja sam ubijedjen da mu niko nebi toliko nabijao na nos sto je Tinu zvao u reprezentaciju da mali igra koliko zasluzuje.

U nasoj najboljoj formaciji (Begovic - Mujdza,Bicakcic, Spahic, Kolasinac - Besic, Pjanic, Medunjanin, Lulic, Hajrovic - Dzeko) Tino nikako ne moze biti u prvih 11. Na njegovoj poziciji je tu jos Prcic, koji ima prednost u odnosu na njega, a da imamo normalnog selektora tu bi bio i Vrancic.
Trenutno imamo velikih problema sa povredama pa je forsiran. Prcic nema nikakvu prednost.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 okt 2014, 00:44

el-fighter je napisao/la:Pape nije pogrijesio sto je Tinu zvao u reprezentaciju. Zvali bi ga vjerovatno i drugi selektori. Pape je pogrijesio ( i jos uvijek grijesi ) sto ga forsira previse. I kod ostalih selektora bi on bio pozvan, ali bi bio stroga rezerva. Ja sam ubijedjen da mu niko nebi toliko nabijao na nos sto je Tinu zvao u reprezentaciju da mali igra koliko zasluzuje.

U nasoj najboljoj formaciji (Begovic - Mujdza,Bicakcic, Spahic, Kolasinac - Besic, Pjanic, Medunjanin, Lulic, Hajrovic - Dzeko) Tino nikako ne moze biti u prvih 11.
slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter i 31 gost.